Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dolemite

3 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
IDDQD Egy szó: Japán 2013.08.28 18:15:19
Minden idők legelborultabb játékáról, a Japan World Cup 3-ról volt már szó pár éve a blogon, azóta is elő-elővesszük a belőle készült videókat, ha röhögni akarunk. Mostantól eggyel többet, mert újat találtunk. Pár hónapos, de ma jutott el hozzám is és Tylerhez is, szóval…..
Dolemite 2013.08.28 19:28:55
Régen láttam ennél szebbet, s sírógörcs kertített hatalmába mikor megláttam! Oké, hogy reflektálunk a jelen politikai helyzetre, de mégsem az Orbán-gyalázás apropóján értékes a kép. Nem kell ezt túlmagyarázni. ÉRTSD! ..
Ha igen lassan is, de indul a tavasz! Az elmult hét eseményei után ez már-már elvárható, hogy Apollón atyánk enyhülést, jó időt, napsütést rogyasszon ránk az Olümposzról. S ha meghallod ezt a számot, biztosan látod magad előtt ahogy a "Nagyisten" cselekszik. Észre sem veszed,…..
Videojátékból készült rettentő rossz mozifilmet már nagyon sokat láttunk, jót, vagy legalábbis nézhetőt annál kevesebbet. Ettől függetlenül egyre nagyobb divat játékból csinálni filmet, a tavalyi nyár legnagyobb popcornslágerének például a Prince of Persiát szánta a Disney…..
Hát ja, utólag rájön az ember, hogy Randy tulajdonképpen nem is őrült volt, hanem csak egy kólabubus.  ..
"Hélllóélllóhavver! Vigyázzá, minálunk Gyórón kemény a viz! Izzzzomkemmény!!!"..
Dolemite 2011.04.16 16:46:10
Jön az új Mortal Kombat játék, ha minden igaz, a kilencedik rész, és a kiadó rettenetes felhajtást csap körülötte, többek között leforgattak hozzá egy 12 perces epizódokból álló websorozatot, ami az egyes karakterek háttértörténetét vázolja fel. Az első részben Jax, Sonya…..
Dolemite 2011.04.14 13:42:04
@Vészmadár: igen, igen. Ő volt a kedvencem a Voyager fedélzetén. Mindig igen huncut módon tudta huzogatni az implant nélküli szemöldökét, és az ocsmány egyenruci is rá passzolt a legjobban.
de megöregedett :(
 Egy ideje figyelvén az eseményeket, úgy döntöttem, hogy részese szeretnék lenni a csodának ami itt folyik, úgyhogy megteszem az első ajánlásomat.  Egyből rendethagyok, ugyanis, a maguknak nyomot követelő hangok közt egy hangoskönyvet szeretnék…..