Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hej nekem egy Heineken

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Derűs reggelre virradtunk. A kisváros lakói boldogan, csillogó szemmel indultak munkába. A közösen elfogyasztott reggeli és a tréfálkozós búcsúzás után, kis kezükkel szeretetteljesen integetve a gyerekek jókedvűen mentek iskolába, óvodába. Ők lesznek azok, akik tudással…..
Hej nekem egy Heineken 2011.02.15 05:16:44
@törökmonika: Nem semmi esetre sem ,de akkoriban legalabb vittek haza annyit ,amibol a csaladjukat eltartottak,anelkul, hogy tudtak volna , hogy munkanelkuliek
Hej nekem egy Heineken 2011.02.15 06:23:39
@törökmonika: Ez most mar nincs - Kaptuk helyebe a asorbanallokat a nepkonyhan a munkanelkuli hivatalnal es meg ki tudja hol nem ,Jo volt-e a csere ?
Hej nekem egy Heineken 2011.02.15 06:37:34
@törökmonika: Bocsanat - kiegeszitem : teljesen partatlan vagyok nem tartozom sem politikai sem vallasi felekezethez,igyekszm mindent emberbarati szemszogbol itelni korra ,nemre foglakozasra,intrlligenciara valo tekintet nelkul.
Postaládámba ma ismeretlen kezek bedobtak egy dokumentumot, mely nem más, mint pártunk és kormányunk kidolgozott tervezete (nyelvileg ellenőrizte a KEH) arról a konferenciáról, melyet az elnyomatás súlyos évei után végre méltóképp rendezhetnek meg. A dokumentum titkos egyelőre, de…..
Ezért maradok én mindig csak középszar újságíró vagy íróféleség, mert belehalni gyáva vagyok, megélni meg nagyszájú. Na, pont ez, ami édeskevés. Tisztában vagyok a középszerűségemmel és ez nagyon szar. Pontosabban: középszar. (Soha nem lennék egy Oriana Fallacci, és soha…..
Ma csoda történt: találtam egy, azaz egy darab újságírói állást a neten. Pár éve még undorodva zártam volna be az oldalt, hiszen ótvar bulvárról volt szó. A hirdetés szerint előnyt jelent a felsőfokú végzettség (anélkül mégis hogyan?!), az 1-3 éves szakmai tapasztalat…..
Hej nekem egy Heineken 2011.02.15 00:40:33
Még egy sportos emlék, valószínűleg az utolsók egyike :) Árvízi idill, lapátnyéllel - szívem csücske barátnőmnek, Trixinek ajánlva (mert együtt lapátoltunk) 2006. április  Egy lapát, két lapát, három lapát homok, nem nagyon megrakva, csak úgy emberesen, zsupsz a…..
Hej nekem egy Heineken 2011.02.14 23:44:02
Mentségem, hogy soha senki egyetlen szóval sem mondott nekem semmit. Mert óvjuk a gyereket.  Amikor megkérdeztem anyámat, elsápadt és visszakérdezett (pedig nem volt szokása), hogy ezt most miért gondolom. Pár nappal később, mintha mi sem történt volna, elmesélt egy…..
Éva édesanyja 75 éves lesz. Hát, ez egy dolog, hiszen akinek szerencséje van, biztosan kerül hasonló helyzetbe. De Éva anyukája úgy 75 éves, hogy egyrészt harmincat letagadhatna, másrészt bearanyozza azokat a napokat (szigorúan, minden pénteken, kábé este héttől elájulásig),…..
Ha sikerült magunkat túltennünk azon a mítoszon, hogy egyszer talán utolérjük a Nyugatot, és az ebből fakadó beteges megfelelési kényszeren, akkor merre menjünk? Ezen a ponton emelik fel intő ujjukat a rendszer fizetett prókátorai: Ha nem a Nyugat, akkor jön Ázsia! A szolganyáj,…..
 Mindegy, hogy nagyvárosi gazdag orvos, vagy egy kis faluban élő segédmunkás nyolc általánossal…az alkoholizmus nem válogat!   Micsoda bevezető, hatásvadászat felsőfokon…:) Na jó, ez olyan dolog, amit komolyan kell venni.  Az tény, hogy mi, magyarok…..