Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gecófecó

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Interjú dr. Megyesy Jenő jogásszal Úgy hozta a sors, hogy ismét egy amerikai magyar veteránnal ülhettem le interjút készíteni. Az ilyen beszélgetések kétszeresen is érdekesek, hiszen a háborús téma mellett egy világlátott honfitársunk élettapasztalatai is megkerülhetetlenül főszerepet kapnak. Dr.…..
Tizennyolc évvel ezelőtt, 2001 szeptember 11. reggelén a világ TV csatornái, hírújságjai és rádióadói szörnyű, szinte sokkoló üzenetekkel illetve képekkel árasztották el a médiát, amikor arról számoltak be, hogy New Yorkot súlyos terrortámadás érte. Ezen napon ugyanis 19 géprabló 4 utasszállító…..
gecófecó 2019.09.10 11:21:56
@Frady Endre: hát ja...
Kevés magyarázni való van ezen a kis filmen. Ha valaki egy kukkot sem ért angolul, a történésekből, a szemekből minden kiderül. A motoros valahol megelőzte az autóst, méghozzá az autós szerint szabálytalanul. Nem karcolt össze semmit, nem okozott balesetet, csak szabálytalankodott…..
gecófecó 2015.07.22 12:21:17
@Thor71: Baszki ez tényleg gollam személyesen. Azonnal ez jutott eszembe nekem is!
Belsőség Bocsi! Eladó a BMW? 2014.12.29 18:49:19
Úgy tizennégy éves lehettem, amikor édesapám elmesélte, hogyan szedte rendbe első Zsiguliját. Komoly felújítás volt az, lecsupaszított bódéval, darabokra szedett motorral. Kerültek bele színezett üvegek, volt sportkormány, homokszínű fényezés. Én nagy örömmel hallgattam a…..
Kicsit hosszabb szünet után egy olyan ügyben szólalnánk meg, ami mellett nem lehet nem elmenni. És bár blogunk sosem volt politikai jellegű, és nem is lesz az, mégis másfél hete olyan hír jelent meg, ami alaposan felkorbácsolta az indulatokat; útdíjat kell fizetni az M0-ás több…..
gecófecó 2014.12.23 20:54:34
@Mr. X: Sehogy....
Belsőség Ekkora tömeg nincs 2014.04.29 16:20:23
A legnagyobb DMC-koncentráció azon a napon az egész világon Leszakadt az arcunk, amikor megkaptuk a hétvégi Oldtimer Premier pontos látogatási statisztikáit. 16 052 fő látogatott ki az esős idő ellenére azért, hogy csodálatos öreg és még öregebb autókat simogathassanak. Ez…..
Úgy tartják, ami Amerikának Vietnam, az a szovjeteknek Afganisztán volt. Háború idegen földön, sok milliárd rubel az államkasszából, nem kevés emberélet és végül egy csúfos vereség – valóban közel egy kaliber a kettő, csak amíg az amcsiknak ott van Hollywood, hogy ezt…..
gecófecó 2014.03.22 09:25:55
@pobeda: Ezt a filmet bizony nézze meg mindenki akit érdekel ez a téma.
Az alapkőletételnek már több mint tíz éve, de körforgalom máig nem épült a 10-es főút és az Ürömi út találkozásánál lévő lámpás kereszteződés helyére. Hosszú évek óta mondják, hogy a helyzet tarthatatlan, megoldás helyett azonban máig csak ígéretek…..
autózz! Figyelembe kell venni? 2011.03.18 08:21:00
Első blogposztomként csak egy könnyed falatot választottam, nehogy már az első munkanapon megerőltessem magam. Tompa már egyszer küldött egy ennél velősebb, hosszabb sztorit, most azonban csak egy képpel lepett meg minket. Túl sok mindent nem fűzött a leveléhez, mondanivalójának…..
gecófecó 2011.03.18 14:19:40
Egy kavicsfelverődés vagy fólia miatt nem kell rögtön a korrupcióhoz nyúlni, mindkettő lehet legális. De miért kell halálra kínozni a dízeleket? Vélemények az azonos című írásunkról...
Tegnap este megfejtettem az idei Nagy VV Titkot. A hómlesz só negyedik szériájában legnagyobb hangsúlyt a kiválasztás kapta. Úgyis, mint a műsorvezetők és szereplők kiválasztása, ( ugye nem ringatózunk abban a hitben, hogy a nézőknek bármi köze is volt a csapat…..
Belsőség A paraszt mattot ad 2011.02.02 14:00:00
Etele (a grafikusunk volt egészen mostanáig) tanulságos kis fotót lőtt búcsúzóul, itt, az irodánk előtt. Igazából ennyi hely ritkán van errefelé, csakis hétvégén, de ez még önmagában nem ok arra, hogy valaki így parkoljon. Mármint, ahogy a volvós beállt.Ez még hétvégén is…..
gecófecó 2011.02.02 19:39:26
Belsőség Autót vettem 2011.01.22 08:00:00
És itt akár véget is érhetne mai posztunk, ahogyan véget is fog, ezzel a két szóval, valamikor, több ezer karakterrel később. Valójában - ha egy szerencsésebb, kevésbé korrupt és gazdagabb, saját tulajdonukkal jobban törődő emberekkel teli országban játszódik a történet -…..
Rosszqtya viszonylag sokat autózik, ebből adódóan tankolni is sűrűn jár, jellemzően ugyanoda. Eddig az volt a jellemző, hogy az üzemanyagok nagykereskedelmi árának változását követve hetente módosítottak árat a kutak. Úgy tűnik, hogy most már minden nap emelik egy-két-három…..