Regisztráció Blogot indítok
Adatok
JuditSipos

38 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegye fel a kezét, akinek van a Pinteresten legalább 1 táblája 100 feletti pinnel, amit azért gyűjtöget, hogy a kövi felújításnál ilyen lesz a nappali/konyha/fürdő. Nekem 666 pin van ezen a táblámon. Kiválasztottam azt a hármat, amiért a legjobban fáj a kis szívem, és megkerestem azt a pár darabot,…..
Az már általános, hogy mindenki arról ír, hogy mi volt a legkülönlegesebb, legprovokálóbb kollekció a divatheteken, és valószínűleg mi is megválasztjuk majd a magunk Freak Show és Specialty Category aranyérmesét, de amikor szembe jött a Celine bemutató, nem tudtam ellenállni. Ugyanis üdítően…..
Mennyi időt lógsz az Instán? Tudnád ezt hasznosan is tölteni? Nyilván el kell ütni az időt valamivel, amikor 40 percet buszozol, de ha már unod a közösségi médiát, esetleg valami értelmesebb elfoglaltságra cserélnéd, van egy pár ötletem. 1. Lumosity Ha a Candy Crush helyett keresel alternatívát,…..
Ha a Boss ízét nem is tudod meg, de az új illatpárjuk által ihletett koktélokat meg tudod kóstolni Magyarország legmenőbb skybarjában, a High Note Skybarban.   Az új, szeptember elején bevezetésre került BOSS THE SCENT Absolute illatpár az eredeti illatok mélyebb, gazdagabb változatai.  A BOSS…..
Eljön az az idő az életedben, amikor nem rohansz a trendek után, és ha kinyitod a szekrényed, minden imádott darab egy-egy sztorit hordoz, ami már önmagában mosolyt csal az arcodra.  Sok ismerősömmel beszélgettem, és mindannyian egyetértünk, hogy 30 felett valahogy sokkal jobban tudjuk-akarjuk…..
Nem mindenki szeretne karcsúbb, magasabb, szebb lenni, viszont abban biztos vagyok, hogy a nők nagyon kevés százaléka nem vágyik arra, hogy magához képest a legtöbbet hozza ki az öltözékéből. 1. Övet mindenre A kívánt illuzió az elegáns, alakra szabott sziluett. Biztos, hogy százszor láttad…..
Régóta fontolgatom, hogy összeszedek egy olyan full body rutint, ami minimálisan van rossz hatással a környezetre, de közben csodás lesz az arcod, bőröd, mindened. Több környezettudatos, bio márkát is használok/használtam, de ahova mindig őszinte, gyermeki örömmel rohanok, az a Lush boltok…..
Elmúltak már azok az idők, amikor annyira meghatározó volt egy-egy trend, hogy boldog-boldogtalan abban villantott. Ilyen volt a miniszoknya, a pata cipő és még sorolhatnám. Mégis évről-évre ki kell magadnak emelni azt a pár uralkodó trendet, ami NEKED tetszik, ami alapján felépíted az…..
Az online kereskedelem térhódításának hála, gomba mód szaporodnak az újabb és újabb webshopok. Amit a laikus nem vesz figyelembe, hogy a 60 százalékuk halálra is van ítélve az első pillanattól kezdve, és bezár körülbelül 3 hónap múlva.    Összeszedtem azt az 5 dolgot, ami segít, hogy sikeres…..
Elkezdtem nézni az Eufória című sorozatot, és rádöbbentem, hogy a szorongás mai társadalmunk egyik "csendes" gyilkosa.  Kevesen tudják, hogy a szorongás természetes velejárója az életünknek, és a normális mértékű szorongásnak (tudod, az a jófajta izgalom) megvannak a pozitív hatásai. Arra…..
Minden évben megfogadom, hogy majd jól bevásárolok melegebb darabokból a leárazáson, és nem kerül majd az új szezonos ruhatáram csilliárdokba. Ez szinte sosem sikerült eddig, de most összegyűjtöttem, hogy mi használható a leárazásokból, ha jön a következő évszak. Biztosan tudjuk majd hordani a…..
A lelkünk mélyén mindannyian tudjuk, hogy nincs gyógymód, és ez sajnos jelenleg igaz is. Mit csinálj, ha mégis megtörtént a rettenet, és egy fesztiválos este után nehéz a kelés, pedig hetijegyed van? Ultimate megoldás nem létezik, de vannak trükkök, amivel átvészelheted a napot. A táplálkozási…..
Most már csak az a probléma, hogy a Tortik Annushka Moszkvában van. Viszont jó hír, hogy iskolát is csinálnak, úgyhogy, ha cukrász vagy, és valami szuper menőt akarsz tanulni, akkor hajrá.  A cukrászdát 2009-ben alapították, és ahogy a honlapjukon elmondják az összes kolléga magasan képzett…..
A címben benne van minden. Ariana Grande hivatalosan is kipipálhatta a követekező tételt a checklisten: részt vettem egy high-fashion kampányban. Úgy néz ki, hogy a divatvilág zabálja az A-listás celebeket. A Louis Vuitton Emma Stone-nal és Sophie Turnerrel dolgozott, a Dior ház Jennifer…..
Forwardist Visszatér a Gossip Girl 2019.07.18 07:00:30
Minden fashionista kedvenc sorozata visszatér, újra lehet bámulni az Upper Eastside-i csajok brutál gardróbját, csendben egy zsebkendőbe zokogva a gyönyörtől. A Gossip Girl a 2000-es évek végén volt hatalmas hype, és ezrek nézik újra és újra a Netflixen. A sorozat nem másról szólt, mint egy…..
Lehet jó termékeket találni viszonylag értelmezhető áron is. Nagy barátja vagyok a luxus dolgoknak, mégis van itthon rengeteg olyan cuccom, ami nagyon pénztárcabarát, de nem tudnék lemondani róla.  1. Weleda Skin Food Rengeteg celeb esküszik rá, én is használtam egy ideig, úgyhogy bizton…..
Manapság annyi variáció közül lehet választani, hogy nehéz elsőre eldönteni, mi a trend. Legjobb ilyenkor a fashion weekek street style fotói között mazsolázni, ott tutira a legmenőbb darabokban sétálnak. Mi is ezt tettük. Vitatkozhatunk azon, hogy érdemes-e követni a trendeket, vagy sem, de ha…..
Néhány nyáresti aperol spritz partyka, és a nyaralás alatt elkövetett sütike után hamar érezheted túltelítetettnek, puffadtnak magad. Nem feltétlenül szükséges egy komoly léböjt diéta ahhoz, hogy megszüntesd ezeket a tüneteket. Itt van az 6 dolog, ami átsegít a bajon. 1. Nagy alvások Azt tuti…..
És akkor, is ha nem! Nem minden szénhidrát ördögtől való, és igenis szüksége van rá a szervezetednek. Gyorsan felhasználható energia, segít a koncentrálásban, és sok más egyéb haszna is van. A csapból is az folyik, hogy a szénhidrát rossz, ördögtől való, gonoszabb, mint egy harmadik világbeli…..
Bevallom, mindig is szívemcsücske volt Mulan, mert úgy volt feminista a Disney hercegnők között, hogy azért megkapta a jóképű herceget is.  Az élőszereplős mozi traileréből kiderül, hogy a Disney nem fukarkodott erővel ebben az alkotásban sem. A családja elvárásai ellenére katonának álló Mulan…..
Akkor a legnehezebbbetartani a Földnek tett ígértünket, amikor kikerülünk a mikrokörnyezetünkből, és elmegyünk nyaralni vagy fesztiválozni. Mindent ellep a műanyag zacskó, pohár, szívószál... flakonok, míg a szem ellát. Megpróbáltam összeszedni, hogy milyen trükkökkel és eszközökkel lehet…..
Testben, lélekben és minden elképzelhető módon. Nálam a vasárnap az egyetlen nap, amikor van egy kis időm arra, hogy nyugiban leüljek, megtervezzem a következő hetet. Minden, amit csinálok, összefüggésben van egymással.  Nyugodt lélek az ápolt testben Vasárnap délután mindig szakítok 1-1,5 órát…..
Ne várd meg, amíg teljesen elveszíted a motivációdat egy amúgy jó munkahelyen, hanem lépj időben. Régóta nem kapsz infláció követő fizetésemelést A pénz nem ugyanannyit ér, mint 5 évvel ezelőtt, ez gondolom mindenkinek kristály tiszta. Ha régóta nem kaptál emelést, akkor ugyanazt a munkát…..
Kinek a hibája, ha az alkalmazott, beosztott nem végzi el rendesen a munkáját? Simán lehet, hogy a menedzseré. A vezetők sokszor hibáztatják az alkalmazottat, mert nem végzi el a feladatait, de ez valójában lehet éppen az ő saruk. Az alábbiakban bemutatok néhány példát, amit a való életből…..
JuditSipos 2019.06.10 15:35:35
@BiG74 Bodri: Nagyon jó meglátás.
Egyszer volt hol nem volt, volt egyszer egy Spice Girls, akik fogták magukat, és feltalálták a "girl power"-t. Ezt azóta nyilván továbbfejlesztettük girlboss-szá, strong womanné, és még sorolhatnám, de kétségtelen, hogy a push up melltartós feminizmust ők kezdték tolni a tömegeknek. Én személy…..