Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ZöPö

1 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
If you ever plan to motor westTravel my way, take the highway that's the bestGet your kicks on Route 66.It winds from Chicago to L.A.More than two thousand miles all the wayGet your kicks on Route 66.You go through St. Louis, Joplin, MissouriAnd Oklahoma City looks mighty pretty.You'll see Amarillo,…..
Subba Hülye név a maximumon 2006.11.30 15:44:27
 A tegnapi Dr. Fenék után egyébként az a kérdés is felmerül, hogy vonzza-a valami az emberek gyógyításához a hülye névvel megáldottakat, vagy csak a véletlen játszik velünk.(A képért köszönet Zzeldinek, aki valami pécsi SZTK-ban lőtte.)..
Ez itt vagy a leghülyébb magyar nő, vagy az ország legnagyobb színésze. Erzsi, az ideges lány másodszor a Balázs showban (aki az elsőről lemaradt, most pótolhat, ebben a klipben abból a szereplésből is vannak részletek), ezúttal még nagyobb dühvel a szívében. Őszintén…..
Mindegy, hány ezer hülye videót láttál az interneten. Mindegy, hány részt láttál a Jerry Springer showból. Mindegy, ha utálod az erőszakot, és az is mindegy, ha ízléstelen dolognak tartod a röhögést nálad szerencsétlenebb embertársaidon. Most akkor is röhögni fogsz. ..
Élő adásban hagyta el Pokorni Zoltán az ATV stúdióját Kálmán Olga műsorában. A kegyetlen műsorvezető előbb azzal kedvetlenítette el az egyébként galamblelkű Pokornit, hogy mindenáron reagáltatni akarta Orbán Viktor nyilatkozatára, miszerint megindulunk, hujhuj, lóramagyar. Hát ő meg nem akart…..