Regisztráció Blogot indítok
Adatok
J.Dóri

42 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Döbbenetes hírek a számítástechnika világából. A microsoft termékek rossz minőségétől mindenki el-i-ult. - Vész esetén milyen speciális billentyűparanccsal hívja harcba elit alakulatait a hadsereg?- ??    ..
- Hogy tudják abszolválni a pilótának készülő diákok a legnehezebb vizsgáikat?-??- Légpuskával. ..
- Mi a különbség az Advil ultra és a pofon között?- ???- Az egyik ott hat, ahol fáj, a másik ott fáj ahol hat...
- NO KI A király?! - Több választ is elfogadok, mobil-is vagyok...
 Aki csak Photoshoppal és Premierel hajlandó dolgozni az az Adobe-vallás része?..
 Molnár Dani ismét alakított:- Mivel mérik a görögök létszámát?-???-Gíroszkóppal ..
- Mit csinál a titkárnő és a volt barátja, ha újra találkoznak?- ???- Ex-el táblázatot...
Rájöttem, hogy nyelvvizsga függő vagyok.Nem tudom letenni.és egy morbidabb:- Mit mondana szívesen egy vérbeli rádiós elhalálozása után?- ???- "Két koporsókészítő vitatkozik a hullám-hosszán." ..
 Ha Lizi összefogdossa Annát, akkor analízis. Nem mindegy, hogy:Állás fitness cégbe: Mérlegképes könyvelőt felveszünk, 60 kiló alatt.  ..
-Mi az instant viziló?- ???- A ló. ..
Tudom, egyértelmű, de azért leírom:   Csónakázás tautológia: a csónak ázik, hiszen vízben van...
Jack átalakító         Jack elosztó         És egy kérdés a végére:- Minden építészmérnök hallgatónak van toronyórája? ..
A szorgalmi időszaknak még nincs vége, de mi már fáradunk. Fogadjátok ennek eredményét! :DMenetjegyellen-őrzés:                                        …..
 Az egzotikusan étvágygerjesztő menühöz hadd kínáljak innivalót:Citrommentes, diétás, natúr limonádé szilícium-dioxid keverékben szervírozva. -csapvíz üvegpohárban-Fogyassz(tj)a egészséggel! ..
A magyar humoristák gyógyfüves röviditala a KOMIKUM?A vidéki gyümölcspárlatot készítő Pál inka?Aki 13 éves az még nem vásárolhat alkoholt, de Már tini.Aki tartani akarja a színvonalat, az ab szint alá nem megy.Az igazi alkoholista: - Mit eszik ebédre, Bátyámuram?-…..
 Pilo: A távolról jött ember messzemenő következtetéseket vonhat le?asszociál = kilép a társadalombólSzívemmel és az ismerőseimmel is úgy vagyok, hogy jó ha-ver.Benyó:Szoktam síelni, meg zokni. ..
Íme egy elhangzott párbeszéd, maga a tartalmas és hosszú beszélgetések kulcsa:- Tudod ki a 300-ból a kedvenc szereplőm?- ööö... a főszereplő csávó?- Nem, de még van 299 tipped.Szintén elhangzott:- Hétvégén megismertem egy tök jó fej embert!- Hol voltál?- Önismereti…..
 Nagymamám nagyon kételkedő. Mindent csak kötve hisz."A magasan képzett sportoló alatt hegymászót értettek?"EgyKerekŰ..
 A Milói Vénusz a karatlanul is sok kiállításon szereplő alkotás. - Milyen tanegység elvégzése kötelező, ha mosogatónak akarunk állni? - ??? - Dish-kurzus Ilyen, ha a rövid magánhangzókból hosszúakat csinálunk:Tűkör-kép:          …..
 Az, hogy napok óta nincs új bejegyzés a blogon, legalább annyira lehetetlennek és ellentmondásosnak tűnik, mint a következő megállapítás: A troli áramvonalas.Ezt a hiányosságot pótolni fogjuk, mégpedig most, még pedig így:Pilo:-Tudod mi leszel, ha megformázlak, és…..
Esti mese után:-         Fiacskám, benne vagy még az álomban? -         Benne de k-elek. Sikerült rálépnem a fényképezőgépre. Objektíven álltam a dologhoz – nem kellett…..
 Egy dologban tanár és diák mindig egyetért: Sosincs elég-tétel...