Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Planyo

3 bejegyzést írt és 30 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Néhány napja sejtelmes infomorzsákat csepegtet a Google Magyarország a magyar újságírók inboxába. Az első hivatalos email tartalma az volt, hogy:A Google szeretettel meghívja önt sajtótájékoztatójára.További információkért találkozzunk holnap ugyanitt, ugyanebben az időben!A…..
Update: Na akkor jöjjön a megfejtés. Ez kérem szépen egy tengeri herkentyűket, így cápalesvest is kínáló étterem hirdetése (a képre kattintva megtekinthető), amelynek fősora: Seek revenge, azaz szabad fordításban Állj bosszút. Jó mi? Ami a nyereményt illeti, a csoki alakú…..
Planyo 2009.04.18 16:08:10
@Chris242424: Nem Portugál étterem, hanem _Indiai_. Az étterem neve Goa Portoguesa. Goa egyébként azt hiszem egy önálló indiai tartomány neve is. De a lényeg, hogy indiai a reklám! :)
i5 Nagyon jó filmek 2009.01.05 20:52:24
 Match Point. Bár kicsit lassan hömpölyög a végkifejlet felé, tetszenek a párbeszédek, a stílusos és jellemes emberek, a történet tálalása. Az is tetszik, ahogy a karakterek magabiztosan gondolkodnak magukról és a világról, persze a maguk jellemes módján. Persze mindez csak…..
i5 Megnyitó 2009.01.04 00:06:17
Tulajdonképp a blog leírásban máris megírtam minden fontosat, amit akartam mondani. Egyébiránt túlléptem a mai célomat, éjfél elmúlt, én meg max 10-11 közt feküdni szerettem volna. A blog viszont megnyílt. Némi szecsuáni mártás recept kutatás, iwanvilaga flickr képek és…..
Webisztán Elsőzés a kommentekben 2008.12.12 09:33:00
Első, #1, +1... Bár sokan a Homárhoz vagy a Subbához kötik az elsőzés megjelenését, az első kommentért folyó verseny valójában a tengerentúlról ered. És valószínűleg nem járunk messze az igazságtól, ha azt állítjuk, a blogolással egyidős. (Kicsit más téma, de…..
Zoho today introduced Cloud Avenue, an independent blog focused on research and analysis of business applications on the cloud. Cloud computing thought leaders Zoli Erdos and Ben Kepes will be among those that contribute their detailed analysis to the blog.   The blog is committed to an…..
..
Planyo 2008.08.20 12:39:18
Webisztán Bábeli ostromok a weben 2008.08.20 09:11:00
A Facebookot megrohamozzák a törökök, az Imeem filippínó zenéktől lesz hangos, a Last.fm-et pedig beborítja a Loituma. A LinkedIn indiai mérnökök bulihelyévé válik, a Twittert elönti a japán mitcsinálokmost-cunami. A LiveJournal ciril komorságra vált. Az Orkut lesz Irán…..
Úgy döntöttem, hogy itt az ideje egy újabb nagy kirándulásnak. Tavaly Svájc, most Skandinávia. Persze sok egyéb ötletem volt, de erre esett a választás a közelsége miatt. Nem tudtam eldönteni, biciklis vagy gyalogos túra legyen, és abban sem voltam biztos, hogy kell-e útlevél…..
Webisztán A tv2 új logója 2008.07.17 14:05:00
A tegnapi hír kapcsán jutott eszembe, hogy vajon miért érzi olyan fontosnak éppen 2008-ban a tv2, hogy logójába beleírja azt is, hogy "tv2.hu". Nyilván akarnak valamit kezdeni - megint - a webszájtjukkal. És kiváló promofelület lenne a logó. Vagy a logó környéke. De mit…..
Nézzük meg, hogy csak a mi készülékünkben van-e a hiba. Vegyük figyelembe, hogy kedvenc webszájtunk nem érhető el mindig. A Twitter például a legtöbbet gyengélkedő közösségi szájt, idén eddig összesen 37 órát volt elérhetetlen. Olvassunk New York Timest...
Mindössze 15 órára volt szükség ahhoz, hogy 5 milliószor töltsék le a netezők a Mozilla Foundation böngészőjének új verzióját. (A rivális Opera új böngészőjét 5 nap alatt 4,7 millióan töltötték le a gépükre.) A rekordkísérlet célja az volt, hogy 24 óra leforgása…..
Webisztán Élőben, a Marsról 2008.05.25 22:58:00
A Ustream élőben közvetíti a weben Phoenix szonda Marsra szállását. A két bolygó között kábé 20 perc a kommunikációs csúszás. Maga az esemény kábé 7 perces lesz. Az eseményt a NASA is közvetíti persze, Twitteren is (twitterezők kommentjei itt). De a Second Life-ban is nyomon…..
Planyo 2008.05.26 01:50:59
A Szonda és a Gemius márciusi adatai szerint jelentősen megnőtt a magyar hírszájtok látogatottsága: Míg februárban 1,08 millió látogatója volt a 10 legnagyobb híroldalnak, addig márciusban ez a szám már 1,2 millió. A legnagyobb növekedést a ma.hu oldal mutatta, de a hirszerzo.hu…..
Webisztán Jön a Gmail Theme? 2008.05.20 23:43:23
Egyes pletykák szerint nem elképzelhetetlen, hogy hamarosan a Gmailben is épp úgy lehet majd válogatni a témák között, mint például az iGoogle-ban. Bár nekem bejön a Gmail minimalista dizájnja, azért tényleg nem ártana, ha lehetne választani pár téma közül. Persze nem…..
Zegy Förszt Blog Kezdetnek 2008.05.20 22:23:00
Engem még a kávé illata is ébren tart! :) Mondtam ezt akkor mikor elkészítettem friss kávémat, és megszagoltam...
Teljesen véletlenül a Graphisoft honlapján jártam. A magyar sikercég mottója úgy hangzik, hogy: "A jövőt legjobban akkor jósolhatjuk meg, ha magunk találjuk ki azt" ― Alan Kay.Aztán meg tök véletlenül akadtam rá erre a TechCrunch írásra, melyben az áll, hogy Jeff Bezos…..
Az AdBlock és a Web Dev Toolbar után immár egy másik fontos kiterjesztés is elérhető a Firefox bétában futó 3-as verziójához. A del.icio.us-kiterjesztésének talán legjobb funkciója a prediktív címke-, és címkéhez kapcsolódó linkkeresés. (Az add-on telepítését követően az…..
Planyo 2008.05.06 15:21:03
Valami több mint fél éve lőttük el az Indafotót, vagyis az Inda fotómegosztó szolgáltatását. Aztán szűk két hónappal később máris jött egy nagyobb fejlesztési csomag. És akik azt gondolták, hogy ráültünk a babérjainkra, azok most nyilván értetlenkedve fogják fogadni a…..
Alig másfél hete tette közzé Marci felhívását, melyben arra kérte a netezőket, hogy segítsenek lefordítani a Facebook interfészét magyarra. Akkor 6 önkéntes fordító dolgozott a lokalizáción, akik addig mindössze 404 angol kifejezést fordítottak le. Mostanra a 206 önkéntes…..
Planyo 2008.04.08 09:23:47
Google: www.google.com/transconsole
Fenn vagyok rajta egy ideje, de már akkor is 100%-on volt, és semmi változás nem volt azóta.
NemHír#1. Mostantól a Downloads.hu-ra nem csak a szerkesztők linkelik be az ingyenes és próbaverziós szoftvereket, hanem az olvasók is -. regisztrációt követően - bővíthetik a szolgáltatás adatbázisát. NemHír#2 Egyik olvasónk ajánlotta figyelmünkbe a LOLinátort. A Webisztán…..