Regisztráció Blogot indítok
Adatok
summarygloss

0 bejegyzést írt és 63 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kérem szépen, lassan tényleg kiderül, hogy minden valóságshow-szereplő megpróbált karrierje során megélni a testéből, most éppen Aranypart Ada, a Viasat tavaly nyáron a Balatonon forgatott trashreality műsorának egyik szereplőjéről került elő egy link, amin igencsak mosolyogva villant melleket és…..
„Átvágott. Elgondolkodtam rajta, akarok-e én még bármit is ettől a nőtől. Eszembe jutott, hogy lecseréltetem a zárat” – miután a feleség közli a férjével, hogy nem lehet gyereke, a hölgy gyanúsan gyorsan túlteszi magát a történteken, és lazán készül egyik…..
New York az amerikai katasztrófafilm-gyártás talán leggyakrabban használt helyszíne. A rengeteg jelentet látva, melyeken száz meg száz válogatott módon rombolják porig azt érezni, az egész filmvilág összefogott ellene. Olyan lehet Hollywood szemében, mint Szodoma és Gomora…..
A Tv2 valóságshow-jából az önjelölt Cameron Diaz-hasonmás (neve, micsoda meglepetés, Diaz) is távozni kényszerült, mert egy orvosi vizsgálat során valami komolyabb nőgyógyászati problémát állapítottak meg nála, és a produkció jobbnak látta nem kockáztatni a játékos…..
Mégsem kennek lyukacsos űrsajtot az ufók a Széll Kálmán térre, viszont minden, ami tetszett a koncepcióban, megvalósul. Nagyjából ez a tanulsága annak a levélnek, amit a terv egyik alkotója küldött nekem a témával foglalkozó poszt kapcsán. Az alábbiakban teljes terjedelmében…..
Az egykori SAS-kommandós Bear Grylls az a férfi, aki hivatásszerűen kerül veszélyesebbnél veszélyesebb helyzetekbe a világ legelhagyatottabb részein, csak azért, hogy mi megtanuljuk, hogyan élhetünk túl egy hajótörést, vagy azt, ha a beduinok egyedül hagynak minket a sivatag…..
„M. neje felhívott és elmondta, hogy beszélgetett a férjével rólam, és valójában csak a szexre kellek neki, olyan kurvaként tart, akinek nem kell fizetni” – mai mesélőnk egy 46 éves elvált nő, aki végre megtalálta a boldogságot egy pedáns férfi karjaiban, ám…..
Tiszta Beszéd Ne légy már buzi! 2011.06.17 01:00:00
 De komolyan! Hallod?! Minek vagy buzi? Az szar. És undorító! Én nem vagyok buzi, ezért folyton arra kell gondolnom, hogy ti buzik milyen gusztustalanok vagytok, amikor egymás faszát szopjátok! Te tényleg hülye vagy? Hallod? Nézd már azt a csajt! Annyira jó nő, úgy szétbasznám…..
„Stresszhelyzetként értékeltem az egész együttlétet, holott nagyon vágyom egy igazi szeretkezésre” – úgy látszik, mostanában elindult egy ilyen széria, ugyanis mai posztunk újra egy olyan fiatalemberről szól, aki közelebbi kapcsolatba került egy örömlánnyal. Az…..
Vigyázz, okoskodás következik. Tegnap este arról beszélgettünk C-vel, hogy hülyét kapunk az ősanyáktól és azoktól, akiknek életük értelme a gyerekszülés. Mert szerintünk ennél sokkal fontosabb az, hogy becsülettel felneveljük. Az pedig nem megy úgy, ha mindent neki rendelünk…..
Kölcsönben van nálunk, így szerencsére nem adtunk pénzt a gyerekvállalás egyik legfeleslegesebb kellékéért.  Kaja előtt, és kaja után teszünk rá, így nézzük, mennyit ettél. Hazahozatalod után jó multiharcosként csináltam neki egy táblázatot, az excel táblák…..
Vajon tud Hugh Laurie arról, hogy a Magyar Lupus Egyesület (ami a betegséget lupusnak és lupusznak is írja, mikor hogy) az ő ábrázatával gyűjti az adófizetők egy százalékát? És a Fox tévéadó arról, hogy a náluk látható House MD című sorozat egyik karakterét és bejegyzett…..
„Most azt hiszi, valami rosszat csinált és haragszom rá. Nem szakadhatok el itthonról, pedig látom, mennyire akarja a párom, hogy végre összeköltözzünk” – nehéz dilemmát hozott következő posztolónk: a csaj képtelen elszakadni otthonról, pedig a párja már…..
Az én történetem talán nem olyan durva, mint itt az oldalon többeké. Az én közvetlen főnöknőm lassan 8 éve vezeti a cég azon részlegét, ahol 9 nő dolgozik. A korábbi nagyfőnöktől félt és utálta is, folyton harcban álltak egymással. Aztán sajnos kifúrták a régi főnököt…..
Nagyot koppantam mert a várt mondat helyet mást kaptam.Azt hittem minden szerelmes lesz h kéri h higgyem el szeret.Mindig olvastam szakítós blogot és már akkor elhatároztam hogy ezt az egészet le kell írnom.Minden nyáron kezdődött egy közös nyaraláson ahol R. is ott volt.Már…..
„Volt olyan összeg is, amivel nem tudott elszámolni, nem tudott fölmutatni semmit belőle. Se pénz, se cucc. Megint veszekedés és ígéret-hegyek. A gyerek persze mindezt végig nézte” – nehéz kiemelni a következő hatalmas megaposztunk legjellemzőbb, lényegi mondatát…..
Gondoltuk, a szeptember már csak egy ilyen csendes, békés, kiegyensúlyozott hónap lesz.Házi szerzőink mintha csak összebeszéltek volna, egyforma lelkesedéssel kímélték magukat és nem érkezett levél az olvasóktól sem.Egészen a mai napig. Regi megrökönyödését és mélységes…..
  Biztos mindenki elgondolkozott már azon, hogy vajon mi volt száz-kétszáz éve azon a helyen, ahol most él vagy amerre nap mint nap jár. Nos nem is olyan nehéz megtudni. Magyarországról három katonai felmérés készült, az első még az 1700-as évek végén, az utolsó Ferenc…..
summarygloss 2010.09.10 10:49:58
Csodálatos utóélete van a Túl hangosan szexel a palóc utcai asszony című posztunknak, amiben egy backdoor üzenetet mutattunk be. A csodás utóélet egyik fele a remek kommenthalom, olyan kis gyöngyökkel, mintfaqq: Sosem értettem az üvöltve kúrókat. Azért 20 éves kortól nem akkora…..
summarygloss 2010.08.30 10:07:33
örömlány Nőtípusok 2010.08.29 08:29:00
Tipizálunk. Szeretünk tipizálni, mindig, mindent és mindenkit. Férfiakat és nőket is. A szexualitáshoz fűződő viszonyulásuk szerint is. Az egyes szexuális nőtípusoknak sajátos a gondolkodásmódjuk a szexről. Te vajon  hová sorolnád magad? És a nőismerőseidet?…..
„Ákost egyre kínzóbban gyötörte a gyanú, hogy a nő szimplán hülyének nézi. Sorban virrasztotta át az éjszakákat Vanda mellett és egyre kimerültebbé és ingerültebbé vált...” – szokásos pénteki sorozatunk hetedik epizódja következik, aki pedig végig…..
Ha egy férj rákattan a pornófilmekre és a szexpartner kereső portálokra, akkor egy érzékeny feleség eltöpreng: vajon ki a hibás? A feleség úgy érzi, hogy a szexuális életük márpedig rendben van, ám a férj mégis más utakon járna. Vagy csak fantáziál róla és még nem lépett…..