Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Czu

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mivel eléggé tele van a sajtó a témával, visszakerestem, hogy pontosan hogy is ajánlottam figyelmükbe a helyet. Ezt írtam Toby-nak, a producernek, amikor kifejezetten az elmúlt korokat idéző helyet is kért, azaz nem a gasztronómiai érték volt a lényeg, hanem egy olyan hely, ami…..
Krisztián Sándor videóján hatalmasat mentett valaki a pétervásárai ralin. Tökéletes kontroll, abszolút lényeglátás, villámgyors reflexek (a piros Lada elhaladása után figyeljék!). Ilyet Loeb sem tudna. Maximális tisztelet! // Sikerült ma elkapnom egy nagy tetőt a…..
Az iGO most tízéves, amit egy nagy bejelentéssel körített sajtótájékoztatón ünnepeltek meg. Volt torta, lufi, miegyéb, és a cég jelen lévő vezetői azon a kanapén ülve meséltek a dicső múltról, amit egy hollandbútor-kereskedésben vettek, amikor kiderült, hogy le kéne…..
Czu 2015.04.16 09:01:08
@kawiman: Jelenleg is kapható a play áruházban a török és a héber verzió:
play.google.com/store/apps/details?id=com.basarsoft.igo.javaclient&hl=hu
play.google.com/store/apps/details?id=com.nng.igoprimoisr.javaclient&hl=hu
Érdekes, náluk nem gond a sok felbontás.
Még mindig tartom, hogy az almás cég tiltja az Androidos forgalmazást. Van az a pénz, amiért korpás a fejlesztők haja...
Czu 2015.04.16 09:02:31
@Plumper_: Na ez a másik amitől tartok, jó meglátás.
Autós-motoros gyorsulási verseny már rég nem izgalmas: széria állapotban a motor nyer. Ha viszont az autó nem széria, akkor jön a döbbenet. Egy Volkswagen Golf Mk1-et reszeltek be annyira a németek, hogy egy 182 lóerős Yamaha R1 olyannak tűnjön, mint egy Riga moped.   A…..
Nem, nem a kamera volt vacak, de tudják: ki kell takarni a rendszámokat. Természetesen ismét a Bodega - Vágóhíd felé mentünk, számunkra még mindig ott terem a legjobb burger (dupla Borzasztó rulez!). És persze semmiféle felelősséget nem vállalunk az elhangzottak miatt. Dávid…..
Czu 2014.12.04 19:24:50
@ommm: Mindegy milyen a zene, ha szarul szól és még zavar is.