Regisztráció Blogot indítok
Adatok
J_23

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség A oszlopom már van 2011.01.15 07:50:00
Azt látom, hogy most már semmi nem ment meg attól, hogy egy tökéletesen rozsdamentes, szalonállapotú Ponton-karosszériám legyen. Bármennyit is könyörgök Csabinak. Gyári új kaszni készül - a gyárban. Az enyém annyiból jobb lesz, hogy az üregek is kapnak kezelést Ne értsenek…..
J_23 2011.01.15 21:41:20
Szépen haladsz a géppel, gratulálok !
Én az 1500S zsigulimat újítottam fel 9 évvel ezelőtt gyári eredeti állapotra. A színválasztás nekem is sok időmbe tellett anno. Néhány színen töprengtem sokáig és azokon belül is a különböző árnyalatokon. Végül a 447 Casablanca White, magyarul Opel fehér színt választottam.
A zsigulinak a gyári tört fehér színe egyáltalán nem elegáns, de az Opelnek a egészen tiszta, kicsit már -már kékes árnyalatú tiszta fehér színe nekem mindig is nagyon tetszett. Nem bántam meg, hogy egy ilyen tökéletesen jól mutató egyedi színt választottam az autómnak. Viszont nem kosztakaró, ezért sokat kell takarítani, különben nagyon elhanyagoltnak tűnik, évente polírozni, de ha letakarítom akkor az a fehér akril mindig gyönyörűen fénylik és igazán káprázatosan jól mutat.
A sok szép csillogó króm alakatrészhez neked is valamilyen eleganciát és tökéletességet sugárzó szín kellene. Ha maradsz a szürkénél, akkor minél világosabbat válassz azzal fog jól mutatni a kocsid. Hasonlót mint amilyen a régi színe csak nem kimattulva, hanem erősen fényesen. Vagy tiszta csillogó fehér mint az enyém vagy fénylő sötét fekete amik még jó színek lehetnek. Gondolj arra is, hogy a szürke és a zöld színek a közlekedésben legkevésbé észrevehető színek, míg például a narancssárga a legjobban észrevehető, amivel a legkisebb az esélye, hogy beléd jönnek.