Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nav

0 bejegyzést írt és 106 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tavaly októberben egy csapat ateista kampányt indított a londoni buszokon, amelyek oldalán elhelyezett hirdetéseken azt üzenték az embereknek, hogy talán isten nem is létezik, így aztán mindenki jobban tenné, ha az aggódás helyett elkezdené élvezni az életet. Ez a kezdeményezés…..
nav 2009.11.22 21:22:59
Tudtad? Fidesz-kormány 2009.10.09 08:48:00
Olvasom az Indexen, hogy Pintér alá raknák a titkosszolgálatot is, ha kormányra kerül a Fidesz. Én meg ismét szomorú vagyok, hogy a Fidesz nem tanult megint a múltból. A 2002-es választásokat a Fidesz nem a rossz teljesítménye, vagy gazdasági problémák miatt vesztette el, hanem…..
A New Era Publications International (a szcientológia egyház könyvkiadója) kiküldött egy körlevelet a magyar szcientológusoknak.   A jelek szerint az a tervük, hogy az egyház bújtatott szcientológia propagandát is tartalmazó kiadványait a megyei önkormányzatok…..
nav 2009.09.14 23:08:25
Autófília Féktelenül 2009.09.06 16:00:00
A "legkisebb versenyautó a világon" hirdették, amikor megjelent ez a kis torzszülemény, ATOM néven. Az 50' években Angliában sokféle próbálkozás volt a motorsport népszerűsítésére. A salakmotor virágkorát élte, rendkívül látványos versenyzési forma megindította az…..
nav 2009.09.06 23:14:31
@fofo69: Mielőtt hülyeséget írsz, nézd meg a videot.
Képviselő Funky A nemzet anyósa 2009.08.31 17:06:00
El tud képzelni a kedves olvasó olyan élethelyzetet, amelyben Lendvai Ildikó szimpatikussá válik számára? Jó, ilyet azért mi sem. Na de legalább egy olyat, amelyben Lendvai Ildikó nem tűnik a világ egyik legidegesítőbb politikusának? Azt hittük, ilyen is elképzelhetetlen. Aztán…..
nav 2009.08.31 20:34:18
1874 kilométeren tervezi megszüntetni a vasúti közlekedést a decemberben esedékes menetrendváltáskor az Antali Károly közlekedési kormánybiztos vezette csapat. A mellékvonalak nagyobbik felén állnának le a vonatok. Olyan városok maradnának teljesen vasút nélkül, mint Baja,…..
nav 2009.08.23 23:19:30
@altec: te is otthon maradhatsz, nem fogsz hiányozni.
Több száz biciklis lepte el a Margit hidat kedden este, a déli járdán bringaláncot alkotva tiltakoztak az ellen, hogy a főváros felrúgta a civilekkel kötött megállapodást, így a híd felújításából kimarad a déli oldalra tervezett biciklisáv. Készült egy kérdőív, ami…..
Az alanti sztorit azért közöljük, hogy mindenki lássa: léteznek még Magyarországon olyan, tényleg hipernaiv ügyfelek, akik bármifajta belátást várnának az internetszolgáltatóktól. Gbaba31 ugyanis pillanatig sem titkolja, hogy ő is hibázott, megsértette a T-csoporttal kötött…..
Grafter Kampány az anyázás ellen 2009.07.29 12:09:00
Nem nehéz kitalálni, mi ihlette a Szerencsejáték Zrt. munkatársait, illetve az általuk megbízott ügynökséget, hogy az új kampány a „Tolerancia a hétköznapokért” címet kapja, hiszen valljuk be, egyre több esemény utal arra, hogy a lakosság veszít a türelméből. …..
Ma van a hiroshimai atomrobbantás 64. évfordulója. Az internet egyik legjobb fotóblogja, a Boston Globe "Big Picture" eredeti képekkel emlékezett meg az eseményről:   Hiroshima a bomba ledobása előtt Az amerikai légierő légifotója Hiroshimáról, bejelölve a bomba…..
nav 2009.08.06 23:18:53
@Lófasz Hadnagy:Hát persze, te nagyonkurvaokos.A "nuki" 242 ezer ember életét követelte, 140_ezer_ember_azonnal, a többiek pedig a sugárzás okozta betegségekben haltak meg. Gondolkodj előbb, b+, aztán írogass!
Kisember megunta, hogy az autósok egy részét egyáltalán nem érdekli, ha egy gyalogos át akar kelni a zebrán, akkor sem, ha az már lelépett. Inkább gázt adnak, hogy még átférjenek előtte, meg a felpörgő motor hangjától majd úgyis megijed a puhatestű. Ha egy irányba megy kettő…..
A Metallica évek óta az Ecstasy of Gold című Morricone-darabot használja intróként, aminek metálosított átdolgozását július 28-án Koppenhágában el is játszottak a jónépnek, mert annyira kurva jó kedvük volt. Szívesen vennék egy teljes Morricone-feldolgozásalbumot tőlük. ..
nav 2009.08.02 17:11:17
Az RTL Klub is átszabta az estéit jövő héttől. A változtatás következtében mégsem folytatódik a Dr. Csont a 3. évaddal, jégre került a vicces-kémes Chuck, félbeszakad a Döglött akták ismétlése 4. évada, és elmarad az Emberrablás címet kapott Vanished premierje. További…..
nav 2009.08.01 00:18:07
Mi mással magyarázhatnánk a változatos műanyagipari melléktermékekből készült cukrosvíz címkéjén a feliratot? Lelkesen üdvözöljük a bátor marketingest aki ezt kitalálta, és várjuk az első Tesco "gazdaságos" matricát, meg a szlogent, hogy a legkisebb is…..
Végre! Itt az MSZP EP-szpotja, ahol egy ábrándos tekintetű nem-olyan-csúnya-jobboldali-hanem-fejlesztéspárti-a-maga-útját-járó-igazi-európai lányka zümmögi el, hogy gyűlölködni rossz, a jót észrevenni jó, az ország épül, a baloldal meg elhatárolódik a csíkos…..
A különféle közlekedési eszközöket ért katasztrófák és tragédiák az összeesküvéselméletek bajnokainak kedvencei közé tartoznak. Minél rendkívülibb maga a szerencsétlenség által érintett jármű, annál nagyobb elánnal lehet nekiállni és szétcincálni a hivatalos…..
Tartottam magam ahhoz, amit tegnap megfogadtam: ma csak az Operát használtam böngészéshez. A benyomásaim vegyesek. Ami számomra(!) negatívum:Elismerem, a sebessége tényleg jó, de szubjektíven nem gyorsabb a Chrome-nálA címsorban a TAB leugrik a beviteli mezőről, ahelyett, hogy…..
Na, ha már a múltkor a gasztronómia felszínét is elkezdtük karcolgatni, akkor András kedves hobbimodoristának köszönhetően nem maradhatnak ki a teafogyasztók sem. Sokan tudjuk, hogy a tea jó dolog, szépen párolog, és illatos az illata - de még a KFT együttes örökzöldjénél is…..
nav 2009.04.19 22:04:23
@Modor Tibi: Az angolok tejet tesznek bele. De izgalmas ez a blog!
Van ez a The Asylum stúdió, amely kis költségvetésű alkotásokra specializálta magát. Ezekre a filmekre az a jellmező, hogy mindegyik a rossz és a nézhetetlen kategóriába esik és az összes címe valamely más, moziban futott sikervárományos alkotás címére hasonlít. Itthon is…..
A héten megkaptam a kis borítékomat és a kopogtató cédulát. Közelegnek az EP választások. Kibontottam, kicsit informálódtam, majd széttéptem és kidobtam a kukába. Az első szavazásomon nem veszek részt, két okból:1,) Nem szavazok, mert nincs kire. Azért nem fogok az egyik szar…..
Belsőség Autót nyitni a netről? 2009.04.12 22:53:00
Tény vagy kitaláció a sztori, mely szerint az ős-kocka Passat kulcsával az összes korabeli Audit és VW-t ki lehetett nyitni? És mi a helyzet manapság? Mit csináljon az ember, ha az autóban felejti a kulcsot? Keressen egy garantáltan bevált trükköt az interneten? Francokat, hívjon…..
nav 2009.04.13 13:03:47
Proszektúra Kamu-terroristák? 2009.04.12 17:36:00
Nem akartam hinni a szememnek, amikor azt láthattam az interneten, amint a kommandósok, (a Magyarok Nyilai szótárában az „ávós balfaszok”) megrohamozzák az állítólagos Magyarok Nyilai Nemzeti Felszabadító Hadsereg állítólagos (egyébként egy lakótelepi konyhának…..
Konspirációs teóriák Az ODESSA 2009.04.12 11:00:00
Lehet, mai posztunkkal a Frederick Forsyth-rajongóknak nem igazán fogok újat mondani, hiszen mostani témánk egy olyan szervezet, amely sokáig a szabadon szárnyaló, alkotó fantázia termékének tűnt, de amióta 2000 és 2004 között bizonyos második világháborús és hidegháborús…..