Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DavJan

41 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
5 hónap Finnország Utolsó napok? 2011.05.10 10:34:00
Közeledvén az utolsó napokhoz megkezdtem a lelki felkészülést a hazaútra. Elkezdtem sorra venni hogyan is tudok hazamenni, hiszen több lett a csomagom mint mikor kijöttem és már akkor is alig fértem el a csomagomban. Azonban mielőtt nekiálltam volna a rendszerezésnek meg akartam…..
Az elmúlt két hét igazán mozgalmasra sikerült, már ami a tanulmányi dolgokat illeti. Írtunk jó pár tesztet, próbatesztet és gyakoroltunk az éles tesztek megírására. A tavasz eljöttével azonban valahogy a tanulásra mégsem sikerült nagy hangsúlyt fektetni ami az eredményekben…..
Az ember ha megérzi a véget kezd azon töprengeni, hogy vajon mit ért el az elmúlt időben. Ezt mivel az előző bejegyzésben megtettem így itt most inkább másról beszélek. Például jó téma lehet az elmúlt hetem. Az elmúlt hetem lehet mégsem annyira jó téma mert így…..
Kedves Olvasó! Az elmúlt két hétben azért nem írtam mert az egy hetes írási algoritmusismétlődésre álltam rá. Ami azt illeti a múlt héten azért sem készült bejegyzés mert nem igazán történtek már új dolgok a hétköznapi rutinon kívül. A múlt héten nem késtem a suliból,…..
A múlt heti változások után szerencsére lassacskán helyre rázódtak a dolgok. A hétfőm már jól kezdődött azt leszámítva, hogy "Elektro" órán újabb változások történtek. Mire sikerült végre kitalálnom melyik teremben is van az óra, kiderült az is, hogy új…..
5 hónap Finnország Új hét 2011.03.20 18:38:00
A szünet után nehéz volt az újrakezdés. Újra reggel felkelni, visszaszokni a mindennapokba. Reggel tehát kicsit sietnem kellett az első órámra, egy kicsit el is késte. Rohanok a teremhez, kopogok és egy ismeretlen kínai nyitja ki az ajtót. Körbenéztem a teremben és senki sem volt…..
5 hónap Finnország Szünet 2011.03.15 18:55:00
Mint azt az előző bejegyzésben is megemlítettem, a hétvégével megkezdődött a tavaszi vagy téli szünetem. Igazából nem tudom melyik mert mindenki másnak mondja, de tény hogy ilyenkor mennek el a legtöbben síelni szóval az otthoni szófordulattal élve inkább téli szünet. A keddi…..
Szóval a vizsganapról hazatérve kicsit leültem pihenni a gép elé. Aztán egyszer csak azt vettem észre, hogy már meg is jöttek a vendégek. Elsőként Bahri és Davri érkezett meg 2 liter tömény társaságában. Ekkor jutott eszembe hogy biztos meg leszek kínálva, de még nem ettem…..
5 hónap Finnország Múlt hét 2011.03.10 15:03:00
A múlt heti eseményekről nem véletlen hogy eddig nem készítettem bejegyzést, mert nem gondolom nem csak számomra unalmas újra és újra azt olvasni hogy semmi nem történt. Így hát most vártam egy két olyan eseményre amikről be lehet számolni.Hétfő-kedd-szerda-csütörtök a…..
A múlt hétről nem véletlenül nem készült bejegyzés, hiszen semmi említésre méltó dolog nem történt hétköznap. Talán annyit érdemes megemlíteni, hogy végre 30 fokot emelkedett a hőmérséklet így lassan átlép az időjárás a kemény télből a tavaszba. A héten már…..
Először is szeretnék mentegetőzni miért is késtem a bejegyzésekkel. A csütörtöki napról azért nem írtam mert pénteken nem voltam gépközleben, hogy meg tudtam volna ejteni a bejegyzés megírását.Szóval akkor a csütörtöki napról csak annyit mint az előző bejegyzésekben:…..
5 hónap Finnország Szerda 38. nap 2011.02.17 22:24:00
Mivel kedden kicsit tovább voltam ébren mint amennyit szabad lett volna, így azt hinné az ember, hogy a reggeli kelés nehezebb lesz. Nem tudom miért, de még az ébresztő előtt felkeltem, jó mondjuk 2 perccel, de időben és magamtól. Mondjuk a készülődés kicsit lassabban sikerült…..
Az elmúlt napokban nem írtam, mert vasárnap szintén nem történt olyan amiről érdekesen lehetett volna írni, de a hétfő már egészen máshogy alakult. A reggelemet a szokásos napi tornával kezdtem. Azt mondom magamnak: - Rajta! Fel, le! Fel, le! Két perc gyötrelem után azt…..
A péntek esti szaunázásról nem értem túl későn haza, de valahogy mégis sikerült sokáig aludnom szombaton. A délután jó részében nem történt semmi. Később azonban meglepetésemre Ayhan és barátnője érkezett meg a lakásba. Hoztak egy csomó mindent és már akkor kezdtem…..
Üdvözlet. Az elmúlt három napban nem nagyon írtam ezért elgondolkodtam azon, hogy a rendszeres bejegyzés mégis csak jobb volt így a következőekben igyekszem majd minden napomról beszámolni, ha röviden is de egy kicsit. Szerda: Ez a nap sajnos összességében ugyan olyan volt mint a…..
5 hónap Finnország Kedd 2011.02.09 19:41:00
Kedd. Február 08. Ez a nap sem tért el a többitől a reggeli tevékenységeket tekintve. Felébresztett az óra, visszaalvás, utána riadva ébredés hogy már megint elkések... csak a szokásos. Végül azért még sem sikerült elkésnem, hiszen a tanároknál nem tudok többet késni. Az…..
5 hónap Finnország Hétfő 2011.02.09 18:16:00
E héten hétfőn sem sok különös dolog történt. Az időjárás sem változott, ugyan az a szürke hétköznapi havas, hideg idő volt. A hétfő sajnos mindig nagyon korán kezdődik de legalább már szürkület van mikor felkelek. A suliban megvolt az első órám, szokás szerint…..
5 hónap Finnország Hosszú hét 2011.02.07 20:58:00
Egy hete hogy nem írtam bejegyzést, lehet lassan kicsit több is. Igen. Mint korábban írtam nem sok érdekes dolog történt mostanában. Sajnos a múlt héten annyira nem történt semmi, hogy egy hét után csak annyit tudok írni hogy eltelett egy hét. Bár azért kezdjük a sorba a…..
5 hónap Finnország Hétvége 2011.01.31 19:40:00
Kedves olvasók. Sajnálom hogy nem írtam az elmúlt napokban, de az az igazság, hogy a megszokott mindennapoktól sajnos nem tudtam eltérni mostanában ezért a pénteki, szombati és vasárnapi napomról nem tudnék semmi érdemlegeset és legfőképp érdekeset írni. Így mostantól…..
Most értem el a harmadik hetet idekint. Az időjárás továbbra is hűvös, hideg. A hó néha esik néha nem, de szerencsére a szél nem fúj. A reggeli táplálékbevitel után uccu neki a sulinak, de nem ám biciklivel. Tegnapról még megvolt a 24 órás jegyem a buszra ezért azt akartam…..
Szerda volt és végre kisütött a nap is, de nem ez volt a legjobb a dologban, hanem az hogy a legnehezebb napom kiesett a héten szóval nem volt tanítás. Bár reggel egyből rá kellett jöjjek miért nem kedvelik annyira a finnek a napsütést. Ha süt a nap akkor az azt jelenti hogy…..
5 hónap Finnország Késő kedd 2011.01.27 13:47:00
Egy kicsit késve, de végül csak megírom ezt a keddet is. Igaz nem sokat tudok róla mondani hiszen nem sok minden történt. Reggel minden simán ment a terv szerint alakultak a dolgok. Beértem időben órára, még óra elején aktív is voltam, de valamiért ezek az órák nagyon le tudják…..
Hétfő. Fagyos reggelre ébredtem megint csak. Mostanában valamiért nem alszok valami jól ezért napközben gyakran fáradt is vagyok. Lehet a meleg front miatt ami miatt most is nehezen hihető, de 10 fok van, -10.  Egyre többet hallottam az előrejelzésekről miszerint, időszakos…..
Hello mindenki! Sajnálom, hogy a szombati bejegyzés elmaradt de úgy gondolom, hogy elegendő a semmiről egy bejegyzésben hosszasan beszélni. Szóval szombaton sikerült még nem sokkal igaz de dél előtt felkelnem, aztán szembesülnöm azzal, hogy nincs tervem  idáig amivel érdemes…..
Hétvége közeledik, de sajnos még ma csak péntek van. Tegnap sajnos nem tudtam az elintézni való papírokat aláíratni így az volt ma a fő célom, hogy mindenkép bemenjek és nem törődve a korábbi fennakadásokkal, elintézzem az papírokat egyszer és mindenkorra. Igyekeztem úgy…..