Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fogasfile067

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Te is érzed, hogy az utcán az emberek gyanakodva szemlélnek? Félelemmel? Rossz szemmel néznek rád? Bizalmatlanul vizsgálnak téged? Beléd kötnek lényegtelen dolgok miatt? Hogy egyre többet ütközöl konfliktusba, pedig te csak élnéd a saját életed? Hogy mindenki utál valakit? A…..
fogasfile067 2012.03.25 13:20:51
Meg vagyok kicsit lepve. Egyrészt egész sok kommenttel értek egyet, másrészt szerintem ez a cikk gyakorlatilag semmit nem ér. Az index.hu színvonalát is minősíti, hogy címlapra került.
1. Az első bekezdésről nem is írnám le a véleményemet, mert tundee tökéletesen összefoglalta feljebb
2. második bekezdés: középiskolai történelmi tanulmányok összefoglalása
3. politikai bizalmatlanság rész: szintén körülbelül egy gimis gyerek politikai összefoglalója, amit mindenki tud. ráadásul egy hvg-s közvéleménykutatáson alapszik... a válság közepén kíváncsi lennék, hogy Európában hányan válaszoltak volna pozitívan erre a kérdésre...
4. pár anómiaelmélet, amik valójában az egész rendszerváltás utáni Kelet-Európára lehet vonatkoztatni
5. a Marx idézetet nem is nagyon tudom hova tenni (nem azért, mert jajjistenem, Marx írta, hanem mert az egész fennálló kapitalista rendszert kritizálja, megint csak nincsen különösebb hazai vonatkozása - csak annyira, mint bármilyen más országra a világon
6. összefoglaló: "Mindezek persze pusztán magyarázati lehetőségek a jelenségre." Szerintem még megmagyarázni sem sikerült a Magyarországon létező depressziót, anómiát. Ami mellesleg nem olyan szinten van jelen hazánkban, mint ahogy azt az első bekezdésben drámaian felvázolja a posztoló. A "bajt észrevenni" - nincs szükség erre a cikkre. Szerintem csak egy fölösleges sírás/rívás, a végén pár olyan közhellyel, hogy alig bírtam végigolvasni.
Magyarul, kedves fenteslent, ennél tartalmasabb írásokat várnék, és szerintem nem csak én...
Péntek este a Kossuth téren a médiatörvény elleni tüntetésen újra meggyőződhettünk arról, hogy a magyarok nem várják a sült galambot, ha valami nem az ő szájízük szerint történik. Ha már a politikai kontrollra a Fidesz 2/3-os választási győzelmét követően csak…..
  Kínai Kálmán most kivételesen otthon maradt, úgyhogy csak Tónival vágtunk neki az ígéretesnek tűnő sajtószabadság-tüntetésnek. Sokan voltak, kedvesek voltak. Az egyik demonstráló szerint nyolc év tüntetés irigység után végre ők is megmutathatták, hogy mit tudnak.…..