Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ezmagyarorszag_most

4 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Marihuánás cigaretta elszívására kényszerített öt diáktársa egy fiút egy salgótarjáni középiskolában. A tanulót a mosdóban kényszerítették társai a drogozásra. A fiú nemsokára rosszul lett, tanárai hívtak hozzá orvosi segítséget, majd a gyereket kórházba…..
 A Forbes magazin nemrég összedobott egy listát, hogy melyik színész főszereplésével készült filmek hozták a legtöbb pénzt a házhoz az elmúlt öt évben. Az első helyen kissé meglepő módon Seth Rogen szerepel, aki 2005 óta olyan filmekkel, mint a Felkoppintva, a Superbad…..
ezmagyarorszag_most 2011.01.17 21:44:52
 "Timár Zoltán, az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) szóvivői irodájának vezetője az MTI megkeresésére azt mondta: a dokumentumban az áll, hogy a halál oka nem hozható összefüggésbe késeléssel vagy szúrt sebbel. Ennél több részletet a rendőrség egyelőre -…..
"A rendőrség és a balliberális cigánymosdató média órákon keresztül azt hazudta, hogy csak két áldozat van. Az eddigi infóink szerint Kadosa Kinga és Csikós Emese hunyt el, mindketten 18 év alattiak. Egy harmadik lány is életét vesztette ."      …..
 Elindult az "Ez Magyarország" blog, ahol megtalálhattok minden fontosabb információt , híreket, érdekességeket szeretett országunkról. Lesz itt szó kultúráról, politikáról, és minden jóról illetve nem túl jóról, ami ebben az országban…..