Regisztráció Blogot indítok
Adatok
demostélleg

1 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  A nyári általános hírapály közepén meglehetős értetlenség fogadta a miniszterelnök egy kamarai rendezvényen tett bejelentését, miszerint a kormány a közszolgáltatások nonprofit alapra helyezését tervezi. Mivel nyilvánvaló volt, hogy a bejelentés jelentősége messze…..
nejlon Körbe-körbe 2012.07.21 21:24:00
Faber Castell from Ogilvy Asia on Vimeo. ..
demostélleg 2012.07.23 12:59:06
@Frady Endre: most jobb??
Terepjáróval ütöttek rajta P. Feri kollégán a vadőrök, miközben rutinszerű kerékpáros tréningjét végezte a Szentendre környéki erdőkben. A rajtaütés oka, hogy már fél nyolckor ott tekert az erdei aszfalt úton, pedig az erdő csak nyolckor nyit. "Egy jó ideje már, hogy…..
  Tisztelt Dr. Pintér Sándor Belügyminiszter Úr! Tisztelt Dr. Hatala József Országos Rendőrfőkapitány Úr!   Engedjék meg, hogy köszönetünket fejezzük ki, amiért az Önök irányítása alatt egyre jobban bízhatunk Magyarország rendvédelmi szerveiben, különösen a…..
A mai Bors címlapon hozta le a nagyszerű(?) hírt, VV Vera pornója akár még az ipar legnagyobb elismerését is elnyerheti, mármint a pornó-Oscárt, nahát. A filmet forgalmazó kellemes úriember szerint VV Vera casting videója olyan szép, kerek botrányt kavart, hogy az AVN-en (ez a…..
 A civil szervezetek és demokratikus ellenzéki pártok közös tüntetése az Operaház előtt. Benn az épületben közben a kormányzópártok az új alkotmányt ünneplik.   ..
és ma végre beteljesedett a pár évtizedes kaland, végre nyíltan kimondhattuk. Orbánviktor ma hivatalosan is kommunista lett. ezt mondta a szájával: "...A Kínai Népköztársaság és Magyaroszág szövetségesei lettek egymásnak. Ehhez erős alapokra van szükség, de ezek az alapok már…..
Magukhoz tértek az emberek a vasárnap délelőttből, és így ebéd elmúltával kezd szombati zsúfoltságúvá válni a helyszín! Mindenki elszabadult a vasárnapi ebédről, hogy levezesse a kalóriákat egy kis áramlással. Sok minden történt már ma, az épülő VW Golf VI megkapta a…..