Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sytex

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Homár mindig szívesen hozza le a válaszreakciókat, mégha az eredeti posztból egyértelműen ki is derül, hogy a levélírónak nem feltétlenül van/volt igaza. Most például a szélvédőre kitett rendszámtábla kapcsán tesz helyre néhány dolgot a hondást igazoltató rendőr: Egy…..
Sytex 2007.08.27 13:07:00
Kedves rendőr vs. nem kedves rendőr.

Én is a "tuning" társadalom része vagyok, mint ahogy sok ismerősöm is. A kölönbség köztem és köztük hogy én zárt pályás (nem közút) versenyekre járok, míg ők általában a közúton fitogtatják "tudásukat". Érdekes módon őket mindíg megbüntetik, mindenért. Nekem az utcai autóm a verseny autóm is (amatőr versenyzés kevés pénzből), nem hajtok gyorsan, ha rendőr megállít, kiszállok, nem kötekszek. Tehát ha ugy vesszük én eddig csak kedves rendőrrel találkoztam.
Egészen múlthét keddig. Mikoris éjjel fél 12-kor (falu, forgalom ilyenkor 0) megállítottak hogy 59 (!!!)-el közlekedtem, és 5000res csekket pedig fogadjam jószándékuk jeleként, és nem veszik el a forgalmit, mert ők látják hogy ezen az autón több minden van ami nem szabályos. Próbáltam kimagyarázni hogy késő van sietek haza ezért mertem kemény 9-el túllépni a sebességhatárt, meg iylenkor már kóbor kutyák sincsenek, nemhogy más közlekedők akiket zavarhatna a "száguldozásom". Mellesleg megjegyzem az autón minden módosítás teljesen legális, 1 hónapja ment át műszaki vizsgán, "pluszpénz" nélkül. Tehát késő volt, fáradt voltam, nem volt kedvem minden egyes alkatrészt elmagyarázni hogy miért szabályos a kocsin (na meg ismerjük a mondást, HA akar, talál hibát a rendőr), kértem a csekket. Miközben az egyikük elkezdte kitölteni a papírokat (aki mindvégig nagyon rendes volt) a másik rendőr elkezdte mesélni az ott tábláboló polgárőrnek hogy a multkor jegye volat a hungaroringre, de elaludt és hogy milyen településen mennyivel száguldott át (számértékek: 150 170 160), mindez ugye forma1 nap tehát vasárnap dél körül. Eközben nekem töltötték hétköznap éjjel 59-ért a csekket. Utána jött egy autó, polgárőr kérdezi: Őt nem méred? válasz: Hát szemre 65, erre rá se fordítom a trafit. Hát köszi.

Bocs a hosszúért, de jólesett kiirni magamból.