Regisztráció Blogot indítok
Adatok
applecuccok.com

0 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Folytatódik fejlesztői interjúsorozatunk, ezúttal a Piroska és a farkas iPad-mesekönyv fejlesztőit kérdeztük. Aktualitása is van a beszélgetésnek, a korábban 2,39 euróért árult mesekönyv ma és holnap ingyen letölthető. Novák Tamás és a csapat tagjai válaszolnak.Hány tagból…..
RC küldte nekünk ezt a remek HVG-s anyagot, amiből kiderül, hogy a Pictures of the Year versenyen az év napilapfotósának választott Damon Winter iPhone-nal készítette képeit. Ez a verseny egyébként a második legrangosabb fotópályázat a World Press Photo után, szóval aki itt…..
A DigiTimes szerint az Apple lecseréli régi partnerét, a Samsungot, és a most is gyártott Apple A4-es processzort, valamint a lap szerint a Cortex-A9-es architektúrára épülő Apple A5-öt is a TSMC-vel készítteti majd el. Jelenleg a Samsung gyártja az A4-eket az Apple-nek, ahogy az…..
A gyónást segítő alkalmazás jelent meg az AppStore-ban, a Confession appot ráadásul a római katolikus egyház is elfogadta. Nem lehet sajnos online felvenni a szentséget, az alkalmazás nem oldoz fel, és nem rója ki a penitetnciát, viszont számtalan önostorozó ficsör van…..
Olyan jól pörög a piac, hogy az Apple nem szorul komolyabb átalakításra, így a következő generációs tablet a Wall Street Journal értesülései szerint korántsem lesz olyan újszerű, mint arra sokat számítanak. Inkább egy ráncfelvarrásra, finomításra lehet számítani.A lap…..
Az előzményeket már tudjuk, csak idő kérdése volt, hogy egyszer hivatalos legyen a dolog, hát most itt van. Megegyeztek a mobiltelefon-gyártók az Európai Unióban kötelezően használandó töltők szabványáról, 2011-től mindenkinek támogatnia kell a Micro USB-t, hogy az Unióban…..
applecuccok.com 2011.02.11 08:54:28
A múlt héten már egy reklámdilemma erejéig feszegettük azt a gyakorlatot, amivel a reklámok igyekszenek mágikus kifejezéseket, tudományosnak hangzó, kreált vagy éppen valós termékelőnyöket és exotikus, sokszor beazonosíthatatlan terméktulajdonságokat beleépíteni a reklámok…..
Appleblog Itt az átlátszó iPhone 2011.02.07 08:53:00
Amióta Gizmodón megláttam, nem tudom eldönteni, hogy ocsmány vagy cool, mindenesetre állítólag házi barkáccsal, a garancia elvesztése mellett átlátszóvá tehetjük az iPhone-unk elő- és hátlapját.A leírás szerint szétkapjuk a telefont, majd hígítóval leszedjük a festéket,…..
Azt hiszem, itt a blogon a 2500 posztra érkezett kábé 100 ezer komment, sokszor vérre menő csatározások után nem kell senkinek különösebben magyarázni azt, hogy a Maces srác vagy az Apple-fan szavak hallatán erős indulatok gerjednek a legtöbb emberben. Ezt az ember elfogadja vagy…..
applecuccok.com 2011.02.08 22:53:16
@dave86: Teljesen egyetértek! Mert ha Te drága terméket veszel (lehet, hogy hónapokig spóroltál rá) akkor már megjátszós, nagypályázós vagy...és amit vettél meg úgyis kalap sz@rt sem ér...szerintük...ez annyira tipikus hozzáállás itthon. Ilyen sehol máshol nincs...vagy legalábbis nem ilyen formában.
Appleblog Heti Apple-csaj: Sandra 2011.02.08 15:16:00
Hát nem arról lesz nevezetes ez a nap, hogy belefulladunk az Apple hírekbe, alig történt olyan, ami megütötte volna az ingerküszöbömet, olyan sztorit meg nem is találtam, amit szívesen megírnék nektek. Megjelent a nálunk nem elérhető iTunes-os filmek toplistája, szó van az iPhone…..
Drága olvasók!Sosem gondoltuk volna, de eljutottunk odáig, hogy a blogunk már több, mint tizedannyit élt, mint Ádám meg én: csak augusztusban leszünk harminc évesek, az Appleblog viszont már ma átlépte a hármat. Felnőtt a kölök!A sztorit már többször leírtuk, de azért nagy…..
Tegnap a Libri sokkolt minket a 100 ezer forint alatti iPaddel, ma erre még rádobnak egy lapáttal. A Macveszem.com oldal promotálja magát egy hatalamas akcióval, aki ma 13 és 14 óra között adja le a rendelését egy iPadre, az alábbi árakkal számolhat:iPad WiFi 16 GB – 89.990 Ft…..
Tudtam én, hogy ez is csak idő kérdése lesz, és tényleg. Beperelték az Apple-t, mert eltörik az iPhone, ha leejted a földre.A pert természetesen az Egyesült Államokban indították, egy kaliforniai férfi kér kártérítést, amiért a lánya sms-írás közben egy méterről a földre…..
Stabilitási és teljesítménybeli növekedés, és persze a legfontosabb: a CDMA-s iPhone-ok felismerése. Ezt tudja az új update, szóval nem egy túl izgalmas frissítés, akinek CDMA-s iPhone-ja van Magyarországon, az ugyan telefonálni még nem, szinkronizálni már pöpecül tud majd.Lehet…..
applecuccok.com 2011.01.28 18:11:25
Appleblog Photo Booth az iOS-re is 2011.01.14 16:36:00
A BGR azt állítja, hogy rövidesen a mobileszközökre is megjelenik az Apple népszerű asztali fotózós programja a PhotoBooth. Ez a program leginkább arra jó, hogy eltorzítsa a valóságot: mint az elvarázsolt kastély tükörterme, úgy nyomja szét, passzírozza össze, nyújtja el a…..
Az október 20-i bejelentés szerint még csak 7 milliárdnál tartottak, most meg már közel 10 milliárd letöltést indítottak el a felhasználók az AppStore-ból. Vagyis havonta kábé egymilliárdszor töltenek le valamit az Apple szervereiről az utóbbi időben.Egy szerencsés egy 10 ezer…..