Regisztráció Blogot indítok
Adatok
3ndRush

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Heti merítés 2014.01.19 08:33:57
Az ész választása A motor ragyogó paramétereiben a futómű sajnos egyáltalán nem volt partner. Egyenesben még csak-csak, de kanyarban billegett, a keskeny 16-os kerekek sem voltak bizalom gerjesztőek. Pár éles kanyar után (amit a BMW-vel különösebb stressz nélkül 90-100-al…..
2014. január 6-án rali szakági fórumot tartottak. Bombahírként robbant a Duen.hu facebook oldalán a hír, hogy - a 2013. évi bajnokság első három helyezettje - "Kazár Miki, Turán Frici és Herczig Norbi közösen azt kéri az RSB-től, hogy a 2014-es évben ne legyen WRC, hogy…..
RBR 132 Mi a Red Bull lényege cégfilozófiai szempontból? Sok minden. A Red Bull egyfelől prémiumtermék - mármint elméletben, hiszen a cég ugyanazt a gumibogyószörpöt értékesíti négyszeres áron, amit mindenki más. Másfelől a Red Bull egy globális buli, és ha valaki megveszi a…..
3ndRush 2013.07.27 12:21:30
@Winkler Róbert: Neki mindig Gold lencsés napgépei vannak, ezért sem meglepő annyira. És az Oakley fizet neki, de valószínűleg nem annyit, h a nevét adja 1 külön szériához..
...vagy a szürkéé. Valamilyen tükör azonban kell - ha nem is minden modellre, de a legtöbb nagy gyártó kínálatában már feltűnt valamilyen változat. Maga a színes tükör természetesen nem új jelenség, az Oakley már évek óta kínálja az elég vad narancstükrös Holbrooke-ot, de…..
Komment, innen:was? 2012.12.28. 12:01:15Hű de rosszak voltatok fiúk , szégyelljétek magatokat .Ha egy ugyanilyen hir jött volna az USAból akkor meg mindenki istenitené őket , hogy milyen faszagyerekek ezek az amcsik . Magyart viszont csak gyűlölni lehet bármit is csinál.Nem volt ebben…..
Vélemény-cikkünk kommentposztja...
3ndRush 2012.12.28 14:19:18
auto.indavideo.hu/video/DRIFT_FLASH_MOB_-_BUDAPEST_2012
Efölött ott a totalcar címke, ha nem is ti tettétek ki... pont ugyanez a marhaság, a nézők is kb ugyanúgy, csak ez nappal van 1 forgalmasabb helyen... Szerintem..
3ndRush 2012.12.28 15:33:22
@streetsta: Lehet, de ettől függetlenül le se vettétek, valamint cikk sem készült róla...
Mi is szoktunk kijárni, nyilván nem ilyen frekventált helyre, mert ez marhaság így. Ettől még ilyen indulatos cikket sem illik írni egy "autós újságírónak". Versenyként aposztrofálni is hülyeség. A "tv 8"-tól vagy "erpéel"-től persze nem is várok mást. Én nem akarom védeni, akik itt voltak, mert ez túlzott magamutogatási vágy volt, de ettől még az egész "csapatós" brigádot kivezényelni 1 versenypályára 1 cikkben is inkább megmosolyogtató, mint komoly alternatívaként felhozható vélemény. Erre több karaktert fecsérelni is kár...
Így nyerj Mikulás Rallye nevezést! Lehet, hogy lassan beleér a kezem a bilibe, és be kell fejezzem az álmodozást, de én még vakon bízom abban, hogy megérkezik a rendes hó a Veszprém-környéki pályákra, és 2010-hez hasonlóan ismét havas-jeges verseny lesz a Mikulás…..
Az Audi S1 egy olyan raliautó, amit egyszerűen nem lehet nem szeretni. Gyönyörű kasztni, brutális hang és bivalyerő. Már akkor csorog az ember nyála, ha meglátja. A Baranya Kupára Béres Josko elhozta az S1 Quattrot, amelyet gyönyörűen megtáncoltatott. Kötelező megnézni! ..
3ndRush 2012.10.21 10:42:19
Már-már Helmut Deimel-i magasságokba emelt mozi egy raliversenyről. Jegyezzük meg az andorrai alcafilm nevét, mert nagyon jók. Gyönyörű verseny, gyönyörű autókkal, gyönyörű helyeken. Mesés autókkal, amiket arra használnak, amire valók: versenyeznek velük. Profi munka,…..
Minden bátorságomat összeszedtem, és a mutatóujjam hegyével megérintettem. Egy igazi 2000 GT testét érintette az ujjbegyem! Innentől már mindegy is volt, mit látok a találkozón, az én napom, ahogy amerikásan mondják, meg volt csinálva.. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
napszemüveg Az olimpia vámszedői 2012.08.11 17:59:36
Ha meg szeretnénk tudni, van-e a londoni olimpiának hivatalos napszemüvege, nincs könnyű dolgunk: a london2012.com valahogy el van fuserálva. Nem látszanak a főszponzorok a főszponzor-menüpontban. A záróünnepségig talán kijavítják a hibát, addig is a kurzort az üres sorok…..
Ráérsz egy pillanatra? Gyere, vesszünk már össze! Melyik a kedvenc szuperhősöd? Úristen, tényleg van kedvenc szuperhősöd? Mennyire egy béna dolog már! A Superman ratyi, a Pókember nyomi, a Batman meg simán nevetséges. Van egy kollégám, nagy pókemberes, a múltkor végig is…..
3ndRush 2012.07.22 23:20:11
@Time Machine Works: Akkor már inkabb Inmate, a Deviation majdnem full egyenes, ennek van íve, mivel inmate-em van, így tudom, h annak + nem ér végig a szárgumi, tehát az sztem nem oakley. És Koxx arra írta, h a Maui Jim hasonlít a nanowire-re..;)
Belsőség Heti merítés 2012.07.01 09:31:00
Sokat eszik és nem megy Megvétel után elhatároztam hogy az autó nem marad széria állapotban.A módosításoknál igyekeztem a búcsús, teszkós tuningot kerülni. Országúti cirkáló Tulaj odadobta a kulcsot, hogy menjek egy kört. Hatalmas volt! Kis háromszög ablak hiányzott.…..
Vroom Jöhet a nyugdíj 2012.04.17 07:47:00
"A műtét sikerült, a beteg elvérzett" - valahogy így tartja a mondás. Tavaly augusztusban indult ez a blog nagy reményekkel. Talán nem szerénytelenség azt mondani, hogy egész jól sikerült a dolog, azonban a kitűzött célokat nem sikerült hozni. A Vroom most bezár....S hogy…..
Régen néztem már a GQ honlapjának street fashion-rovatát Tommy Ton előadásában, pedig érdemes. A stílusérzékeny fotoriporter ezúttal egy firenzei divatvásáron fotózta végig az érdekesebb résztvevőket, akik 70%-ban ugyanazok, mint bármely más nagyvárosban megrendezett…..
Vroom Játék a hóban 2012.01.14 20:02:00
Ez gyorsan ment: a Ducati már össze is vágta azt a szokásos videót, melyet versenyzőik főszereplésével idén is elkészítettek a WROOM-on. Az ember a bájosan béna képsorokat nézve csak azon gondolkodik, hogy mennyire volt értelmes a sérült Haydent ilyesminek kitenni, amikor....…..
Ha megcsömörlött a béke és szeretet ünnepétől, engedje meg, hogy átnyújtsuk önnek a Totalcar karácsonyi ajándékát: egy estét Kőbájkerrel. A Totalbike nagy sikerű robogós blogja idén februárban indult, és hamar népszerűvé vált nem csak a robogósok, de a troll…..
3ndRush 2011.12.24 23:10:17
@kőbájker: Hát az az igazság, h énis...:D De erre van zseton sajna... 125 4t lassú is, nem is tetszik... 1-2 van, ami szebb, de azok szörnyen drágák (szemezek nagyon 125ös Duke-al..). Talán ha az Euro nem állna így... Esetleg 5let?:) Bármilyet szívesen fogadok, sztem nagyjából kirajzolódik a lényeg: 11 kw-os papírok, legyen egész gyors, szép és persze 450 alatt...
3ndRush 2011.12.24 23:18:12
@kőbájker: Köszönöm a válaszokat!;) Hát használtam, de nem 125öst... 50essel is sok bajom volt, de én kedvtelésre venném a motort, nem mindennapi ingázásra... Olcsó benzint!!:):D
napszemüveg 714 2011.12.07 09:56:00
  Ha azt kérdezed, miről lehet felismerni a minőségi napszemüveget, első körben azt javasolnám, nézz meg egy Persol 714-est.     A 714-es egyike a Persol ikon-modelljeinek. A Persol a legrégibb napszemüveg-márka, így az ikonos sem mai gyerekek. A 649-es még az…..
És akkor a sok unalmas, drága sportautó után nézzünk egy kis közszolgálatot. És értsük meg végre a Gymkhanát – Magyarország jelenlegi legmenőbb raliversenyzője segítségével.   Előző adásaink: BMW M5, Bódi Sylvi, Velodrom – tctv3 2. adás Nissan 370Z vs…..
  A magamfajta szentimentális jószágnak a sport (azon belül a kosárlabda) az a fajta utópia, amit a való életben szeretne mindenki. Tudom, hogy ki van velem, és azt is tudom, hogy soha sem fog cserbenhagyni. Tudom mi a célom, és hogy azt hogyan érhetem el. Tudom ki van…..
Megkaptam a forgalmazótól a Magyarországon legnépszerűbb tíz Oakley listáját, ami egyébként nem sokban különbözik a globális trendektől. Van pár Oakleym, de most kellett észrevennem, hogy rettenetesen le vagyok maradva: mialatt én a Persolokat tanulmányoztam, az Oakley elég…..
Biff izomból aludt és feszülten ébredt, hirtelen, mint egy áram alá helyezett Terminátor. A fecske bágyadtan lóg rajta, a reggeli merevedés elmaradt, ma nincs ilyesmire idő, harcba indul. Hidegvérrel lapozza át a napi tuning-magazint, miközben jelentős súlyfeleslegtől szabadul meg,…..
Laci318 a Twitteren tette fel a Napszemüveg Blog mai kérdését:   A szogletes napszemuvegrol jut eszembe, csekkold mit hord vinnie az entourageban! Pl images.fanpop.com/images/image_u…  Barton Perreirát, mi mást?! A céget két létező személy alapította 2007-ben, ami,…..