Regisztráció Blogot indítok
Adatok
YAN CHI

0 bejegyzést írt és 100 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mennyivel szabad menni Magyarországon? 50-90-130 - ugyan már! Nem az elmélet számít. Valójában a gyorshajtás Mekkája vagyunk, csak nem tudjuk. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
- avagy az ösztönök harca - A tudósok szerint evolúciósan hajlamuk van rá, hogy őket vegyék feleségül. Noha ösztönösen vonzódnak az okosakhoz is. Jó kis ellentmondás, ugye? Kezdjük rögtön az elején. Eddig a nőkről hitték, hogy hajlamosak fogni maguknak egy megbízható társat, aki jó apa, s amikor…..
YAN CHI 2014.11.11 15:09:45
Amikor az ember napja szigorú rutin szerint telik, akkor valahogy repül az idő. Iskola, tanulás, pici lógás a haverokkal, és máris tizenegyet üt az óra, másnap pedig elölről. A gond a hétvégékkel van, ilyenkor mindenki lelép haza, én meg nagyjából egyedül maradok a…..
Múlt-kor 15 tény a Vatikánról 2014.10.31 16:03:43
1. A pápa és a bíborosi testület székhelye, a New York-i Central Parkhoz képest nyolcszor kisebb területen, 0,44 km2-en fekvő Vatikán a legkisebb nemzetközileg elismert állam. 2. A Vatikán hasonlóan működik, mint bármelyik más állam, egyvalamiben azonban eltér a többitől: nem…..
YAN CHI 2014.11.02 05:01:27
@teddybear01: És ezekben a KONKRÉT esetekben KONKRÉTAN hogy piszkoskotak ezek a szemét papok? Mert amit irsz az nagyon életszerűtlen, és inkább kitalációnak tűnik. :)))))))))))
Vannak olyan intézkedések, ami negatív, akár plusz pénz fizetéssel is jár az emberek számára, de még is elfogadja a társadalom. Mert a kormányzat érveit helyesnek találja és belátja hogy szükséges, vagy csak pusztán tudomásul veszi, hogy ez van. Ilyen volt a csipszadó vagy a…..
Kóczián Péter A fordulópont 2014.10.27 13:43:42
Az internetadó miatti tüntetés fordulópont lesz Orbán Viktor kormányzásában. Eddig önhatalmúlag mindent megtehetett, ezután erősebb ellenállással kell számolnia a Fidesz vezérkarában is. A Fidesz a leginkább közvélemény-vezérelt párt a magyar politikai életben. Minden…..
YAN CHI 2014.10.28 19:31:32
@netnepper: De hol van a működőképes politikai alternativa? Mert a következő választásokon sem tudom majd beikszelni azt hogy "teljes magyar társadalom" Amig nincs HITELES ellenzék addig Orbán (de legalábbis a Fidesz) marad. A "teljes magyar társadalom" meg cummmmmm......
Hol is kezdjem? Talán leírom pár alap állításomat, amit már az elején letisztáznék. Első állításom, hogy Amerikában számtalan probléma van. Különösebben meggyőző érvek nélkül háborúzni kezdenek világvégi államokkal, drónokkal ölnek civileket, vádemelés nélkül…..
YAN CHI 2014.10.26 18:54:35
@antisystem: " ennyi erővel miért ne az iszlám államék mondjuk?"
Mondjuk talán azért mert a fél országnak levágnák a kezét, a másik felének meg savat öntenének az arcába.
YAN CHI 2014.10.28 01:19:33
@antisystem: Igen jobbak. De legalábbis kevésbé rosszak.
Halálra azt itélik aki gyilkolt. Aki elég idős ahhoz hogy öljön, az elég idős ahhoz is hogy megüljék. A másik két példád, ahogy leirtad, erősen sántit. Vagy te manipulálod őket vagy téged manipuláltak velük
A koldulás kemény, de alapjában véve jövedelmező üzlet. Csak meg kell találni hozzá a megfelelő "közvetlen értékesítési módszert". Kínai koldusok túlmentek mindenen, amikor egy megcsonkított tevével próbáltak kiváltani még több együttérzést és ezáltal természetesen…..
YAN CHI 2014.10.21 18:03:31
  Idén nyáron a Szellemvárosok Magyarországon újra lehetőséget kapott, hogy bejárja az egykori szovjet laktanya területét, amit az ott szolgáló katonák és családtagjaik csak úgy hívtak: Kisváros.... Az első részben az egyik panelépületet nézzük meg, majd a második…..
Mitől lesz egy munkahely a világ legjobb munkahelye? Mert például megszavazzák. A voksokhoz nem kell nagy dolgokra gondolni. Mondjuk ingyenes bio ételekre, „környezetbarát takarításra”, ingyenes hajvágásra, vagy például gyermek megőrzésre, ingyenes óvodára. Aztán nem árt, ha…..
Magyar Asztal Bicskanyitogató I. 2014.09.12 16:00:00
Ismét billentyűzetet kell ragadjak, s reflektálnom kell egy, az online sajtóban megjelent cikkre. Ami fáj, hogy most nem egy névtelen hobbioldal írt bődületes tévedéseket, hanem maga az Index. A szeptember 5-én, Ki lehet hagyni az állatot a húsból című cikk verte ki most a…..
Sírunk a krómozott lökhárító és a kézifékkar után, majd beülünk a klímába és bekapcsoljuk a navit. Ki van nyalva a fenekünk, csak nem ismerjük be. Mai közélet-cikkünk kommentposztja...
A század elején két zseni, az orosz Szergej Prokudin-Gorszkij és a francia Albert Kahn fotózta Mongóliát. Prokudin-Gorszkij Oroszországot és az akkor orosz protektorátus alatt álló Mongóliát fényképezte, míg a neves gazdag filantróp Kahn azt vette a fejébe, hogy színesben dokumentálja a teljes…..
YAN CHI 2014.09.06 23:56:44
@Rongy Rázó: Igazad van! 24 óra tényleg nem elég. Legalább egy hét kellene.
YAN CHI 2014.09.07 00:26:21
@Rongy Rázó: Hogy állsz bosszút a törvényen?
YAN CHI 2014.09.07 14:59:23
@Hu_manus: AZT a társadalmat már porrá zúzta a szovjet megszállás. Képes vagy felfogni hogy ezek százéves képek?
Akármennyire is hálás feladat buddy-cop filmeket készíteni, a változatosság nem árt. Barry Sonnenfeld az 1997-es esztendőben a változatosság elkötelezett híve volt, ugyanis a laza és a karót nyelt zsarut nem szimplán csak egy ismert amerikai nagyvárosba rakta ki, hogy…..
YAN CHI 2014.09.06 22:27:51
@retrovírus: Sine nobilitate?
Ha társat keresel nőként, akkor lesznek olyan pasik, akik ki fognak készíteni. Ha szerencsés vagy, akkor nem fogsz mindegyikkel találkozni, de mindet elkerülni szinte lehetetlen. Az online társkeresőkön ráadásul hatványozottan vannak jelen, mert az az ő igazi terepük. De nem kell csüggedni, mert sok…..
Az úgy volt, kezdeném a Tanár úr kérem diákjának stílusában – és igazából így is érzem magam –, hogy most lebőgtem. De nemcsak én, hanem, ha lenne türelmem, illetve kedvem, hogy atomokra csesszem szét az idegeimet, akkor név szerint rá tudnék mutatni, hogy mások is, szép…..
Jessie Nizewitz tízmillió dollárra pereli a Viacomot, a VH-1 anyacégét, mert a Dating Naked című műsorban a szerkesztők óvatlanok voltak, és kilátszott a pinája. Ami persze azért vicces valahol, mert a Dating Naked arról szól, hogy tökpucér faszik és nők randiznak, aztán meg…..
Ateistának lenni nem könnyű az Egyesült Államokban. Egy nemrég készült felmérés szerint az amerikaiak az egyik legkevésbé szívesen éppen egy nem hívő emberrel osztanák meg az asztalukat. Úgy tűnik az ateisták úgy érzik lépniük kellett, saját TV csatornát indítanak,…..
Úgy tartja a népi bölcsesség, hogy büdösben még senki sem fázott meg. Nyugodtan hozzátehetjük a nyári változatot is: ami hűt, az ronda is. A klímák kültéri egységei mindenképpen azok, és évről évre egyre több van belőlük. Ha egy belvárosi nem bírja tovább a meleget,…..
Belsőség Így jó nosztalgiázni 2014.05.01 17:12:58
Április utolsó hétvégéje gyakorlatilag tökéletesre sikerült. Szombaton Oldtimer Premier reggeltől késő délutánig, egész hétvégén Retropartyzánok, vasárnap pedig budaörsi reptéren a Goldtimer-napon lehetett öreg autókat, motorokat, katonai járműveket és repülőket nézni.…..
Aki a Férfias játékok postokat olvassa bizonyára tudja már miről is szólnak a bejegyzések. Olyan ételekről amiket nem eszünk, nem készítünk minden nap (sajnos!), de mégis szívet-melengetőek, finomak és laktatóak egyben. Ráadásul az elkészítésük sem túl bonyolult, arról nem…..
YAN CHI 2014.02.27 16:01:28
@Gyingizik: Ezeket a prospektusokat nem a keleteuropai munkásoknak készitették. Nekik nem kellett, ők örültek annak amihez sok év várakozás után hozzájutottak. Nyugateurópában, délamerikában árulták az UAZ-t bárkinek aki vitte. Ha jól megnézed a fehértetejű piros Lada kormányát, arról is észre fogod venni hogy nem a Csehszlovák vasöntőknek készült.