Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gallas

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Január 15-e, becsöngettek. Ismét eltelt egy félév, ideje, hogy a spanyol tanulók kezükbe kapják az eredményeiket tartalmazó iratot. Első sorban főleg az eminensek foglalnak helyet, a vége felé pedig azok, akik sanszosak az évismétlésre (vagy a lejjebb sorolást). Számadás.A…..
FutballszubjektÍV Vendet-tájm 2011.01.15 16:39:00
És megérkeztünk a huszadik fordulóhoz, azaz indul a bosszú ideje! Hiszen innentől elölről kezdődik minden, jönnek a visszavágók, a második kör, satöbbi-satöbbi, csupa-csupa fellengzős felkonf, rizsa, bla-bla! Remek lehetőség mindenkinek, hogy a kínos vagy kevésbé kínos…..
FutballszubjektÍV Csatárkászting 2011.01.14 12:30:00
"Ha már elmúltál 18 éves, és a világ bármelyik (legyen az akármilyen hatodosztályú) futballklubjánál középtámadót játszol, ne tökölj, jelentkezz és játssz a Real Madridban!" Külölbelül ez is állhatna a Marca címlapján. Hisz a spanyol újságírók mindenkinél…..
Gallas 2011.01.14 20:03:59
@Esz Zsé: Lisandro remek választás lenne, de drága, vmint az érkezése előrevetítené Karim nyári távozását. Ami szvsz amúgy is bekövetkezik.Llorente nyári érkezését én már elkönyveltem, no meg ezért is csak fél évre keresnek megoldást. Klose kiegészítőnek jó lehet,de Ade kölcsönbe jobb megoldás nálam, bár képes lehet lerombolni a meghitt hangulatot az öltözőben, ha olyan kedve van.