Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SAJNOS KIOPERÁLTÁK AZ AGYAMAT,EZÉRT TÜNTETNI JÁROK

0 bejegyzést írt és 271 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Magyarországon 2011-ben ismét megvalósult a pogrom fogalma: egy terület bizonyos etnikai hovatartozású tagjait kitelepítik, elüldözik, "cigánytalanítják" Gyöngyöspatát. Igaz, ezt most nem az államhatalom végzi, de hogy hol van ilyenkor az állami közbiztonság, ami ezt…..
SAJNOS KIOPERÁLTÁK AZ AGYAMAT,EZÉRT TÜNTETNI JÁROK 2011.04.27 23:31:44
  Van ugye a Szeretem Budapestet Mozgalomnak ez a Szexi Budapest elképzeléscsomagja, amelyiknek egyik sarkalatos pontja a budai borkultúra feltámasztása, vagy legalábbis megidézése. Ennek egyik eleme, a Vár keleti lejtőjére telepített kis szőlőültetvény már meg is valósult.…..
w Szent szar 2011.04.26 06:50:00
Ha volna Orbán Viktor környezetében csak egyetlen mélyen vallásos ember, már szájon kapta volna. A szentségnek nem az a legfőbb ellensége, aki nem hisz benne, hanem aki a krumplilevesét melegíti rajta. Krisztus feltámadt! Ugyanott Wartburg eladó.   Én például legfeljebb…..
SAJNOS KIOPERÁLTÁK AZ AGYAMAT,EZÉRT TÜNTETNI JÁROK 2011.04.26 17:28:29
@Lucernaböde: Mint a hittestvérei általában.Ezért nem is számít szalonképesnek és mérvadónak a véleményük a világ haladó felén.Csak ilyen fos blogokon,így egymás között.
Aki esetleg nem tudná, hogy emberi fogyasztásra nem vásárolunk kakaós tejbevonómasszából készült "csokifigurákat", az Bohusek élménybeszámolójából levonhatja ezt a következtetést. Persze, hogy olcsó, locsolóknak ideális: Ha Húsvét, akkor természetesen ehetetlen…..
SAJNOS KIOPERÁLTÁK AZ AGYAMAT,EZÉRT TÜNTETNI JÁROK 2011.04.26 17:06:04
SAJNOS KIOPERÁLTÁK AZ AGYAMAT,EZÉRT TÜNTETNI JÁROK 2011.04.26 17:19:09
@Kitalátor - a legnagyobb mikroblogger: Szerintem baseball labda.De határeset,elfogadom :)
SAJNOS KIOPERÁLTÁK AZ AGYAMAT,EZÉRT TÜNTETNI JÁROK 2011.04.26 18:01:39
@Duplalányos:
Off:
És az valóban igaz,hogy azért vezette a tengeren keresztül őket Mózes,mert szégyellt velük a parton végigmenni?Állítólag az egyiptomi "APEH" azóta is üldözi őket.

On:
Minden ünnepkor ez van.Valamitől elüzletiesedett a világ.Vagy nem?
Csak egy rövid bejegyzés mára. A mai napon, húsvét hétfőjén, pár perccel ezelőtt a köztársasági elnök úr aláírta Magyarország új Alaptörvényét. 2010. április 25.: forradalom Magyarországon a szavazófülkékben; 2011. április 25.: új Alaptörvényünk megszületésének,…..
 Ez az új svéd nyelvű útikönyv a parlamentes, zöldséges, szabiszobros borítójával nem tűnik túl különlegesnek egy budapestinek. Pedig az. Én legalábbis még soha nem láttam olyan Budapest-kalauzt, amelyikben mind a 23 kerület önálló fejezetet kap, pláne nem ilyen klassz…..
SAJNOS KIOPERÁLTÁK AZ AGYAMAT,EZÉRT TÜNTETNI JÁROK 2011.04.16 10:42:15
SAJNOS KIOPERÁLTÁK AZ AGYAMAT,EZÉRT TÜNTETNI JÁROK 2011.04.20 01:05:05
 Ha nem is olyan régi, mint a Logodi utcai lelet, azért mindenképp kortörténeti emlék. az ifjabbaknak meg kifejezetten történelem, amit Kovács Dani, a hg.hu főszerkesztője lőtt és küldött. Nagyon köszönöm! Helló Dávid, biztosan te is hallottad, láttad már, hogy…..
SAJNOS KIOPERÁLTÁK AZ AGYAMAT,EZÉRT TÜNTETNI JÁROK 2011.04.13 23:33:45
SAJNOS KIOPERÁLTÁK AZ AGYAMAT,EZÉRT TÜNTETNI JÁROK 2011.04.19 17:14:25
Számos módosító javaslat vár még megvitatásra, de Orbán Viktor úgy szeretné, hogy a végső szöveg 10 parancsolatból álljon és kőtáblán lépjen hatályba. Az Alkotmány végső, 10 pontos változata kettő kőtáblára lesz vésve, amelyekkel Orbán Viktor a Gellért-hegyről fog…..
SAJNOS KIOPERÁLTÁK AZ AGYAMAT,EZÉRT TÜNTETNI JÁROK 2011.04.12 22:04:44
@nevetőharmadik: Akire gondolsz az a verebespityu a héberhetesből.
SAJNOS KIOPERÁLTÁK AZ AGYAMAT,EZÉRT TÜNTETNI JÁROK 2011.04.13 23:36:34
@okostojgli: úgy érted zsidó?köszi,nem.
 A Fidesz-KDNP kormányzás szabadságot és demokráciát szűkítő lépései nem esetlegesek. Aki nem érti a logikát, ami az egyes lépések hátterében van, az káoszt, kapkodást, zűrzavart lát, és nem tudja, mi várható. Szó nincs semmiféle zűrzavarról, egy jól működő…..
SAJNOS KIOPERÁLTÁK AZ AGYAMAT,EZÉRT TÜNTETNI JÁROK 2011.04.12 18:08:25
@Rüheskandúr: Ez valóban érdekes hozzáállás.Magam is sokat gondolkozom a témában és hasonló véleményen vagyok,mint ön.
SAJNOS KIOPERÁLTÁK AZ AGYAMAT,EZÉRT TÜNTETNI JÁROK 2011.04.12 18:15:02
@Rüheskandúr: Arról nem is beszélve,hogy mai napig megtartott gusztustalan szokás szerint külföldi erőkkel karöltve érte el sikereit szentistván,még csak nem is saját vagy népe erejéből,hanem zsoldosokkal.Szánalmas és ostoba dolog egy ilyen politikai férget isteníteni!
Vastagbőr A hűség jutalma 2011.04.09 13:05:00
"a munka nem szégyen, a munka eredményét se kell szégyellni, az ember kaparjon, gyűjtsön, építkezzen kockáról kockára. Aki erre nem képes, akinek nincs semmije, az annyit is ér." Lázár definíciója alapján Papp Dániel sokat ér. Munkájának is megvan az eredménye:…..
SAJNOS KIOPERÁLTÁK AZ AGYAMAT,EZÉRT TÜNTETNI JÁROK 2011.04.09 20:56:18
SAJNOS KIOPERÁLTÁK AZ AGYAMAT,EZÉRT TÜNTETNI JÁROK 2011.04.09 22:30:51
@Orbán Diktor: Az emberek nevében beszéltem,nem a tiédben,te spenót!
A névváltoztatás azért is jogos lenne, mert hazánkban már így is rengeteg a svájci frank, igaz mínuszban. De egyéb előnyei is lennének a váltásnak. Az alkotmányozás során felmerült, hogy ha már Magyar Köztársaság helyett új nevet kell találni, akkor Magyarország helyett…..
SAJNOS KIOPERÁLTÁK AZ AGYAMAT,EZÉRT TÜNTETNI JÁROK 2011.04.09 21:51:56
 Egyre inkább egymásra tolják a felelősséget vádlottak. - Tódor János tudósítása   A cigányok elleni sorozatgyilkosság április 6-i tárgyalási napjának végén az ölési cselekményekkel kapcsolatban továbbra is tagadásban lévő elsőrendű vádlott, K. Árpád…..
SAJNOS KIOPERÁLTÁK AZ AGYAMAT,EZÉRT TÜNTETNI JÁROK 2011.04.08 11:09:00
Csehországban évszázados tradíciókra tekint vissza a sörfogyasztás, Európa legrégebbi, egyben legfinomabb söreit is megkóstolhatjuk bármelyik cseh városban. A „pilsner” szülőhazájában évről évre a legnagyobb az egy főre jutó sörmennyiség. Hét meglepő tény a…..
Eltitkolta a kormány, hogy nemcsak az unióval, hanem az ENSZ-szel is konfliktusba került a médiatörvény miatt. Erről azonban eddig szinte senki nem tudott, a szocialistákat is meglepetésként érte a hír. Frank La Rue ENSZ különleges jelentéstevő társával viszont azért érkezett…..
SAJNOS KIOPERÁLTÁK AZ AGYAMAT,EZÉRT TÜNTETNI JÁROK 2011.04.07 16:31:58
@az igazi Sipi: Ezt minden falra ki kéne tenni,ez lehetne a himnuszotok!
Gratulálok,debil!
SAJNOS KIOPERÁLTÁK AZ AGYAMAT,EZÉRT TÜNTETNI JÁROK 2011.04.07 16:38:37
@lecsekkoltam: Lejárt a beszélő,visszamehetsz a celládba,észlény. :)
@az igazi Sipi: Te mondod meg melyek a "mocskos eszközök" vagy a kezelőorvosod?
A te gondolatmeneteddel nem létezik izrael,sőt az USA sem,hiszen talán elég mocskos eszköznek nevezhetjük az őslakosok kiirtását.Vagy a világuralmat.
Nem is beszélek veled,annyira kretén vagy,hogy értelmes ember csak elsírja magát rajtad!
Az egykor polgári konzervatív lap, zsidózik, pedofillozza politikai ellenfeleit, és pszichiáterhez küldené a neki nem tetsző politikusokat a Facebookon. ..
  Mit meg nem tudunk, ha uniós honlapokat olvasunk! Nagyriportban számol be a magyar helyzetről az EUobserver.com portál. „The new text, termed the 'Easter Constitution' by its authors to symbolise the 'rebirth' of the Hungarian nation, bans gay marriage and abortion and gives…..
hogyvolt VV4 - 4X109 2011.04.05 15:35:00
Nem szeretem a hétfői öfiket, mert feszt igazmondó hintázás van, ráadásul, mióta Lilu kiejtette a száján, hogy dzsungel hét lesz, a dölájonszlípsztunájtot dúdolgatom, kellett ez? Hát igen, van élet azon túl is, hogy a győzött az igazság, és a nő, Aki Magát Adja kiejtette az…..
Az MSZP parlamenti képviselői nem tesznek esküt az új alkotmányra – jelentette ki Mesterházy Attila, aki egyúttal nem tartja elképzelhetetlennek a parlament feloszlatását, és új választások kiírását. A szocialisták elnöke a Népszava szombati számában megjelent…..
SAJNOS KIOPERÁLTÁK AZ AGYAMAT,EZÉRT TÜNTETNI JÁROK 2011.04.03 10:39:05
Tisztelt blog! Úgy látom a hozzászólásokból, hogy az általam átélt rémálom már untat néhány kommentezőt. Nem kívánom nekik, hogy szintén hasonló megaláztatásban kelljen részt venniük, de biztos vagyok benne, hogy akkor ők is másként állnának az ilyen történetekhez. Ha…..
Eljött a nap, megszületett a verdikt Stohl Buci ügyében: 28 hónap letöltendő börtön maradandó fogyatékosságot okozó, ittas állapotban elkövetett járművezetés miatt. Ennek háromnegyedét mindenképp le kell ülnie Stohlnak, mindenképpen börtönben. Az ítélet nem jogerős.…..
Két év négy hónap letöltendő börtönbüntetésre ítélte Stohl András színész-műsorvezetőt az általa okozott közlekedési baleset miatt indított büntetőperben csütörtökön első fokon a Budakörnyéki Bíróság. Az ítélet nem jogerős.Blogunk korábban már foglalkozott a…..
A közelmúlt napokban néhány figyelemkeltő ítélet született a magyar független bíróságokon. Önkényesen ragadjunk ki közülük néhányat: a Geréb Ágnes-per, a maradandó fogyatékosságot okozó Stohl Buci, a zselici uzsorás, a félnótás Zuschlag és a hivatali visszaélő Benedek…..
Mint köztudott, Jeff Hanneman Slayer-gitárost egy baktériumos fertőzés támadta meg, ami miatt nem tud jelenleg a zenekarával turnézni. Eddig Gary Holt, Exodus-alapító helyettesítette Hannemant, hozzánk viszont már nem tud jönni, mert ismét aktív lesz az együttese, így Budapesten…..
SAJNOS KIOPERÁLTÁK AZ AGYAMAT,EZÉRT TÜNTETNI JÁROK 2011.03.31 10:14:22
Az alábbi a remek festmény a nyíracsádi természetesen az önkormányzat által fenntartott Malom Galéria legújabb kiállításának exkluzív darabja. Az időszaki kiállításra egy értékrendben jól képzett festő, Dr. Dóbus György amatőr festőművész roppant színvonalas képei…..
SAJNOS KIOPERÁLTÁK AZ AGYAMAT,EZÉRT TÜNTETNI JÁROK 2011.03.30 09:34:12