Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Watanabe Shun

0 bejegyzést írt és 69 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
VENDÉGPOSZT. Rényi Ádám, az RTL Klub kommunikációs igazgatójának írása. Magyarországon a bolti eladó utálja a vevőt, a gyalogos az autóst és persze fordítva, hogy a pincér és a vendég konfliktusos viszonyáról már ne is beszéljünk. Egykori és a mai napig is…..
HeStyle Galliano diffusion line 2010.01.15 11:30:00
John Galliano eddig nem épp hordható ruhadarabjairól volt ismerős, a színes, csicsás, elnagyolt, színpadias megjelenésre szavaz - sokan ezért szeretik. Most úgy gondolta, hogy őszre itt az ideje egy diffusion line-nak, ami egy visszafogottabb dolog lenne.A tervező úgy nyilatkozik róla,…..
Marc Jacobs ismét különlegesett alkotott. A nevével fémjelzett 3 portos USB Hub nem titkoltan a divatőrültek számára készült. Szerintem jó ötlet, tetszik a kazetta forma és a minták is.Nektek hogy tetszik?..
Az Illesteva, olasz, kézzel gyártott napszemüvegeket gyártó divatcég nem megszokott kereteken belül és modelleken mutatta be 2010-es tavaszi/nyári kollekcióját. Ezúttal a bájos és hibátlan arcú modellek helyett a Világ legjobb dominó játékosai, vagyis nagypapa korú férfiak…..
Kinek éri meg (jobban), ha egy hírbe hozott cég, ahelyett, hogy reagálna az újságíró által felvetett kérdésekre, inkább egy 2/1-es hirdetésben "szólal meg" a róla szóló cikket közlő lap hasábjain, vélt jó hírnevének megőrzése érdekében? A kérdés nem költői:…..
Watanabe Shun 2009.08.20 18:45:04
@Konrad: érdekes én meg azt hallottam egy onlinemarketnig blogot író bloggerről, hogy közeli szálak fűzik a Brókernethez. Nem tudom bizonyítani. Nem akarom megnevezni. De ha jól értem a logikádat, úgysem kell egyiket sem. :)

Más:
Gondolom azt majd Galambos kolléga lesz szíves idekommentelni, hogy a Figyelőt, meg az fn.hu-t két külön stáb készíti. :)
Marc Jacobs tudja, hogyan kell egy szolíd és egyszerű szürke pólót felturbózni:Úgy, hogy Beth Ditto egyik extravagáns és eléggé figyelemfelkeltő képét rakja rá.Nekem nem annyira jön be, de lehet, hogy csak azért, mert nem éppen kedvelem az említett énekesnőt..Nektek Tetszik…..
Watanabe Shun 2009.08.16 13:14:25
Watanabe Shun 2009.08.03 13:12:58
@Joni1:

Ja, most nézem, ez tényleg a vegyelmakit.blog.hu, azon belül is az "Íme két eladó maki" című poszt. Teljesen jogos a felháborodásod! Itt csempészett makik vannak árulva, tényleg kizárható, hogy állatkertiek legyenek! Valamint azt is olvastam a ma reggeli lapokban, hogy minden magyar háztartásban van már maki, és hogy az állatkereskedőknél is igen széles a zokniba tekert csempészállat kínálat...

Nem lehetne a kommentelést debilitásteszthez kötni? Most komolyan? Szerintetek mekkora lett ettől a poszttól a reális makikereslet növekedés Magyarországon?!
Általában az egész magyar nyomtatott sajtót nem nagyon értem, de azt főleg sosem hittem el, hogy nem bírna el a piac egy normális heti magazint. Nyilván inkább csak az idióta magyar mágnásokkal van a baj, akik mindenféle marginális olvasottságú és nézettségű termékekre költik…..
Vajon a hírességek közül hányan lehetnek, akik bevállalják, hogy smink és retus nélküli fotóik az Elle címlapján jelenjenek meg? Nos, Monica Bellucci, Sophie Marceau, Eva Herzigova, Inès de la Fressange, Anne Parillaud, Karin Viard, Charlotte Rampling és Chiara Mastroianni voltak…..
Nem tudok mit írni. Nem jönnek a szavak, mert csak közhelyeket tudnék mondani és kérdezni: pl.  hogy miért kell egy nagyon jól kinéző 50 évest hiperszexi húszévessé retusálni? Miért nem fogadják el magukat a nők? Miért annyira rémisztő mindenkinek az öregedés, holott az a…..
 A Fashion Streeten található Byblos kirakata pettyes pizsamás nő lábánál fetrengő férfiastul, decens kiskosztümös kalapos hölgyeményestül és pszichedelikusan csiricsáré mintás, arany tűsarkút  és kockás zoknit (?) viselő komódostul annyira de annyira szürreális,…..
Mackófelső guminőkból - nem álom többé, hanem a megtestesült valóság (szó szerint)!Az utrechti Anders Reijgers (31 éves) tervezte ezeket a pulcsikat, és Mama Anders márkanév alatt kaphatók a dizájner által "viselhető művészetnek" titulált felsők.A kérdés:…..
Sarah Jessica Parker a Harper's Bazaar márciusi számának címlaplánya.Hiába a jó smink, a remek beállítások és a photoshop jótékony hatása, SJP-ről továbbra sem tudom azt hinni, hogy egy szép nő.Különösen, ha azt a képet nézem, ahol profilból van fotózva kalapban...…..
 Már egy hónapja, hogy Zefirelli hosszabban nyilatkozott homoszexualitásáról a Liberónak. Mint elmondta, ő homoszexuális, de nem meleg - gay -, mert ez utóbbi egy bohócfigura. Mi húzódhat meg az elsőre furának ható kijelentése mögött? Megpróbáltam elképzelni.A…..
Watanabe Shun 2009.02.04 23:02:00
@Viktor H: Mert a huszadik század elején-közepén a gyermekcipőben járó magyar pszichiátria komoly kutatásokat végzett abban a témában, hogy a homoszexuális férfiak testhőmérséklete magasabb, mint a heteroszexuálisoké. Ha jól emlékszem, odáig jutottak, hogy fokra pontosan tudni vélték, mennyivel. Arra már nem emlékszem, hogy a testhőmérséklet emelkedését oknak, vagy okozatnak vélték-e, de mindenesetre egyszer csak rájöttek, hogy nincs tényleges összefüggés. De addigra a szó már bekerült az értelmiség szókincsébe, és a mai napig nem kopott ki a magyarból.
Császi Lajos a legnagyobb magyar médiatudós. Annyira nagy, hogy az itt kommentelhető interjúk elkészítését fél évig tartó egyeztetés előzte meg. Megérte kivárni.A minőségi sajtó a művelt középosztály fóruma, míg a bulvár születésénél fogva demokratikus, kócos,…..
A kiadó, amely megtiltotta egy lapnak, hogy megírják róla, amit elmondott magáról Duplán tanulságos Antagonilag az Axel Springer kiadó online politikájáról szóló Kreatív Online-cikk, a Hogyan maradt le az Axel Springer a magyar webről? Egyrészt amiatt, hogy nagyjából…..
A Viktor&Rolf tervezőpáros olyan dologgal rukkolt elő, amivel eddig azt hiszem még senki nem mert. 2009-es tavaszi-nyári kollekciójukat virtuálisan osztották meg a közönséggel. VIP vendégek, hírességek, divatőrültek, sőt élő divatbemutató nélkül.…..
Watanabe Shun 2008.10.19 10:12:18
Sokat gondolkodtam azon, miért nem ti vagytok a kedvenc divatblogom. És most igen, ez a poszt megadta a választ, köszönöm. Azért, mert nem érzitek a divatvilágot. Sokat foglalkoztok vele, utánaolvastok, imádjátok a ruhákat, egy rakás energiát beleraktok, mindent megtanultok amit lehet, (és ez mind nagyon tiszteletreméltó és dicséretes) de sajnos semmi érzéketek a "fashion art"-hoz.
Hogy a tökbe lenne ez a jövő, kislányok? Megettétek Viktor és Rolf bácsik legújabb blöffjét, köszönjük, leülhettek, egyes.
Mondom miért:
– a, Még a kalibrált monitorok közül sincs két teljesen egyforma színt generáló, tehát a virtuális bemutató azt jelenti, hogy nem látod a valódi színárnyalatokat.
– b, Nem látod az anyag és a varrás minőségét. Tényleg bőr? Vagy műbőr? Netán lakkozott selyem? Viaszosvászon? Latex?
– c, Nem adja ki magát a szabásvonal. Javaslom divatbemutató egymás utáni megtekintését élőben, majd felvételről.
- d, Elvész a társasági esemény feeling, ami azért baj, mert a divat nem a ruhákról szól. (Két évre előre pontosan tudjuk, milyen ruhák lesznek divatosak. Miért nem a trendtanács előrejelzése a jövő? Hmmm? Szétküldjük körlevélben, oszt jónapot. Még tervezők sem kellenek. Sokkal környezet- és pénzkímélőbb, mint a virtuális bemutató.)
- e, A divatban pont az exkluzivitás a pláne. Nincs értelme, a "mintha mindenki ugyanott ülne" meg az "egyenlőséget mindenkinek" gondolatoknak. Pont az a lényeg, hogy nem ok nélkül ülsz abban a sorban amelyikben ülsz. Itt kérem nincs demokrácia, itt kasztrendszer van és diktatúra. (v. ö. divatdiktátor.) Nagyon szépen kérem, ANNA-t, hogy ne akarjon egyenrangú lenni a divatvilágban például Anna Wintourral mert (mint fenti poszt is mutatja) az egyik Annának gőze sincs az egészről, a másik meg talán a legnagyobb szakértője (és alakítója) a divatnak. Egyértelmű tehát, hogy ki ül az első sorban, ki áll a leghátsóban (ha beengedik).
– f, Ha ez lenne a jövő, az Otto katalógus már rég lenyomta volna Lagerfeldet, vagy legalábbis a Zarát. De az emberek a ruhákat élőben akarják látni, és nem virtuálisan. Szerencsére.

Szóval csajok, lécci több érzéssel csináljátok már ezt a blogot, mert lehetne jó is. :)