Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pít

34 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
true the lens petik 2009.02.12 11:29:00
            Pít a Félnyolc-ban, Pösze a Szimpla kert-ben. A Félnyolc talán a legjobb kávézó Budapesten, a Szimplát meg nem kell bemutatni. Fáradó (lejárt) hívóban túlhívott (lejárt) 200-as Forte. ..
Cigiző küldött egy érdekes cikket a hazai drogpiac helyzetéről. A lényege, hogy a pesti fű nagy része háztáji, azaz a városban vagy az agglomerációban termett beltéren. Ródler Norbert, a BRFK kábítószer elleni nyomozóinak vezetője szerint a marihuánatermesztők köre vegyes…..
pít 2008.04.29 09:51:08
Egyesült Államok és kábítószerellenes törvények... :) Na ne vadíts...
moviefather.com/player/14093/Totally_Baked_2007_p_1.html
Nézzetek múvit. Aki ellenzi, ismerje meg a kultúráját, aki pedig támogatja, élvezze! :)
KoLa lőtte az alábbi csendéletet a Homár újpesti fészke mellett kicsivel, az Árpád úti fiókban, zárás után. A címe: no comment. Lehet, hogy inkább krómrudat és táncoscsajokat kéne az ilyen "kirakatokba" tenni, rögtön lenne helye a kivett pénznek is...
jevgenyij és barátai pf2008 2008.01.04 09:32:26
tudom h kéne már írnom. van is mit. hétvégén rámarok. tutira. betonút. szeretet. bíka...
jevgenyij és barátai schwarz 2008.01.25 23:57:00
nem is magyarázkodom. kevesebb hőemelkedés, több munka. tegnapi esti tévé. max riszpekt. fábrysó, karaoke. schwarz dávid. ..
hatályon kívül helyezte a kormány a sertésszalonna értékét csökkentő véraláfutások megelőzéséről szóló szabályozást, a szentbeszédek kocsmai rádióhíradó-berendezéseken való felvételét,az elcsigázott lovak húsának más állatok etetésére való felhasználásáról…..
jevgenyij és barátai polinak 2007.12.12 12:24:00
nagy megtiszteltetés ért a mai napon. név szerint említették jevit a nagy blogger honlapján. majd fújok egy füstkarikát a tiszteletedre. meg küldök egy nótát h leépülj a 30Y-ról és a petőfiről (ami azé nem rossz). nem újdonság, de besh o drom. FONTOSH!!! h nem mitsourás, hanem…..
a politikát örökre száműzni kell az országok kormányzásából. teljes mértékben irreleváns, hogy jobb- v baloldali, liberális v konzervatív nézetű politikusokról van szó, minden politikai program megvalósításához tőkére van szükség.a kormányokat kizárólag gazdasági…..
jevgenyij és barátai offline 2007.12.11 15:45:26
hanyagoltam a post írást, nem is tudom miért. olyan érzések kerítettek hatalmukba, amelyek nem engedtek írni. persze az egy hét kényszerpihenő is szerepet vállalt az inaktivitásomban, mea culpa. kuba, szivar, buena. az egy hét pihenő alatt újra megtaláltam a lelki nyugalmam,…..
oh drága jútyúb! te vagy életünk fénye! nem is tudom mi lenne nélküled... sokszínűséged, mint az ezer színű szivárvány fénye! .komárom special edition a vicces... a súlyos... a valódi... a kemény... és ami még nem tudunk, de mögötte van... ..
a hétvége békéjét teljes lelki békével átitatott kedd követte. arra gondoltam h elbújok az online dzsungelben pár napra a külvilág elől, de a minőséget értékelni kell. ez a krapek komoly. muszáj (ezzel mindig bajban vagyok, j v ly?) megosztanom a világgal.   ez picit…..
jevgenyij és barátai after kóma 2007.11.21 15:25:00
már majdnem átvészeltem ezt a napot, de jött a budapest tévé. már régen akartam ezzel a témával foglalkozni, de sosem jött össze. véletlenül rákattintottam a subablogra és mi ugrott rám? hát KO Laci és a csapata. és azután nincs megállás. no comment, megtették már sokan.…..
nem tudom h a hétvége teszi v a hétfő, de kedden sem jobb a helyzet mint pénteken. olyan furcsa buzzinnn van a Földön, mintha minden csak árnyéka lenne önmagának. lehet vlki elkezdett szivatni és koffeinmentes kávéra cserélte az illatos feketét. v a fekete v zöld rossz. más nem…..
minden gondolkodó ember tisztában van azzal, hogy rajta kívül mindneki hülye. nagyon meg tudunk örülni azoknak, akikkel kapcsolatban felismerjük, hogy csak mások. azt is tökéletesen felismerte mindenki, hogy a saját országában lelhetőek azok az egyedek akik megragadtak a homo erectus…..
amikor azt mondjuk, furcsa helyre születtünk, igazunk van. kelet európa, posztkommunista múlt, globalizáció, furcsa nép - körülölelve még furcsábbakkal, szal nem egy hétköznapi téma vagyunk. ezután megállapíthatjuk, nem a múlt és nem a hely szelleme tett bennünket... ...ööö…..
jevgenyij és barátai névnap 2007.11.13 14:01:00
boldogot minden névnaposnak! főleg a legkedvesebb mai névnaposnak. négynapos névnapos. széplapos négymagos. ezt neked! ..
amíg a virtuális világban paraziták ették a blogomat és szép csendben szétmarcangolták, crazy víkend szállt középföldére. kit hubán, kit ligetfalun, másokat holléárén támadt meg a kór, amely komoly pusztítást vitt végbe aggregált agysejtállományunkban. ezt csubakkának…..
eltűnt a blogom. visszajött a blog. eltűnt 8 post. még nincs meg 8 post.szomorú vagyok. ültetek egy csikkerdőt.update, 13.35a csikkerdő kivirágzott és gyönyörű virágok nyílnak a fújtó sötét köd helyén. riszpekt a supportnak, különösen bluminak, aki(k) vissza varázsolta(k)…..
jevgenyij és barátai szorozzunk 2007.11.08 13:27:00
sokszor sajnálom, hogy picit korán születtem. az internet segítségével megannyi lehetőség nyílik önmagunk fejlesztésére. például a szorzás... sosem voltam jó fejszámoló, zsebszámolót meg ugye nem nagyon engedélyeztek középsuliban... bár vlszínű berosált volna drága cibula…..
BREAKING NEWS! támadnak! itt vannak a marslakók! tegnap furcsa fényeket láttam, olyan "gyanúsan" világos volt. de már régóta itt vannak! 2007 február!!! lehet már mindenki marslakó rajtam kívül? :)de ők tuti. chvala wormjr. ..
jevgenyij és barátai jackass 2007.11.08 13:23:00
mindig van új. remélem mihamarabb nemzeti sporttá avanzsálódik. el tudnám képzelni mindezt egy megvadult anyadisznóval vlmelyik karcsán... johnny knoxville mikor megy nyugdíjba? ..
általánosságban elmondható, hogy az autó megkönnyíti, kényelmesebbé teszi az életet. igazából ez baromság. az autó megszoktat tulajdonosával egy kényelmet, amely lusta döggé változtatja a tulajokat, mert pl. mé ne mennék kocsival? mégha egy órát is kell dugóban…..
kicsit rajta maradok a zenei vonalon... Már vagy két éve, hogy először hallottam Prabhu Deva-ról. Az uriember koreográfus, színész, rendező és mellékesen énekes. India Michael Jacksonjának tartják... Egy nem mindennapi trippet nyomott az alábbi klippel. Örülök, hogy újra…..
folytatom a reggel elkezdett tehetségkutatás vonalat. Az alábbi videón sokaknak ismerős lehet a dizájn a szlovák tévéből (már aki látott STV-t). Igen, ez a kiváló Megasztár licensz kazah verziója... komolyan mondom, hogy Sacha Baron Cohen még szépítette a helyzetet a Borattal.nos,…..
a hétvége nyugalmát sikeresen felbojgatta a szombat esti csillag születik c. ki mit tud remake. általánosságban irtózom az artistáktól, a zsonglőröktől, de a kígyóbűvölőket is viccesnek találom. erre bzmg, szombat este. még jó h antal imrét nem találták meg a szerdahelyi…..