Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tomás

71 bejegyzést írt és 64 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Átjáró Friss blog.hu sablonok! 2008.10.28 13:24:00
Az Addict-ot a kezdetektől fogva olvasom, főleg Reklámbuzi epés-elmés posztjai miatt. Tőlük a hír, hogy a blog.hu új sablonokat tett közzé, tévedés, Serab kommentben pontosított, a sablonok a bloghusablonok.hu csapatának munkái, önálló, független kezdeményezés. Meglevő…..
Átjáró A blog elköltözött. 2009.07.05 18:25:37
Se időm, se energiám, de legfőképpen már KEDVEM nincs ezt a blogot frissíteni. Köszönöm annak az 5686 embernek, aki ezidáig megtisztelt látogatásával, remélem hasznos infót is találtatok.Innentől minden okosságot-baromságot a Twitteren osztok meg, ezen a címen vagyok…..
Fogni egy lúzer karaktert, majd ügyesen, stílusosan bemutatni, közben jó dumákat a szájába adni nem egyszerű feladat, de azért nem is megoldhatatlan. Egy ilyen reklám kifejezetten szórakoztató tud lenni, hiszen élesen elüt a reklámblokkban megszokott szpotoktól, amelyeknek…..
tomás 2009.05.01 15:41:21
A történéseket élőben kommenteljük a twitter.com/hh címen. Csatorna: #digitalfestival. Az élő képet az indexesek szórják:  Visszajátszások itt...
A képen Dj Junior, a Magyar Lemezlovas Egyesület alapító tagja, kezében az egyesület igazolványával.Néhány idézet az oldalukról:Véleményünk szerint olyan vizsgára van szükség, amely objektív, amely reális, de szigorú követelményeket támaszt a széleskörű szakmai…..
Az egész úgy kezdődött, hogy Józsi írt nekem meg Matyinak egy hosszú levelet, aminek a lényege, hogy ha egyszer a tengerentúlon megtörtént az áttörés, kitört a geek szcénából a Twitter, akkor történjen már meg idehaza is. És akkor már miért ne lehetne egy verseny ebből.…..
Néhány napja jelent meg ez az érdekes thread a GYBO-n, ami a világ legfontosabb mashup fóruma. A thread témája az, hogy ki hogyan kezdett mashupokat készíteni, mik a legjobb technikák, és hogyan lehet ezeket megtanulni. Kedves barátunk, World Famous Audio Hacker itt árulta el a titkot…..
Onlinemarketing blog Szabadcsapatok 2009.04.03 22:11:35
Mivel kb. hétfőtől indul a kampány (EU választások lesznek, és most kezdenek majd kopogtatócédulákat gyűjteni, ha jól tévedek), érdemes néhány szót szólni arról, hogy milyen eszközöket vetettek be eddig a pártok az utóbbi néhány évben.Láthatóan nem sokat. Az, hogy egy…..
tomás 2009.04.04 22:27:52
Aki szombat estére már beleunt a találgatásokba, hogy Morgó, Szende, Szundi, Tudor, Vidor, Hapci vagy Kuka legyen-e az új miniszterelnök, elugorhatott a Millenárison megrendezett Antirasszista programsorozatra is. De aki igazán okos volt, rögtön akkor távozott, mikor befejeződött a…..
Fél óra múlva megkezdődik a meglepetés-esemény, az Apple bemutatja az új iPhone operációs rendszert. A pletykák szerint a kopipészt biztosra vehető, az MMS már nem annyira, és a tethering is kérdéses. Kötelező lesz viszont szólni a cupertinóiaknak a Push Notificationről. A…..
A Boffin egy kísérleti projekt a Last.fm háza táján. A szoftver valójában egy nagyon egyszerű ötleten alapul, mégis, meglepően jól működik, alfa verzióban is.A lényeg, hogy a program végigtapogatja a gépünket, kihalássza a zenefájlokat, jól megvizsgálja a zenékhez rendelt…..
Ez az év a twitterről és hasonlókról fog szólni, nem vitás. Óriási lehetőségek vannak benne, ahogy elfelejtjük a "What are you doing"-ot. A twitter nem tesz mást, mint valós idejű információt közöl, ami a mai web legnagyobb hiányosságára is felhívja a figyelmet.…..
Átjáró Obamize me! 2009.03.12 10:37:23
Nyilván le vagyok maradva, de: Obama-poszter generátor. Jó szórakozást...
Átjáró Geek-cuccok 2. rész 2009.03.02 13:56:00
A topblogposts.com -ról válogattam, mérföldkő mindegyik a maga nemében.Elsőként, egyszerű városi viselet a szürke hétköznapokra:Rendszergazda nadrág.Aki még emlékszik erre a játékra. Nagy zöld doboz, kocka alakú…..
Átjáró Gasztromókus.com 2009.02.19 10:31:00
Pénteken jutott eszembe az ötlet, hogy csinálni kellene egy amolyan agregátor jellegű receptgyűjtő oldalt. Fogtam egy photoshopot meg egy wordpress-t és ez lett belőlegasztromokus.com Szerkesztheted te is az oldalt!Ha szeretsz főzni, és van jó recepted, regisztrálj és kérj…..
Olyan 20 éve még naív voltam, nyeretlen kétéves, és hittem abban, hogy az emberek ésszel teszik azt, amit tesznek. Gondolkodnak, figyelnek, tanultak és okosak.Aztán felnőttem.Egy nagyon kedves barátom olyan tizenöt éve kezdett arról győzködni, hogy az emberek 90 százaléka hülye.…..
Átjáró Budapest street view 2009.01.27 00:08:00
A napokban írta a Webisztán, hogy szokás szerint kimaradunk a jóból, utcanézet ügyben. Elmorzsoltam egy újabb könnycseppet, de most találtam egy cuccot, és meglepődve tapasztaltam milyen részletes "térkép" van Budapestről.Nem rossz New York utcáit nézegetni sem, de…..
Átjáró Ding Dong 2008.12.23 01:49:00
Ez a dal nagyon odabasz. Igazi trippes élmény...úgy embeddeltem hogy rögtön odaugorjon (túlságosan is, de ilyen) itt a leírás hogyan kell, jól jöhet :) Boldog Karááácsonyt! ..
Átjáró Füstbe ment terv 2008.11.18 23:44:00
Sajnos nekem bármennyire tetszik, nem lesz belőle semmi. Vagyis lesz, de nem így, hanem máshogyan. Teljesen. Sajnálom kicsit, mégha csak egy egyéjszakás kaland terv is volt.   És akkor már egy másikat is megmutatok ami a napokban készült, kíváncsi vagyok a véleményetekre.…..
Többen is megkerestek, hogy szeretnének kisebb-nagyobb változatásokat blog.hu-s blogjukban, de ködös a dolog. Leírom röviden mit hol lehet a legegyszerûbben változtatni, és hogyan tudjuk saját hirdetésünket elhelyezni. Valóban egyszerű, bárki nekiállhat, ha mégis elakadna vagy…..
Appleblog Második az iPhone 2008.11.11 07:26:00
Na, majdnem mindenkit sikerült lenyomni. A Macworld cikke szerint legalábbis csak a Nokia jobb játékos az okostelefonok piacán, mint az Apple.A lap a Canalysra hivatkozik, a piackutató szerint világszerte 40 millió okostelefont adtak el a júliustól szeptemberig tartó időszakban, ami 28…..
Átjáró Miért is állunk sorba? 2008.11.05 23:04:11
Forrás: Konrád twittje..
Átjáró Új korszak kezdődött 2008.11.05 17:11:00
Valamiért úgy érzem, Obama győzelme, ez a hihetetlen magas részvételi arány és az a nemzetközi médiafigyelem ami kísérte, egy új korszak kezdetét is jelenti. Minden szempontból. Ami Amerikában történik -megtapasztalhattuk: gazdasági válság, terrorizmus, olajár- az az egész…..
Régóta terveztem már írni egy postot a kínai hamis, de legalábbis ööö.. utángyártott cuccokról, most ez a fotó tette be a kaput. Mi a furcsa ezen a képen?Úgy tűnik most már a valóságot is hamisítják, de nem valami ügyesen. Ez a fotó Hu Jintao-t ábrázolja amint az Olimpiai…..
Most, hogy az egész világgazdaság roskadozni látszik, nagyon megörültem ennek a MAGYAR kezdeményezésnek. Külföldön jónéhány helyen működik, nálunk az iwiw egyik alapítójához Petrovics Péterhez köthető az ötlet. Ha ez a totálisan kézenfekvő hitelezési/finanszírozási…..