Regisztráció Blogot indítok
Adatok
laczkó82

3 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az ABC-től rengeteg infó szivárgott ki tegnap este, melyek közül mindenképpen örömteli, hogy szeptembertől is képernyőn lesz Nathan Fillion a Castle című vicces-nyomozós sorozatban, amit a pilot láttán ugyan temettünk, de a harmadik epizódtól kezdve nagyon megkedveltünk.…..
laczkó82 2009.05.16 12:34:04
@sixx: Nekem is megírod?
Megbüntettek a Celeb vagyok forgatócsoportját Argentínában, mert turistaként utaztak be az országba, ott azonban munkát végeztek. A 104 RTL-es egy ellenőrzésen bukott le, a büntetés sokba kerülhet. Az RTL Klub ártatlannak mondja magát, mert munkatársai itthon kapnak fizetést. Az…..
És akkor Frei Tamás élére vasalt szafarinadrágjában, meg a hozzá színben és fazonban is passzoló ingben megállt a szavanna közepén. Mély lélegzetet vett, érezte, ahogy az afrikai levegő betölti a tüdejét, majd becsukta a szemét és elkiáltotta magát: „Ó, be csodás a…..
laczkó82 2008.11.04 13:33:13
A valóságshow-nak álcázott, valójában precíz forgatókönyv alapján készített Senorita Szöszit és a celebeket szégyenrangsorba állító 10!-et is kimenekítette a kedd esti halálsávból a Tv2. A Vészhelyzettel és a Grace Klinikával ugyanis nem bírtak.A két műsor egyelőre még…..
Ez egy állandórovat lesz, amivel mindennap fogok jelentkezni és a nagy magyar portálok cikkeit fogom linkelni.Rárontana a TV2 az internetreAz RTL igent mondott a digitális átállásraElfogytak a magyar celebekKét játékos távozott a Bár 2.0-ból  ..
A műsor alaphelyzete, hogy 10 celebet száműznek az argentin dzsungelbe és ott kell "szenvedniük" és feladatokat teljesíteni. A magyar műsor úgy épült fel, hogy a műsorvezetők élőben jelentkeztek és konferálták fel az előre felvett kisfilmeket. Ezért az egész nagyon…..
Magyar TV műsorok Megnyílt! 2008.10.13 13:51:00
A mai napon megnyílt a blogom. Ezt egyelőre egyedül írom, de akinek van kedve besegíteni az írjon és megbeszéljük a dolgot.Azt tervezem, hogy a magyar televíziózással kapcsolatos képek, videók, kritikák lesznek az oldalon. Kb. napi 3-4 bejegyzés várható.Lesznek állandó rovatok…..
A nézettségi grafikon majdnem olyan érdekesen kanyarog mostanában, mint a forintárfolyam, csak a tétje kisebb, legalábbis nekünk. A keddi nézettség után éppen ezért a szerdait is megmutatjuk, hogy lehessen látni, mi húzhatja ki a szarból a Tv2-t. Hát Doktor House. Szerdán ugyanis…..
comment:com Nagyot kapott a Tv2 2008.10.08 19:11:00
Megdöbbentő vereséget szenvedett tegnap a Tv2 az RTL Klubtól. Nem az a különös, hogy főműsoridőben a Fókusz és a Barátok közt is a tévé előtt ülők 39 százalékát kötötte le, amíg a Hal a tortán közönségaránya csak 29,6 százalékos volt. (Bár azért ez is szokatlan,…..
comment:com Szóviccsztárok 2008.10.02 13:30:00
Hogy vegyük fel a flitteres szmokingot, kocogtassuk meg a reflektor fénykörében felállított mikrofont aztán tényleg küldjük el őket a picsába? De úgy igazán, szimatszatyros bölcsészezzünk, meg brókerezzünk habzó szájjal, sőt még szexuális aktus közben ábrázolt…..
laczkó82 2008.10.02 18:47:36
Nem csak mi éreztük úgy, hogy a Joshi Bharat csúnyán szerepelt, a számok is ezt mutatják. A tegnapi nézettségi adatok szerint az indiai tenyérjós "sorselemző" műsora 15,4 %-os közönségaránnyal igencsak alulmaradt, nem a Mónikával, hanem a Kaméleonnal szemben…..
laczkó82 2008.09.24 17:19:49
comment:com Sorozatpremierek napja 2008.06.02 17:59:00
Ma belekezdhetünk, ha már évek óta próbáljuk rászánni magunk, de valahogy soha nem úgy jön össze, meg lekéssük a tévében és épp nincs bent a tékában sem. Meg belekezdhetünk, ha fogalmunk sincs, hogy mibe is. Egyrészt 21:20-kor a Tv6 elkezdi a Deadwoodot, ami ugyan már ment a…..
A poszt ötletét az adta, hogy tegnapi kötői kérdésünkre (Mit titkolnak a tévésztárok?) érkezett kommentek között nem egyből az jött le, hogy a Győzike-show tulajdonképpen a magyar kereskedelmi televíziózás állatorvosi lova, mi pedig ezzel rohadtul nem értünk egyet, sőt. Van…..
Vannak olyan sorozatok, mint mondjuk az Aliens In America vagy a Big Shots, amikkel úgy van az ember, mint a gyengécske helyi futballcsapattal, megnézi, legyint, aztán csodálkozik, amikor kiesik a másodosztályba/leveszik a műsorról. Ettől függetlenül persze ezeknek a sorozatoknak is van…..
A kereskedelmi tévék úgynevezett vicces műsorai eddig leginkább a Fábry-Heti hetes-Irigy Hónaljmirigy tengelyen mozogtak, miközben borzalmas próbálkozások buktak meg látványosan, legutóbb a feltámasztott Szeszélyes évszakok. Oké, ezek közül a Fábry vezette Esti Showder olykor…..
laczkó82 2008.04.07 19:56:07
A Tv2 új felső vezetése le akarja nyomni az RTL Klubot, az RTL viszont állítólag nem aggódik: türelmesen kivárják megint a sikert. Várdy Zoltán, a Tv2 és Dirk Gerkens, az RTL Klub vezérigazgatója beszél terveiről és a médiapiac jövőjéről. Interjúk itt>>..
"Született feleségek tehát legközelebb február 19-én, hogyvolt róla 20-án." -ugye, hogy ez szörnyen hangzott február ötödikén? Mai tudásunk alapján viszont bőven kiegyeznénk ezzel a kéthetes csúszással, mert a tévéújságban azóta sem jelent meg kedvenc sorozatunk.…..
Friss, ropogós információnk van, nem is tartjuk magunkban, mert minek: három olyan sorozatot szerzett be az RTL Klub, amit minden bizonnyal itthon is imádni fog a jónép: egy női orvososat, egy bunkó celecsaládos, meg egy robotembereset, kapnak tehát a nők, a bulvárlap-olvasók és a…..
Nem nagyon szoktunk sportközvetítésekkel foglalkozni a comment:com oldalain, talán a Superbowl (az amerikaifutball-bajnokság döntője) az egyetlen, amiről beszámolunk, főleg a nézettség és a reklámok miatt, de az idei év utolsó szombatján lesz egy olyan futbbalmeccs, amiről…..
laczkó82 2007.12.27 18:34:35
Igaz, hivatalosan még nem jelentették be a dolgot, azaz nem kezdődött el a sztrájk, de az NBC óvatos duhaj, és a jelenlegi közönségkedvenc sorozata, a Hősök idénre tervezett spinoffját (Heroes: Origins) elhalasztja akkorra, amikor majd biztosan lesznek írók, akik meg tudják írni az…..
Emlegettük, megírtuk, legyintéssel elintéztük, most meg észbekapunk: ma van október utolsó napja, azaz az írók kollektív szerződése ma jár le, és bekövetkezhet a tévés Armaggedon. Milyen következménnyel jár vajon az írók sztrájkja a mezei júzerre (tévénézőre) kivetítve?…..
Tilla a tábla előtt téblábol, mint egy másnapos osztályfőnök, a gyerekek idegesítően stréberek, az egész alig jobb közepesnél. Okosabb vagy, mint egy 5.-es? Pedig a díszlettel, és a castinggal sincs baj, és még a formátum sem olyan rossz. Részletek erre>> ..