Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ninj4tune

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tetőpontjára hágott az évek óta gyűrűző, buszsofőr-ellenállás módszerével burjánzó társadalmi tiltakozássorozat, és ma reggel, amikor már a marketingesek és pr-osok is csatlakoztak a munka jelentős lassítását eredményező demonstrációhoz, lényegében az egész ország…..
Autókkal foglalják el az alig néhány hetes kiskörúti kerékpárutat parkolópárti aktivisták, akik a sáv visszavételéért hirdetettek demonstrációt. Az Empamo az autósoknak követeli a teljes útfelületet, bár azt állítja, hogy a rendezvény nem a kerékpárosok ellen szól. A…..
Vasárnap az Emberibb Parkolásért Mozgalom és a Közlekedési Dolgozók Országos Egyesülete csapata autókkal tüntetett a kerékpárutak ellen. Az aktivisták elfoglalták a Kiskörúton nemrég kialakított bicikliutat, és a parkolósáv visszaállítását követelték a városvezetéstől.…..
ninj4tune 2009.12.15 13:06:40
@gergelyand: kérlek téged (és másokat is) hogy ne példálózzunk már azzal, hogy az Andrássyn a bicikliút.
ott van egy járda, amire ráterelik a bicikliseket (amikor jobb idő van, teljesen alkalmatlan a tekerésre, mert belepik a gyalogosok)
a másik fele pedig életveszélyes, mert a mellette parkoló autókból ki- és beszállók nem nagyon nézik hogy jön-e bicilkis a "bicikliúton".
tehát lehet hogy van felfestve/kialakítva, csak éppen használhatatlan.
van bicikliút Magyarországon. pl. a Balaton körül. vagy Vác és Verőce között. de Budapesten? hát nemigen. (képzeld pl. ha a Váci utcát hívnák autópályának... na ilyenek ezek a "bicikliutak" kedves fővárosunkban)
és kedves autósok, attól hogy mutogattok, hogy menjünk ajárdán, semmi sem fog megváltozni, csak balesetveszélyes helyzetet okoztok.
(nem beszélve arról amikor leszorítással próbálják nyomatékosítani, azoknak külön gratulációm)
Emelkedik a kerékpárosok engedélyezett maximális sebessége, de a rendőrség továbbra sem tervezi, hogy traffipaxokkal próbálják ellenőrizni a sebességhatárok betartását. A jövőben a 10, 20, 30, 40, 50 km/h-s maximumok közül kell az úttípushoz tartozó sebességhatárt…..
Matyee egy szerinte erős rendőri túlkapással megtartott házkutatáson van túl, ami után hivatali visszaélés, magánlaksértés, erőszakos behatolás és testi sértés miatt fog feljelentést tenni. Az eljáró rendőrök a sztori alapján valóban elég bizonytalannak tűntek a más…..
Attila hónapok óta vonattal és bringával jár dolgozni Vácról Budapestre. Mivel a 8-as gyorson nincs tároló, Attila a peronon szállítja a kerékpárt, eddig minden probléma nélkül. Ma reggel viszont a kalauz úgy ítélte meg, hogy a drótszamár gazdátlan, így Újpesten…..
A Homár mindig szívesen hozza le a válaszreakciókat, mégha az eredeti posztból egyértelműen ki is derül, hogy a levélírónak nem feltétlenül van/volt igaza. Most például a szélvédőre kitett rendszámtábla kapcsán tesz helyre néhány dolgot a hondást igazoltató rendőr: Egy…..