Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mádá

7 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bear Boti ma úgy gondolta, hogy nem fog túlélni ebben a nagy hidegben, hanem inkább otthon marad a jó meleg lakásban, és elkészíti élete első vlog videóját. Azonban a videó elkészítése közben valami olyan történt, amire még Ő sem számított...
Érkezett egy közel hat perces kis videó, ami csupa móka és kacagás. Ez a videó a Vissza a Bükkbe című rész bakijait illetve az eddig nem látott jeleneteket tartalmazza. EHHEZ KAPCSOLÓDÓ ANYAGOK:> Film adatlap> Vissza a Bükkbe (2019) (Kedvcsináló Előzetes)..
A Túlélés Törvénye Bear Botival - Vissza a Bükkbe (2019) Megjelenés: 2019. február 10.Műfaj: Paródia, KalandRendező: Gonda ÁdámForgatókönyvíró: Gonda ÁdámFőszereplő: Báthory BotondStúdió: B&M STUDIOHossz: 10:18 Bear Boti annyi év után végre visszatért! Immár felelősségteljes családapaként, aki…..
Úgy tűnik Bear Boti tényleg visszatért és a B&M STUDIO-nak köszönhetően pedig megérkezett az első kedvcsináló előzetes is! A trailer maga semmit nem árul el a sztoriról, ám az atmoszférája remek, a “2019 FEBRUÁR” ígéret pedig több mint kecsegetető. EHHEZ KAPCSOLÓDÓ ANYAGOK:> Film adatlap..
BEAR BOTI Egy lelkes rajongó 2019.02.19 23:04:49
Nemrég előkerült egy lelkes rajongó által nyolc éve rögzített felvétel a nagy túlélőről, Bear Botiról. Úgy gondoltuk, hogy ezt most megosztjuk veletek. FIGYELEM! A következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas kép és hanganyagot tartalmaz! Csak erős idegzetű rajongóknak ajánljuk!..
BEAR BOTI Bear Boti visszatér!!! 2019.02.19 21:55:25
7 év után Bear Boti visszatér és meghódítja az erdőt. Ebben a kis videóban láthatjátok, hogy nem viccel és nem ette meg egy medve sem. Igaz Botival is elbánt az idő vas foga, szakállal és pár kilóval több lett, de humora még mindig ütős. Az ígéret szerint 2019-ben pedig újra láthatjuk! Várjátok…..
Hasznos Tippek Túléléshez Bear Botitól - Piknik (1. rész) (2011) Narrátor: Földi SzabolcsFőszereplők: Báthory Botond, Fialka Vivien, Varga GáborRendező: Gonda ÁdámHossz: 04:36 Végre itt a nyár, a kirándulások és a piknikezések időszaka ez, de vajon minden úgy alakul ahogy azt elképzelted? Figyeld…..
A Túlélés Törvénye Bear Botival - Bükk (1. rész) (2010) Főszereplő: Báthory BotondRendező: Gonda ÁdámHossz: 06:17 Magyarország felett járunk, a bükki erdőben, ahol Bear Boti megmutatja, hogy hogyan is éljünk túl! Ebben a részben megismerkedhetünk az ürülékek felismerésével, egy sál és pár faággal…..
Mádá 2011.04.10 23:54:54
@suigetsu: Sajnos annak az egynek nem tudjuk. :S (Pedig valaki már megírhatná, mert már annyian kérdezték) :D