Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nonam

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Levélírónk csütörtök hajnal óta vár hiába a megrendelt sofőrre, az azóta sem érkezett meg. A nem tervezett köröket így taxival kellett megtennie, ennek pluszköltsége és a várakozás miatt felszámolt kártérítés elvi összege lassan 300.000 Ft-nál jár. De vajon hová lett a…..
Íme a Homár új kutyája, mozgás közben, a két másik indexes szerkesztőségi törzsállattal, az északi származású Majkával és a kétszeres életnagyságú Mannával. Így talán könnyebb lesz nevet találni...
Homár Miriam (4 1/2) és Homár Borisz (5 3/4) szívós szalámitaktikája végre célt ért, és vettünk egy kutyát. Nem is akármilyet, egy Uma Thurman, Audrey Hepburn és Cindy Lauper tulajdonságait ötvöző szálkásszőrű tacskólányt. Most nem untatnék senkit a csöpögős, illetve…..
Nyilvánvaló, hogy aki magyar "online boltban" vásárol, sikeres ember nem lehet. Nem elég, hogy gyakran nem az offline bolt árai/termékei vannak, még készletekkel is ritkán rendelkezik az "online bolt", amit Marcsi néni kisonokájával felrakott a zingyenes tárhelyre,…..
nonam 2008.02.19 13:34:53
Torkonakadt Csütörtök-kollekciónk nem lenne teljes legalább egy étterem válasza nélkül. Szerencsénkre, illetve Ambrus szerencséjére a Kisrabló nem engedte el a füle mellett naiv ügyfele panaszát (3 óra várakozás után sem a rendelést kapták meg), úgyhogy a pincérnőjüknek…..
Egy újabb szenzációs ajánlat, csak a Homár olvasóinak, Eszter közbenjárásával, egy légiutaskísérővizsga-előkészítőre. Az sajnos nem derült ki személyesen sem, mire jó ez a papír, de legalább akkor is elverhet kétszázezret, ha nem tartozik videotékának:Gondoltam írok…..
nonam 2008.02.13 17:08:04
nonam 2008.02.13 17:16:18
"A húgom most érkezett haza Berlinből. Készített néhány képet Knutról, bár szerinte az állatkert kis oroszlánjai sokkal, de sokkal cukibbak. A tesóm szerint Knut egy igazi világsztár, annyi vaku villant a kifutójánál, mint legutóbb az Oscar gálán" - írja Csilla. Itt…..
Már az első mondat filmesítésért kiált az Index legújabb teszkós cikkében, ami szerint a versenyhivatal másfél éve sírt, hogy vki nyomja már fel a Tescót gazdasági erőfölénnyel visszaélés miatt, ami most bekövetkezett. A Tesco-könyvek után nem tűnik elképzelhetetlennek,…..
nonam 2008.02.13 16:34:57
Az már most látszik, hogy a minden eddiginél nagyobb érdeklődés minden eddiginél több szívást eredményezett Torkos Csütörtökön. A Homár elkötelezett híve a virtuális önbíráskodásnak, úgyhogy aki az imént is vázolt trükkökkel (áremelés, foglalás törlése, kimagaslóan…..
Ezt a lekenyerezően őszinte blokkot küldte nekünk vakond, mi nem vagyunk ennyire szélsőségesek, a meggyes Cerbonát például direkte szeretjük, bár lehet, hogy csak a módosult szájszervünk miatt...
nonam 2007.09.26 12:53:30
A Homárt a napokban ott csapták fejtoron, ahol a legkevésbé számított rá. Miután az ismerősök körében - including Műtannin és Subba Sándor - szlogenné vált, hogy a város pillanatnyilag legjobb étterme a Csalogány 26, fogtuk magunkat nyolcan, és oda szerveztünk egy vacsorát.…..
Baláék Görögországba utaztak az Aeolussal, az iroda azonban sem azért nem tartja magát felelősnek, mert a túlfoglalt apartman helyett egy szarabb helyre küldte őket, sem azért, mert egy nappal hamarabb el kellett indulniuk:Az Aeolusnál idén nyáron befizettünk egy görögországi…..