Regisztráció Blogot indítok
Adatok
suzukis001

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Minek is? Csak rablás, pénzkidobás, semmi értelme blablabla, a téligumi-ellenesek n+1 számú érvet tudnak felhozni ellene, lelkük rajta. De azért álljunk meg egy pillanatra és nézzük meg ezt az alig négynapos videót egyenesen az Újvilágból. Seattle nem egy mediterrán…..
suzukis001 2012.01.22 05:14:21
@vmaast: Nem semmi,hogy miket tudsz.Nálunk leesett most 10 centi hó,és még mindig szakad. Akkor most mit tegyek? Hogy rohanjak a gumishoz,hiszen nyári gumim van... . A téli gumi is értelmetlen 5 mm alatt. Akkor meg nem tudom. De igen! Veszek egy lánctalpast! A biztonság mindenek előtt!!!! Ja,igen! Megnéztem az akksimat. Egy zöld jelzés van rajta,meg megtörölgettem a sarukat. Mit kell még csinálni,hogy nekivághassak a télnek? Fessem le?
Örülhet, aki jövőre szerezne autójogosítványt, hiszen a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium november végén kiadott rendelete szerint január 1-től megszűnik a rettegett rutinvizsga. De lesz még egyáltalán, aki ki tudja fizetni a tanfolyam árát, vagy ki tudja várni a hivatali…..
suzukis001 2011.12.11 20:17:54
@Gerifield: Szerintem valamit elnézhettél,mert ha valaki vizsgán,bólyát érint,az sikertelen,és nincs az a vizsgabiztos,aki felvállalná,hogy mégsem az. Főleg úgy,hogy ezren nézik a pálya széléről. Személyesen is ismerek csigás oktatókat,persze nem mindegyik "svindlis",csak pest egy nagy város,nagy lehetőségekkel. Ha nincsenek meg az "alapok"(ahogy te fogalmaztál),eddig sem mentünk ki forgalomba,de,ha húzzuk,halasztjuk a dolgok,elfogynak az órák,és bizony nem nagyon vesznek pótórát,mert pénz az nincs,de jogsi az kellene. Úgyhogy rá kell zúdítani a tanulóra azt a hatalmas tananyagot 30 órában. És nem mindenki 20 éves... . Rengeteg a 40-en túli tanuló.