Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Warcry

8 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megszületik az este folyamán az első bejegyzés! Jaj úgy izgulok, hogy mindjárt megyek aludni. Kíváncsi vagyok, lesz-e ebből valami, vagy a webes felület csak simán elveszik a bitek súrlódástól felhevült kavalkádjában? Vajon hány blog végzi úgy, hogy sosem írnak hozzá…..
A Sülve-főve a Burger Blog legújabb rovata, melyben egy kicsit betekintünk a kulisszák mögé, és megszólaltatjuk a másik oldalt is egy interjú keretein belül, hétről-hétre. A rovat célja, hogy a fogyasztók is betekintést kapjanak abba, mi folyik a burgerbizniszben, és meglássák,…..
A harmadik epizódot egyből a híradóval kezdjük. Annak is az elején egy bejátszás. Egy vallomás. Richard Clarke, a fehér ház terrorizmus szakértője, 2004. március 24-én bizottság előtt nevezte hanyagnak és nemtörődömnek a Bush kormány terrorizmus ellenes politikáját a 2001.…..
A rövid visszatekintés után közben egyből pótolom egy múltkori hiányosságomat, miszerint Mac ráugrasztja az asszisztensét, Jim-et, Maggie-re. Ez a későbbiekben elég fontos lesz, ügyesen átsiklottam felette, mea culpa. Muszáj lesz a magánéleti szálakra is odafigyelnem. Letisztult…..
hogyvolt The Newsroom 1x01 2012.08.29 10:00:00
Aaron Sorkin új sorozata. Az új Elnök emberei? Sistereg a Hábéó. Csapjunk bele. Bele is csapunk, mivel nincs főcím. Jeff Daniels somolyog két vitatkozó gondolom politikus között ülve egy egyetemen. Hallgatja a felirat nélkül számomra követhetetlen vitájukat. Sejtelmes zene…..
Warcry 2012.08.30 13:58:14
@spamdog: Olivia Munn nekem nagyon kellemes meglepedés. Jól is játszik és a karaktere is teljesen korrektül meg van írva, persze későbbi részekben lesz majd nagyobb szerepe.

A sorozattal kapcsolatban "sajnos" elfogult vagyok, lehetnek gyenge magánéleti szálak és igen, lehet Emily Mortimer akit nem igazán csípek, de egyszerűen vannak olyan zseniális részek, amiket nagyon szívesen megtanulnék kívülről. Csak hogy mire használnám később??? Na az jó kérdés.

Ha nem lett volna Elnök emberei korábban, jobbra pontoznák az emberek a Newsroom-ot?
Warcry 2012.08.31 08:44:44
@miszerint: Mindenkitől kérdeztem :) Tényleg érdekel, kinek mennyire tetszik, mekkora csalódás, egyebek.
Megjött a kedv az íráshoz szóval három gasztronómiai dologgal folytatom. (Nem porlevesek.)Először is szó lesz a Zupfkuchenről: Ez ugye egy mezei reszelt túrós sütemnény, de soha nem gondoltam volna hogy ilyet látok Németországban, ráadásul nem is volt rossz. A töltelék…..
Kicsit el vagyok maradva az írással, többek között azért mert nem volt netem ( most megoldottam, megoldani = venni ), és mert nem volt se kedvem, se erőm...Pedig akartam külön bejegyzést a búcsúszásról, érkezésről, de sztem ez majd későbbre marad.Fotózni majd később fogok…..
Mivel ez egy fényképes blog is lesz egyben, jöjjön pár kép…..
 Jut eszembe, pár hónappal ezelőtt készült egy kis étteremtesztelés, amit most már így megtudok osztani mindenkivel.               Vigyázzunk az Iguanák támadnak...Látszik angolul egy táblán, melyet az…..
Tegnap este a miskolci Panyolai Kávézó megnyitóján vettünk részt családosan. Az estéről lehet lesz majd még később bejegyzés, de addig is a többi kép a Facebookon:http://www.facebook.com/profile.php?id=100002043971256#!/album.php?aid=287467&id=607718570 ..