Regisztráció Blogot indítok
Adatok
c1citroen

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  „Érdekli Önt a valóság? Tudni akarja, kik a barátai és kik az ellenségei? Olvassa a Magyar Demokratát! Itt minden kiderül!” – ezzel a hibátlan szlogennel hirdeti a szerdai Magyar Hírlap Bencsik András hetilapját. Nehéz szóhoz jutni egy ennyire…..
c1citroen 2011.01.20 23:53:22
@ver@s kan-tár@misiapu71:@torró: @midnight coder: @ver@s kan-tár: @Ezt elkúrtad Gonosz Törpe: : Ne egymással marakodjunk,ennél jobb javaslatom volna:
Szeretnék egy kis segítséget nyújtani a mindennapi megélhetés elősegítéséhez.Egymást szidjuk,mérgelődünk,vádaskodunk,közben meg, annyi pénzünk sincs,hogy tisztességesen megéljünk.A Nagy Testvér célja pont ez,hogy a pénzrendszer szigorú ellenőrzésével tartja az embereket hálójában,miközben folyamatosan a vérüket szívja és a vergődésükben kéjeleg.Az embereket az egymás ellenében való élésre szorítja, miközben a "gyengék"( valójában szerencsétlenebbek) a többiek martalékává válnak. Elevenen falják fel egymást, mert erre kényszeríti őket az ördögi szisztematikájuk.A hálójuktól minél távolabb kellene tartanunk magunkat és nem pedig ,mint egy buta éjjeli pillangó, elvakíttatván a fénytől, szándékosan belerepülni.Saját, abszolút értéktelen papirosaikért kényszerítenek bennünket a rabszolgájuknak.Nincs erre szükségünk!Ha összefogunk,akkor pénzt, emberséges,kamatmentes pénzt (elszámoló rendszert) mi is létre hozhatnánk.Minél többen vagyunk,annál függetlenebbé válhatunk,annál nagyobb mértékben szabadulhatunk meg ettől a vérszívó ,Sátánista társaságtól.Sajnos ezt a rendszert minden párt támogatja,kisebb-nagyobb mértékben ennek van alárendelődve a politikájuk.Ettől kéne sürgősen megszabadulnunk és nem egymást marnunk!
Egy ilyen összefogásból született meg a Pilisi Korona. Itt mindenki szabadon vásárolhat a kamatmentes Koronával, valamint eladhatja feleslegét,tudását,munkaerejét ,így szolgálván egymást és nem a rabtartóinkat.
Most ajánlók nélkül lehet a rendszerhez csatlakozni, részleges jogokat szerezve.Néhány tranzakció (értékesítés) után teljes jogú tagként, megszerezvén a két,-már a rendszerben régóta bennlévő-, tag ajánlását, válhat mindenki teljes jogú taggá. Ezután már,- a rendszertől bizalommal odaadott 10000 Korona terhére- ,szabadon vásárolhat minden új tag.
Aki szeretne magán ily módon segíteni,az a következő oldalon megteheti:
www.koronakor.hu
 Lehet, hogy csak nálam, vagy a fiatalokra jellemző, hogy a három király hódolatát csaknem mesének fogom fel. Annyi mesét, filmet láttunk már, meg a pásztorjátékoknál különféle ruhákba öltözött figurák a mesevilágba űzik ezeket a bölcseket – még neveket is adtak…..
c1citroen 2011.01.16 23:59:46
c1citroen 2011.01.18 16:17:53
@Patriotnn: www.csillagtortenelem.hu/index.php?part=jupiter Ime: a Jupiter,a magyarok "csillaga",az "Árpádsávos" bolygó.