Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Trudi anyu

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hajonaplo! Egyveleg! 2011.02.01 00:15:04
Sziasztok!Tudom, tudom jo reg nem irtam mar! Nagyon sokszor kellett oratallitani elore es alig volt valami idom. Abban a keves idoben meg vegig buliztunk meg aludtunk.Szoval Salvador utan voltunk egy napot oceanon utana meg kikotottunk Rioban. Sajna Reggeli-ebed-vacsorat dolgoztam. Ebed utan…..
Hajonaplo! Salvador, Brazilia! 2011.01.24 14:18:00
 Sziasztok!Tegnap Salvadorban voltunk, Braziliaban. Huhh nagyon kiraly hely. Mielott kimentunk, mindenki monta, hogy majdnem kiraboltak oket, meg hogy ez egy koszos putri. AZ! DE! Megfogadtam az egyik fonokom tanacsat, miszerint, ha jol akarod magad erezni mindegy, hogy hol vagy! Es ez igy…..
Hajonaplo! Barbados! 2011.01.20 04:52:15
Sziasztok!Ma Barbadoson voltunk! Nagyon szerencses voltam mert tok jo volt a beosztasom volt kb 4 oram,hogy kimenjek. Szerencsesnek, szerencses voltam, de hulye is. Tok hamar vegeztem a reggelivel aztan eldontottem, hogy kimegyek. Gyors zuhany, mosoda, elinteztem mindent. Felcuccoltam, kimentem. Ugy…..
Hajonaplo! 2011.01.16 05:21:11
Sziasztok!Megerkeztunk Floridaba! Amikor elindultunk New York-bol szerveztek egy szep nagy bucsutuzijatekot nekunk, este meg keves vendegunk volt ugyhogy koran tudtunk vegezni. Tegnap oceanon voltunk egesz nap. Ma delben megerkeztunk Floridaba. Mivel ilyen keson erkeztunk nem kapott senki off-ot,…..