Regisztráció Blogot indítok
Adatok
céerem

0 bejegyzést írt és 3266 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mire jövő tavasszal elindul a Bubi, belvárosi 120 utcában és 30 főúton lesz majd könnyebb biciklizni. A belváros komplex kerékpárosbarát fejlesztése fedőnéven nagyszabású forgalmi átalakításokba kezd a BKK kilenc belső kerületben. A cég közleménye szerint változás lesz…..
céerem 2013.11.25 14:47:17
Az afganisztáni Badam Bagh női börtön lakói közül a legtöbben olyan „szörnyű" bűnöket követtek el, hogy el akartak válni, vagy nem akartak belemenni egy elrendezett házasságba, vagy egyikük éppenséggel rálőtt a férfire, miután az a fejéhez pisztolyt tartva erőszakolta meg.…..
Nem gondoltuk volna, hogy épp a legprogresszívebb progresszívek mennek neki a progresszívek reménységének, Barack Obamának, de az amerikai elnök így járt az elmúlt napokban. Obama ugyanis bocsánatot kényszerült kérni azért, mert szépnek nevezett egy amerikai főügyésznőt, Kamala…..
céerem 2013.04.10 08:11:22
Rendre megkapjuk évek óta: jé, milyen gyorsan nő a hajad. És hát nem gondoljuk, hogy ez tényleg így lenne, csak szerintünk van, akinek picit lassabban. Viszont, a Lee Stafford családban most találtunk olyan termékeket  (sampon, kondicionáló és ápolómaszk), amelyek …..
céerem 2013.03.20 16:02:36
A Sports Illustrated egyik leginkább várt kiadványa az évi rendszerességgel megjelenő fürdőruha összeállítása, melyen gyönyörű modellek mutatják be a legújabb divatot. Idén azonban a legendás magazin sokak szerint elvetette a sulykot. A Sports Illustrated Swimsuit Issue…..
céerem 2013.02.18 13:16:14
@pingwin: Szerintem is!
Van pár olyan téma, amit jobb, ha az ember a saját érdekében nem piszkál. Volt már ilyen előzőleg, elég megosztóak ezek a posztok, de főleg abban osztják meg a közvéleményt, hogy a blogger vajon egy gonosz, kegyetlen seggfej, vagy inkább hülye pöcs. Mégis, nem szabad a…..
céerem 2013.02.12 11:13:51
@Kovácsné: Tényleg nem tudod/érzed ezekre a kérdésekre a válaszokat?
céerem 2013.02.12 13:41:20
@manókomment: az életből.
céerem 2013.02.12 13:50:52
@Kovácsné: Persze, mindenki azt csinál amit akar, csak vannak alapvető dolgok.
Nesze!szer Reggeli Nesze 2013.02.01 07:42:00
Azt is tudom, hogy minden eddigi életemet azzal töltöttem, hogy téged kerestelek. Nem olyat, mint te vagy, hanem téged, mert lelkeinknek találkoznia kellett. Nicholas Sparks (kép: the cherry blossoom girl)..
David és Victoria Beckham fia, Romeo lesz a Burberry tavaszi-nyári kollekciójának reklámarca. Vajon rendben van az, ha egy tízéves fiú ilyen munkát végez? Az ifjú Romeót a cég kreatív igazgatója, Christopher Bailey maga választotta ki a megtisztelő szerepre. Úgy nyilatkozott a…..
Van még, aki azt hiszi, hogy ez a diákokról szól? Nem róluk. Sőt, elsősorban nem a mostani egyetemistákról. Nekik már megvan a maguk jó helye. De szól mondjuk a középiskolásokról, mindenki másnál jobban. Azokról, akik most vagy jövőre vagy azután készülnek felvételizni, és…..
Az olasz Vogue decemberi címlapján egy magyar modell látható, a mindössze 17 éves Axente Vanessa személyében, Marlon Teixeira társaságában, Steven Meisel fotóján. Természetesen a magazint fellapozva egy igen terjedelmes anyagot is láthatunk Vanessáról, aki a képeken Jerry…..
Kevés dolog van, ami belga szívünknek olyan kedves lenne, mint a gofri (erre a posztra az Asszony inspirált, így a sört most nem részletezem). A gofri olyan, mint a kurtizán mesterség: bár a formája változik, a lényege, az erkölcstelenség iránti szimpátia és az állatias vágyakra…..
A tegnapi (többféle értelemben is) forró poszt után ma hűvösebbre vesszük az irányt és egészen Svédországig szaladunk. Kiderül, tényleg olyan magasak-e a svéd adók; hogyan jöhet össze egy évben 61 nap szabadság (háromszor adtam össze és annyi...); és az is, mi a…..
Jó lenne, ha a mai poszt nem vihart kavarna, hanem elgondolkodtatna mindenkit a háború és egymás öldöklésének hiábavalóságáról. A történet csupán az egyik fél oldaláról mutatja be az izraeli-palesztin konfliktus mindennapi, emberi oldalát. Természetesen amennyiben a másik…..
céerem 2012.11.22 11:06:08
@dayan: @lyken posztjára írtam amit írtam, én nem várom el, engem egyáltalán nem érdekel, hogy ki hol él, csak abból, amit írt, ez következik. Mit bánom én, hogy te hol laksz és milyen vallást követsz.
Csak ha valaki azzal érvel, hogy azért van szükség Izraelre, mert ott valamennyi zsidó biztonságban van, akkor öngólt lő. Egyrészt ez nem igaz, mert ott folyamatos a háborús fenyegetettség, másrészt ha tényleg olyan szuper lenne ott élni, akkor talán a 5th Avenue-ról is odacuccolnának a töbiek, de nem teszik. Ez van.
céerem 2012.11.22 11:11:31
@dayan: Ok, ez szuper, de még mindig nem értem az okát és a logikáját, de már nem is akarom. Magyarország is létezik egy ideje, mégis sok magyar halt meg Ceausescu rémuralma alatt itt a szomszédban. Nekem sem kell válaszolnod.
Mert ma már senki sem kövér, itt már mindenki plus size. És engem egyre jobban idegesít. Felnézünk egy tervezőre, mert plus size kollekciót készít. Imádjuk, istenítjük és példaképnek tekintjük a plus size modelleket. Már van plus size fashion week, és most figyelj, indul az…..
céerem 2012.11.14 16:09:27
@sussudio: Igaz.
Az én alapvetésem az, hogy a levegő ritkán hízlal. Ha valaki nem eszik sokat, csak annyit, amennyit a szervezete kíván, akkor - hacsak nincsenek hormonális problémái - nem hízik el. Sport ide vagy oda.
céerem 2012.11.14 16:17:29
@clegane: Az evéstől lehet meghízni, nem a mozgás hiányától!
céerem 2012.11.14 16:21:36
@jadu: Ha nem eszel, mitől hízol?
A mai írás számomra a beilleszkedés néha rendkívül nehéz és bonyolult folyamatáról szólt, éppen ezért egy tulajdonképpen egy nagyszerű küzdelem krónikája. Zs. írásának helyszíne Németország, de valami azt súgja, sok más hely is lehetne. „Ha nagyon az elején akarom…..
Egy két másodperces tévedésen annyira berágott a lemezlovasként dolgozó Metzker Viki, hogy ügyvédhez fordult. Történt, hogy múlt hét elején a Fókusz riportot készített VV Seherezádéról, aki szintén DJ-ként dolgozik mostanában, és az ötperces összeállításba véletlenül…..
  Kedves Nem-Biciglisták! Kedves négykerekű, két-és négy lábon járó Embertársaim! ;-) Nektek szól ez a mostani kis szertelen szösszenet. Lépten-nyomon hallhatjuk-olvashatjuk, hogy elszemtelenedtek a kerékpárosok, túl sok van belőlük, divatoznak, hülyén öltöznek,…..
Clandestino Öncélú toplisták 2012.07.17 16:44:00
Én is belátom, hogy nem könnyű dolog értelmes kérdéseket feltenni valakinek, aki egy Latin-Amerikában töltött év után ér haza Magyarországra. Az előző bejegyzésben említett témákon kívül a barátaim általában olyanokat kérdeztek tőlem, hogy melyik latin-amerikai ország a legérdekesebb, hol vannak a…..
„A tesztoszteron és az adrenalin felszökött - semmi másra nem gondoltam, csak hogy AKAROM ŐT. Minél előbb és minél többször” – a kolléganő kinézi magának a fess kollégát és hamarosan az ágyába is csábítja. Sajnos, nem ő az egyedüli jelentkező, és…..