Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cezi

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olvasónk szerint a lottón nyerni is esélyesebb, mint egy állásinterjúra bejutni. Én vállalati hr-esként dolgoztam, már szerencsére nem, de elmesélek 1 sztorit mindenki okulására. Történt nálunk, a nagynevű multinál, hogy megüresedett 1 asszisztensi állás egyik szakmai…..
A Zugügyvédnek egyszer egy IFA vitte le a visszapillantó tükrét a Bécsi úton. A sofőr taktikusan leállt az út közepén a csúcsforgalomban, és nem volt hajlandó elismerni.  Amikor nyilvánvalóvá vált, hogy nem jönnek ki helyszínelni egy tükör miatt, egyszerűen odébbállt.…..
A címben szereplő ír (gaeilge) szó archaikusabb formája a szélesebb körben elterjedt bricfeasta-nak, ami simán reggelinek fordítandó. Tudjuk, hogy egy dublini szállodában szervírozott kaja sohasem fogja megközelíteni teszem azt egy Mayo megyei falusi panzióban felszolgált csodát…..
A szigetországok mindig is hordoztak magukban valami furcsát – legalábbis a kontinenslakók szemében. Az, hogy az egykori brit gyarmatbirodalom, valamint az erre rímelő anglomán/anglofón országok jelentős részében a mai napig a rossz oldalon közlekednek, köztudott. De ki gondolta…..
w Bátor Sir Robin 2008.09.23 06:15:00
Robin, a bátor elszaladt Bátran elfutott, el ő A vész láttán ahogy tudott Farkát behúzva elfutott (Gyalog-galopp)  Magyarország gyámoltalan, gyenge, nehezen védhető peremvidék. Katonailag is, de ez az ország annyira csesznye, hogy nem kell ide erőszak. Sőt, még igazi zsarolás…..
A motoros bukások rendszerint tavasszal és ősszel tetőznek. Télen ugye kevesen motoroznak, azok is inkább profik, de ők nem képviselnek nagy tömeget sem az utcán, sem a kórházban. A Harmati Yamahánál erre azt mondták, hogy nagyjából a vevőik 85 százaléka hobbista, s csupán a…..
autózz! Váci úti versenypálya 2007.10.27 11:01:00
Abban talán a többség egyetért velem, hogy versenyezni menjen a faszagyerek versenypályára. Ebben rendszerint a faszagyerekek nem szoktak egyetérteni, mert ők tudják kezelni a szituációt, sohasem hibáznak és különben is, szombat hajnalban a Váci úton ne közlekedjen senki más. Nem…..
Megrázó infót kaptunk egy olvasónktól, aki a T-Online egyik ügyfélszolgálatosától azt hallotta, hogy a régi előfizetők már nem tudják "átkérni" magukat az aktuális legjobb díjszabásra, hiába járt le hűségszerződésük: Szeretném kijelenteni, hogy netfüggő vagyok…..
Tegye fel a kezét, aki csak a forma-1-es futam miatt felkelt vasárnap reggel hajnali hatkor! És félálomban, el-elbóbiskolva szorongatták a távvezérlőt, miközben a safety car után komótosan körözött a mezőny, vagy azért azt még hallották, amikor Palik László háromnegyed hét…..
Medve Medve ma ügyet akart intézni a telefoncéggel, de pechjére olyat, ami nincsen benne a hangos menüben. Szopatták persze jó hosszan, az eset különlegessége, hogy nyíltan megmondták, miszerint náluk egy sima kapcsolás "olykor" fél órába kerül. Medve Medve levele a…..
Vicces házibulis történetnek indult Jade sztorija: a Világ Legrondább Férfija verseny indulója mindent megtett, hogy meghódítsa a lányt, de annak több esze volt. Tanulság: ne vegyünk kockás inget sztk-keretes szemüveghez. Persze más tanulságok is vannak, például, hogy lekoptatni a…..
cezi 2007.09.11 15:53:20
A héten két otpbankkártyás ügyfél is befutott panaszával, úgyhogy ömlesztünk. Az első levélíró Róbert nem érti, miért tűnik el mindig a kipostázott új kártyája, ráadásul még csak nem is a logisztikai központban, hanem az OTP bankfiókjában. Már a harmadikat várja.…..
cezi 2007.08.29 13:41:23
László mobiltelefonon óhajtott sztrádamatricát vásárolni, és nem számolt azzal, ha a bank sms-ben értesíti, hogy levette a pénzt a számláról, még nem jelenti feltétlenül azt, hogy matricája is van:Szeretném megosztani megszívatásom történetét a tisztelt nagyérdeművel,…..