Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Inasel

4 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Néhány rövid teaser trailer Guillermo del Toro sorozatához. Egy elszabadult rejtélyes vírus áll a középpontban, amely az embereket vámpírrá változtatja.     ..
Szokás mondani, hogy a kenyér kinyír, de aki szeret enni, az nem hagyja el a kenyeret semmi mellől. Érdemes jól becsomagolnunk, mivel elég egy fél napot kint hagynunk már és megszáradhat. Mit tehetünk ha megtörtént a baj? Jó hírem van! Nem kell kidobnod, fel lehet még használni!…..
Sziasztok emberek, kicsik és nagyok, éhesek és jóllakottak, fakanalak lovagjai és a villák forgatói! Így a blog indulásakor illendő lenne bemutatkoznom. Mivel a valódi nevemet nem akarom felfedni, nyugodtan szólítsatok Inasel-nek. Próbálok a következő sorokban pár támpontot adni,…..
Horror-Mirror Eredményhirdetés 2011.12.12 10:47:00
Tegnap éjfélkor lezárult a Hajnalhasadás nyereményjáték, íme a helyes válaszok: 1. Melyik évben debütált az Alkonyat mozifilm (konkrétan a legelső epizód) Magyarországon? 2008   2. Ki minden idők leghíresebb vámpírja? (Nem színészi alakításra gondolunk, hanem a karakter…..
Soha nem gondoltam volna, hogy eljön az a nap, amikor az Alkonyatról akár említést is teszek a blogon. Vagy az, hogy egymás után két ilyen kaliberű nyereményjátékunk is lesz. Erre tessék! Így kedves olvasók között promóciós ajándékokat fogunk kisorsolni. A nyereményeket a PRO…..
Fontos információk! Kéretik előbb ezeket elolvasni! Napra pontosan 1 éve volt annak, hogy a blog mai napig legnépszerűbb posztját megírtam. Akkor azt mondtam, hogy nem szeretném azt a listát állandó  jelleggel megbolygatni, de úgy gondoltam, hogy ennyi idő múltán már…..
Nem tudom, hogy vagytok vele de én imádom a horror minden válfaját, lehet az film vagy egy könyv, bármi, ami kicsit is növeli az adrenalint. Aki kicsit is tudja, mire gondolok, az azt is tudja, hogy nem kerülhetjük ki ebben Stephen King munkásságait sem. Elolvasni a műveit kiváló…..
Számtalanszor halljuk mindenfelől, hogy mennyi és még mennyi probléma van a felnövekvő generációval. Nem ismerve a határokat nagyon sok morálisan kétségbeejtő dologra képesek a mai fiatalok...talán látjuk is…vagy épp a tv mesél ezekről az esetekről. Megannyi indokot…..
Sziasztok! Én leszek eme blog harmadik írója! Én leszek a mókamester így próbálok majd összeállítani nektek pár vérszegényebb filmmenüt… is. Szokás mondani, ha sok a pálesz a gyomrodba tunkold fel valamivel! Nah én leszek az a valami! :) Ez nem azt jelenti, hogy nem fogok…..
Ez az első blogbejegyzésem az első blogomon. Ezidáig nem voltam híve a blogolásnak, mert mi az, hogy valaki itt teljesíti ki önmagát? Szerintem az életnek annyi kis helye van, ahol meg lehetne magunkat önmegvalósítani.. Miért pont azzal kéne, hogy leírom, mi volt ma velem? Majd ha…..