Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ironsurfer

5 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rengeteg értekezés látott napvilágot arról, hogy miért ennyire megosztó a politika, vagy inkább a parlamenti pártok az utóbbi időben.. Jó, lehet, hogy ez egy globális jelenség, de a mi szempontunkból a helyi az érdekes. Érdekes, mert ugye vannak eldöntendő kérdések, amik ugye…..
trashland Alapítsunk-e zenekart? 2015.01.15 12:01:25
Nos, az attól függ..  Tinédzserkorban ez nem szokott kérdés lenni, úgyhogy koncentráljunk a későn érő, mondjuk harmincas korosztályra. Jó pár kérdés felmerül, ha az ember ilyen hobbit szeretne magának, viszont egyáltalán nem furcsa! (Ha van egy baráti köröd, ez ugyanolyan…..
Anélkül hogy vitatnám az LMP-sek 16 órás politikai vitájának drámaiságát - különösen az ügyben érintettek személyes sorsát, politikai pályafutását illetően -, úgy gondolom, nem a hétvégi nagy vita és annak végkimenetele volt az elmúlt időszak legjelentősebb politikai…..
Személyes tapasztalataink szerint ha hobbizenekarban szeretnél játszani, ne légy több mint tizenhét, vagy már nyugdíjas, különben állati nehéz összehozni a próbákat(munka, család, egyebek). Nálunk havi egy próba fér bele, de volt már hogy ez is elmaradt, vagy nem jelent meg…..
Egy zenekar, mielőtt bármihez kezdene, először a zenei stílusát kell megtalálni. A legjobb, ha minden tag a saját gyökereit próbálja beépíteni a "nagy egészbe", ettől lesz egy banda igazán eredeti.  Nálunk ez nem volt igazán zökkenőmentes... Egyrészt azért, mert nem az volt…..
 Tekintettel arra a hatalmas űrre, ami a magyar zenei életben tapasztalható, alapítottunk egy zenekart. Nincs rá semmi alapunk, hisz egyikünk sem tud semmilyen hangszeren játszani, és ami még rontja a helyzetet: minden megmozdulásunkat meg fogjuk osztani! Így nem csak a közvetlen…..
 Naponta gyűlik otthon, tapossuk, gyűjtjük, visszük a hulladékszigetre, ismerős ugye? Azért néhány darabot az otthoni újrahasznosítás jegyében is megtarthatunk, nézzük, mire megyünk vele saját kezűleg!               Először is, a palackok talpával remekül lehet pecsételni. Öt "szirma" van, ahogy a…..
ironsurfer 2012.03.09 22:53:49
@Eltévelyedés: Nahát, én meg azt hittem, hogy a lámpabúra szétszórja a fényt... gyorsan le is szerelem mindet! Gondolom, nálad is csupasz izzók lógnak mindenhol.
Megvettétek már a húsvéti sonkát? Tojásfestéssel hogy haladtok? Szódásüvegeket elrejtettétek már a tréfás kedvű családtagok elől? Körülnéztem, válogattam, de ezúttal nem a hagyományos vonalból. Ugye jöhet még néhány last minute DIY ötlet az ünnep előtti…..
ironsurfer 2011.04.24 13:06:17
@nemzetikonyves: Nem mennék itt bele ebbe a vitába, nem is kellet volna felhozni, de sajnos egy ekkora ellentmondás mellett nem tudtam szó nélkül elmenni... Amiből mondjuk van egy a reagálásodban is. De ezúton kérek elnézést tőled, és Kreabloggertől is, hogy ebbe a kedves kis blogba bevittem ezt a lényegében abszurd témát.
Ezt az álarcot a zseni és a jó értelemben vett őrült, Tim Burton filmjeinek lélekromboló környezete, sötét képi világa, és groteszk, torz, de mégis szerethető figurái…..