Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Elegemvan

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nemrég volt itt a Piroslapon egy cikk - nem én írtam - amely arról szólt, hogy Kuncze Gábor egy fórumon kiosztja a HírTV-s riportert. A cím szerintem túlzás volt, a HírTV riportere nem hazudott, csak hozta a maga HírTV-s formáját, valóban eléggé rámenősen-félrevezetően…..
Áll a bál Zsigólanden, egy rejtélyes alak állandóan a "Hazug" feliratot ragasztja rá Zsigó plakátjaira. Miután eme aljas támadás nyomait eltávolítják a plakátoktól, újra visszaragasztja feliratot. Ezért térfigyelő kamerákat szereltek fel az óriásplakátokra, hátha így…..
Marianna egész családját kizárták a Vateráról, miután azt hallucinálták, hogy az anyját egy másik néven korábban már kizárták. Valójában annyi történhetett, hogy egy gépről jelentkeztek be több felhasználóval, ami azért elég alapvető szolgáltatásnak bárhol máshol a…..
Sziasztok!   Az én történetem 2013. augusztus 20-án kezdődőt. Interneten találtam egy állás hirdetést, másnap fel is hívtam a hirdetőt. Aki jól fizető, biztos munkahelyet kínált, megnéztem a körülményeket, más munka híján kénytelen voltam elvállalni. Az illető még…..
Elegemvan 2014.01.06 11:14:30
@kvasztics47: nem hiszem,hogy naiv vagyok, én is voltam hasonló cipöben.Azóta minden fórumon utána nézek ahol csak tudok pl..feketelista.hu és egyéb,és ahol csak tudok érdeklődök.Ha meg rendes fizetés helyett csak csöpögtet másnap már nem is megyek,ráadásul még be sem volt jelentve.
A megénekelt előzmények után ma a sorstársakkal együtt elmentünk a meghirdetett helyszínre. A helyi pénztárgépes cég a lehetőségekhez képest korrektül felvázolta a helyzetet: az Alt Cash továbbra is szopóágon, a várt csoda elmaradt, egyelőre más lehetőség nincs a jogkövető…..
Hiába van szerződése az ELTE BTK-val, mégis betiltotta a dékán a Hallgatói Hálózat fórumát ami a NAV botrányról szól volna és részt vett volna rajta több független civil szervezet, illetve az ügyet kirobbantó Horváth András is. Az is érthetetlen, hogy ezt a döntést a dékán…..
32,6 milliárd forintért épít utat a Közgép az A-Híd Zrt.-vel közösen – olvasható a szeptember 16-i Közbeszerzési Értesítőben. A két cég az M4 autópálya Abony-Fegyvernek II. építési szakaszára kapott megbízást, különös tekintettel a Tisza-folyó jobb parti ártér…..
Elegemvan 2013.09.19 16:11:32
Azt ne mondják, hogy kevés a pénz, mert én is az államigazgatásban dolgozom, kevés a fizetésem és attól még nem beszélek így az ügyfelekkel. Kedves Praxis Blog!     A következő történet nem annyira hátborzongató, végtére is semmi borzalmas nem történt…..
Elegemvan 2013.09.01 18:04:41
@SzerződésSertés: akkor nem érted mire gondoltam,
Ahogy nálunk a valóságshow-ban szereplő emberek alpárisága szokta kicsapni a biztosítékot, úgy a Discovery a pucérsággal érte el ugyanezt a hatást. A csatorna Naked and Afraid című műsora borzolta fel az anyukák lelkivilágát. A címnek megfelelően két pucér embert ledobtak a…..
Elegemvan 2013.07.30 20:00:31
@SzerződésSertés:Te nagyon összekevered a szezont a fazonnal.
Ha a lány átküldi neked a volt pasijának hímvesszejéről készült fotót, azonnal szakítsd meg a kontaktot vele. Mai Levélírónk azon borult ki, hogy a mai fiatal lányok egyre rémisztőbbek, sehova se tartanak, csak lógnak a levegőben. Ennek ellenére kellően gátlástalanok az…..
Elegemvan 2011.07.20 23:10:49
@bubo cupropenis: Te is LÁZÁR tanítvány vagy köcsög.Nem tudom mennyi idös vagy ennyi hülyeséget honnan tudsz összeirkálni.Bele gondoltál esetleg abba,hogy valaki anyagi lehetőségek hiányában nem tud,tudott tovább tanulni.Azt,hogy valaki mekkora suttyó ,bunkó azt nem iskolai végzettség határozza meg.Szerinted ha mindenki agyon tanult majom lenne ki építené fel a házadat ki javítaná meg az autódat stb...Talán szelektálnod kéne és magadba szállni egy kicsit mert ez sértő megjegyzések,hogy mindenkit egy kalap alá veszel.Én sem azt mondom,hogy agyon tanult jól fésült faszkalapok vagytok akik egyetemi éveik alatt szét drogozzátok az agyatok és a legelemibb dolgot sem tudjátok :Kősszönni ha beléptek valahová
Mert minden emberben van ilyen is olyan is.

üdv TEO
u.i:én is benne vagyok a korban és az iskolai végzettségeket hadlyuk mert lehet,hogy meglepődnél.