Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Artech

1 bejegyzést írt és 227 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hát nem csodálom, hogy olvasónk szomorú, csalódott és becsapdázva érzi magát. Azt megkérdezhetjük, hogy miért van különbség aközött, ha ő vagy a gyereke töri össze a tabletet, de az biztos, hogy a kötvény lapozgatása nem megúszható, bármilyen rémes feldat is.…..
Artech 2016.03.11 15:37:27
@atpijkamo100: Vazze, ez jóóóóó....
A felszolgálás díját az ételek árában benne lévőnek írni az étlapon, majd a számlához hozzáírni? Ügyes! Mondjuk legalább elnézést kértek miatta, meg módosították a bejárat melletti étlapot, ha sajátos megoldással is. Kedves Homár! Régebben sokat jártunk a budai Mamma Rosa pizzériába. Finom kaják…..
Ha adhatunk egy tanácsot a Pápai Húsnak: a hasonló panasszal hozzájuk forduló vevőknek a jövőben inkább egy sűrű elnézésekkel és együttérző kifejezések tömött végtelenül kedves levélben ismerjék el, hogy hibáztak, esetleg ajánljanak fel egy termékcsomagot. Kedves…..
Artech 2016.01.09 00:06:03
@Dikusz: Január 8.-án, izletes paradicsommal, paprikával? Töpikrém?
Mit várt?
Artech 2016.01.09 00:13:49
@MrZed001: barátom...
Honnan szalajtottak?
Áruld el nekem: hogyan készül a tepertő.....
Felétek főzik?
Készítettél már tepertőt????
S tepertő krémet?
Mindenkinek: Mi a különbség az otthoni, s az ipari daráló között?
Na, ezen kellene elgondolkozni...
Egyébként sok-sok éve már ilyet veszünk a tepertős pogácsához.
Édesanyám, átpasszírozza a krémet, feleségem, átpépesíti turmixon.
Mert tudják...
Élelmiszer biztonság akkor van, ha magadnak csinálod...
Kötelezőmizéri új szemszögből. A bonus-malus rendszer elvileg az üzembentartó személyéhez kötődik, és nem a gépjárműhöz, viszont csak azonos kategóriák között  vihető át másik járműre. Ez a problémája olvasónknak, aki így elég sokat bukik a kocsicserén. Helló…..
Artech 2015.12.16 04:47:06
@Homárvadász: Sebesség korlátozás, nem típusra van, hanem súlyra. Kresz.......
A 10-12 éves korú gyerek az a kategória, akinek a legnehezebb ajándékot adni. Nagyon könnyű általuk gyerekesnek ítélt dolgot választani, és az érdeklődésű körük is folyamatosan változik: ami tegnap még a hobbija volt, az ma már lejárt lemez. Persze, nem garantált a kudarc, de…..
A Telekom honlapjával kapcsolatban már többször tapasztaltunk paranormális jelenségeket, biztos ezúttal is valami szellem bújt a gépbe.  Szép napot Homárok! Friss Telekom minisztori. Lehet "voltmár" és igen, tudom, igénytelen fillér****ó vagyok és sorban állok a ló****ért,…..
Artech 2015.10.05 16:47:39
@Rosszindulatú Vászka: Hát eccsém, 2x30000HUF-os berúgás, vagy 60000HUF-os ribi????
Minek is vagy akkor itt, ha boldog az életed?
Ha az ember nemzetközi csalási manőverrel akar pénzhez jutni, a világpolitikai események ütőerén kell tartania a kezét. Így tettek a klasszikus "nigériai ajánlat"  modern verziójának alkalmazói is. Fogták és adaptálták az alapcsalást (" A sztori sokféle változata forog, a…..
N.G. panaszlevele egy egyszerű, hétköznapi leírással indul, aminek oké, hogy már a második mondatában megjelennek az ellenőrök is, de arra azért nem voltunk felkészülve, hogy az írás pár bekezdéssel később egy forradalmi petícióvá növi ki magát, és írója…..
A Városliget-projekt részeként eldózerolásra kerülő Petőfi Csarnokot gerilla zárófesztivállal búcsúztatni akaró szervezőknek nincs szerencséjük. A szórólapjuk szokatlanul masszív nyomot hagy a szélvédőn,  olvasónk, Viktor zenei ízlése pedig minden bizonnyal távol…..
Gergő nem hiába dolgozott 4 évig a UPC ügyfélszolgálatán és állítja magáról, hogy türelmes ember. Olyan higgadt hangon írja le a Vodafone-nal folytatott kiábrándító ügyintézését, mintha nem arról szólna, hogy az elmúlt 2 hónapban ő időről-időre lemondta a…..
Artech 2015.09.09 15:33:18
@napalm: majdnem jó..."
A bíróságok feladata évszázadok óta - mint ahogyan azt a szó nyelvtani jelentése is mutatja - nem más, mint az igazságszolgáltatás."
Magyarországon, sajnos, olyan gazságszolgáltatási rendszer van, hogy nem az igazságnak, hanem a jognak kell megfelelni. Tehát jogszolgáltatás van.
De erről több alkomátnyjogász többet tud mondani.
Kisgyerekekkel gyakran előfordulnak kisebb-nagyobb balesetek még akkor is, ha az ember folyamatos éber járőrözéssel és felderítéssel bolondítva éli a midnennapokat, polcok alatt leselkedő, ottfelejtett veszélyekre pedig eleve nehéz felkészülni. Hogy egy ilyen gondatlanság miatt…..
A kérdésekre a válaszokat igyekszünk megtudni a BKK-tól, de vajon ön hogy érzi, jogos felháborodás vagy eltúlzott panasz olvasónk levele? Szavazzon!  Sziasztok! Úgy gondoltam elküldöm ezt nektek is, legyen min csámcsogni.  Budapesten a metrón kívül nem lehet olyan…..
Artech 2015.09.02 17:33:07
@Francois77: És azon is van 5...
jön a következő: azon is van 5... És azon is van 5...
jön a következő: azon is van 5... És azon is van 5...
jön a következő: azon is van 5... És azon is van 5...
jön a következő: azon is van 5...
Ez is van olyan életszerű mint amit mondtál...(írtál)
Artech 2015.09.02 17:35:10
@fidesz a mutyipárt: Hé!!!!!
Nem néztél el valamit a szabályzatban?
És ha a banános dobozokban ezek voltak? (robbanó, tűzveszélyes, öngyúló, mérgező, maró, fertőzést okozó anyag, töltött
lőfegyver, táblás üveg), ????????,,
Ha az ember bioterméket vásárol, akkor valami nagyon természetes, adalék- és egyéb anyagoktól mentes dologra számít, így elvárja és megnyugodva konstatálja a no artificial flavors (mesterséges aroma nélkül) feliratot egy ilyen terméken. De vajon jót, és egyáltalán mit jelent…..
Artech 2015.08.25 15:46:19
Ki mondta, hogy egy cipőnek csendben kell üzemelnie? Attól, hogy ez a hagyomány, akár lehetne trendszetter fícsör is a lépésre nyekergő cipő, igaz, ebben az esetben érdemes lenne a vevőket a vásárlás előtt ismertetni vele, mert hát ki tudja, tetszik-e nekik ez az újítás.…..
Artech 2015.08.19 22:59:25
@penzor: Na, eccsém, te rátapintottál a lényegre.
A reklamáció nyekergést említett.
De ez a cipő nyikorog!!!
Bélámnak az Úrban Igaza van.
Bélám ez a cipő tényleg nem nyekereg.
Magyar nyelvtan....
Hangutánzó szavak...
  Érzésem szerint ez az a poszt, ahol a posztolónak nincs igaza, de lássuk, mit mond a köz, olvasás után szavazzon: elvárható, hogy a hotel személyzete kilogikázza vagy legalább gyanítsa a…..
Artech 2015.08.18 23:28:48
@ColT: B opció: egyik szülő egyik gyerekkel, másik a másik kettővel...
És ez miért baj?
Otthon is így alszanak?
Bár nekem egy gyermekem van, különszobával rendelkezik, de rendre elcseréli az alvó helyet az anyjával:)
Artech 2015.08.19 22:43:55
@penzor: Hülye pedofil... :)
A probléma, ami valószínűleg abból fakadt, hogy senki nem futotta a legjobb formáját. A társaságot kicsit sem feszélyezte a cigizésben az érkezésükkor már ott…..
Artech 2015.08.13 19:51:50
@sarostehen: vazze, de kint, kb 152369874561280000000000000000000000000km-er van nem dohányzó szakasz...
Artech 2015.08.13 20:00:38
@Bombaló: költözz el, vazze.
Nehogy már, a saját lakásomban, de cigizhessek.
Cseréljünk lakást.
Sőt!
A Zsidesz helyében, nemdohányzó adót vetnék ki, mert ezzel is megkárosítják az államkasszát, a büdös (nem büdös) nem bagózók!
Mi az hogy az el nem szívott bagó után nem adóznak?
Ezért tart ott az egészségügy ahol.
A rákos kezelést csak a dohányosoknak kellene ingyen csinálni.
Mert ha a dohányzás rákot okozhat, akkor a dohányzó már kifizette a kezelése árát. Az a rákos, aki nem bagózik, fizessen a kezelése után.
(Ugye milyen morbidul hangzik?)
De amíg nem igazolják, hogy mitől alakul ki a rák, a nemdohányzóknál, addig ne basztassanak már minket, duplán adózókat.............
Az Extreme Digital rendszeres vendég a Homáron. A panaszok alapján a dolgozók egy részére egész biztosan ráférne egy ügyfélkapcsolati tréning, és a mostani két sztoriból kiindulva más területen is reformérett a cég működése - már csak a saját érdekükben is. Sztori…..
Artech 2015.08.11 19:39:15
@atpijkamo: Ez igaz vazze, de ne annyiért adják, mint az újat...
És ne újként...
Örök klasszikus a fizető parkolás témája, mégis egy ideje nem kaptunk ilyen ügyben levelet. Most úgy tűnik, egy füst alatt pótoljuk a lemaradást, mert Lac hosszú évek alatt felhalmozódott sérelemtömegét zúdítja ránk a nem működő meg a rosszul működő és a furán…..
Artech 2015.08.10 18:40:57
@Dezsike: + az érmék, tipus szerint, "tartályokba" mennek.
Ha meg tellik a tartály, nem fogad többet, így vissza dobja a lóvét.
így működnek a kv automaták is. (többek közt)
Artech 2015.08.10 18:41:55
@Artech: telik
A bürokrácia útvesztőiben bolyongás rendkívül kimerítő tud lenni. Ha valami, akkor talán az tudja kicsivel könnyebbé tenni a nagy türelmet és eltökéltséget igénylő menetelést,  hogy az ember a végén némi pénzt kap vissza. Az alábbi sztori jó része ez. De vajon miért…..
Artech 2015.08.06 23:02:38
@atpijkamo: Adok, ne szavazz senkire, s ezt add tovább....
Meglátjátok mi lesz utána...
Hú, de jó is néha kizökkenni a háborgás és elégedetlenkedés állapotából, és rácsodálkozni a pillanatra, amikor néha úgy működik a világ, ahogy kéne neki! (fotó: Lakatos Péter) Kedves Hilda! Mivel annyi savat kap a magyar tömegközlekedés, így szeretnék mosolyt…..
Úgy tűnik, a Sony Xperia Z3 pont annyira bírja a vizet, mint a Z2 bírta tavaly, ráadásul a kommentek alapján nem olvasónk az egyetlen áldozat. A fenti videó készítője szintén pórul járt a tesztelésen, de ahogy a beszámoló folytatásában elmondta, a telefon 2 nap fejjel lefelé…..
Artech 2015.07.28 11:15:41
@AtiSnatch: Ja, meg áll benne a víz...
autózz! Körforgalom indexelve 2014.02.10 18:47:22
Valamelyik nap jöttem hazafelé, a 31-esen az M0 után van három körforgalom. Jött előttem - mint a későbbi előzés során látszott - egy frissen fodrászolt szőke hölgy (csak a fodrászolása volt friss, a hölgy maga nem annyira). Kreatív módon minden körforgalomba másképpen ment…..
Artech 2015.07.08 07:27:36
@szaGértő: "kiegészítő" irányjelzésről még nem hallottál? www.kreszabc.hu/para.php?para=31
Klasszik közvélemény-kutatós poszt: ki a hibás: a gyártó, mert nem elég feltűnően jelzi a jeleznivalót? A kereskedő, mert a közúti cuccok közé teszi a quadba vagy raliautóba vagy nemtommibe való portékát? Vagy a vevő, mert nem nézett, csak vett? Szavazás…..
Artech 2015.05.05 16:29:37
@Komojtalan: Olvasgass műszaki kreszt....
A rendőr, a kpm-es is azt teszi....
Mármint nem a földrajzi terület, hanem Nyugat-Magyarország legnagyobb napilapja. Nem kéne ezt így. Kedves Homár Blog!  Az alábbi történetet szeretném veletek megosztani: Körülbelül úgy 1 hónapja kaptam egy telefont, privát hívóazonosító. Felvettem. A Kisalföld napilap…..
Artech 2015.04.24 18:03:13
@nagybalfasz: Én...
Tegnap kezdődött az  I. BME GTK Kari Hallgatói Napok és ÜTI Sátor című rendezvénysorozat, melynek ma esti programjánál elég érdekes megoldást találtak ki a szervezők: csak Mastercard és Maestro Paypass kártyával lehet bemenni (aha, a Mastercard a szponzor), amit regisztrálni…..
Artech 2015.04.22 15:49:41
@kakukk11: Nem lehet vásárolni? Meg állnál mellettem egy paypass kártyával a kezedben, nálam meg kártyaleolvasó van?
Regisztráltál, ezzel megadtál minden adatot nekem, hogy netes vásárlásnál használgassam a kártyád. Vagy a szüleidét...Köszönöm.