Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tanti-mama-lu'-Nelutzu

0 bejegyzést írt és 43 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Kinek mi jut eszébe Bayer Zsolt Madách-díjáról? Nekem Az ember tragédiája...  Az ember tragédiája Színházi kritika a "Faji Tárgyilagos" egykorú számából. Irta: Faj Lehel, két változatban ELSŐ VÁLTOZAT(A szerkesztőt tévesen úgy…..
Bayer Zsolti az európai hagyomány végét vizionálja abból, hogy az Európa naptárból kifelejtették a keresztény-keresztyén ünnepeket, ellentétben a muszlim, zsidó stb. vallási ünnepekkel. Ez valóban hiba. Az Európai Bizottság elnézést is kért érte, és azt ígéri megteszi…..
tanti-mama-lu'-Nelutzu 2011.01.23 17:08:24
@Kabar: Miért hangsúlyozza Bayer hogy magyar és keresztény? Azert mert nem Pakistanban vagyunk s nem is Japánban hanem egy keresztény földrészen, kereszteny orszagban. Rómán nemzetiségű lévén szlovák és szerb barátokkal egy rögtönzött közvélemény kutatas utan ki merem mondani hogy Romániaban, Szerbiában vagy akár Szlovákiában csak a kérdessél kihúznád a gyufát? Hogy miért mert azok akik mást vallást, identitást vagy származást hangsúlyozz a többség karara teszi ezt. Képzeld cégvezető vagyok s minden évben Karácsonykor visszaküldöm a "heiholidejzeket" s boldog ünnepeket kívánó udv.lapokat azzal a megjegyzéssel, hogy ha mar egy keresztény országban nem említik a Karácsonyt hogy ne bántsák meg az arabokat, hindukat, kínaiakat, zsidókat etc. akkor nekem vagy románul írjak vagy nem. Ha többi vallási kisebbségben lévőnek joguk van megsértődni a Karácsony szót hallatán nekem is jogom van megsértődni a magyar szó hallatán. Abszurd? Igen. Mindazonáltal "De jure" igazam van! Neked azért az anyanyelved valószínűleg magyar. Jól esik majd ha kapsz tőlem ilyen kérést?
tanti-mama-lu'-Nelutzu 2011.01.23 17:10:00
@Cselo: @Rá Dios: is is!
Nagyon érdekes kezdeményezés jött létre az ismert közösségi oldalon. Egy csoport, mely a kormányt az MSZP-től óvja. Világösszeesküvésről beszélnek. És a szokásos: minden az MSZP hibája… (Magyar) komonisták urálják a világmédiát, még az olyan konzervatívnak…..
tanti-mama-lu'-Nelutzu 2011.01.22 16:08:20
@melchi zadok: hangosan magadba beszélsz (írsz)? jól leírtad magad: tényleg ennyire hülye vagy!! Csókold tovább bal-libcsi seggeket te is...de legalább még 3 évig nem bársonyszéken...
tanti-mama-lu'-Nelutzu 2011.01.22 16:24:58
@Fatal Error! System Halted!: hahóóóó!!! toleranciából kioktató bal-libcsikék ez itt egy rasszista gyűlölő baloldali faszkalap egy baloldali blogban, nem baj? vagy ez itt kurucinfo? vagy inkább kirakat toleranciáról van szó nálatok, ugyebár? Te AgyERROR elbaszcsiztad: mélymagyar és nagy román egyszerre? Na ezt add össze! Náci zsidó, mi?
tanti-mama-lu'-Nelutzu 2011.01.23 10:10:15
@melchi zadok: majd kiheverem te barom, hogy alul iskolázott vagy! Elvégre nem neked írtam, nem igazan érdekelnek a bal-libcsi trollok, hanem inkább mérték(nem)adó független fingatlan blogerek zindex címlapján...
Ma (tegnap) az EU Parlamentben Orbán Viktor bemutatta a magyar EU-elnökség programját. A programot magát nem sokan kritizálták, de Mindannyiunk Viktátora kemény támadásokat kapott a médiatörvény kapcsán. Az egyik leglátványosabb sortüzet Daniel Cohn-Bendit, az Európai Zöld…..
Mindannyiunk Viktátora január 19.-én nem csupán ismertette az EU Elnöki programját a parlamenttel - amiben különösebb vita nem volt -, nem csupán bezsebelt néhány nagyon erős kritikát (érdemes megnézni, hogy grimaszol, gy.k. ez nem érv), hanem persze a maga "orbánus"…..
tanti-mama-lu'-Nelutzu 2011.01.22 12:16:22
Olyan elszomorító látni hogy nektek magyaroknak jutott a legszánalmasabb, leggusztustalanabb baloldal Európában. Egész Európában a baloldal nem abban különbözik a jobboldaltól hogy utálja a saját nemzetét hanem ideológiai alapon.
Itt nálatok nem ez a helyzet. A baloldalhoz közelálló értelmiség (ők elitnek gondoljak magukat, lófing!) szánalmas. Nincs más szó. Többnyire magyar anyanyelvű NEMmagyarokból áll akik folytan egy másik identitásukat keresik vagy élni kívánnak. Idegen lelkű magyarul beszélők. Én mint 100% román nemzetiségű román állampolgár (igaz itt élek egy ideje már) magyarnak érzem magam. De nem mély magyar! Az hogy egy magyar állampolgár (nem gazdasági bevándorlókról beszélek, hanem itt született magyar anyanyelvűekről) utálja a saját nemzetét, hagyományait, múltját etc. nem tesz engem mély-magyarrá hanem őt minősíti méghozzá undorító nemzetárulóvá teszi. És csak az ő beteg elméje hiszi azt hogy mi más idegen nemzetekhez tartozók felnézzük rá. Amo proditionem, odi proditorem! Leköpni való. Fákingleftújng.
És olyan sok kretén van ezeken a fórumokon. Nagyon szívesen élném az EUdióták által nekem kiharcolt (mediaTV, etc) vélemény szabadságához fűződő jogommal s elküldeném a vass-ba minde ilyen EUdiotát. Nem a manipulált félrevezetett de még megmenthetőkre gondoltam hanem a manipuláló, félrevezető undormányiakra, akikkel nem az a baj, hogy baloldaliak, hanem az, hogy nincs ideológiájuk s csak az orbánellenesség és a nemzetárulás vezeti őket. FÁKDEMOL
w Lesznek egy testté 2011.01.20 08:45:00
Nem volt Waterloo a tegnapi EP-ülés, Orbán nem égett porig, de nem is győzhetett. A médiatörvény ügyében ugyanis letette a fegyvert. A szuverenitás hangoztatásából, a nemzeti dacból mára oda jutott, hogy az Európai Bizottság fog nekünk törvényt írni. Ami nekik nem tetszik, azt…..
tanti-mama-lu'-Nelutzu 2011.01.21 23:39:59
@elinor52: who is the patriot here fart-head? I am 100% Romanian but I love Hungary and the Hungarians. If you don't know what patriotism is ask somebody who knows before you talk. If you know it worse, seek medical attention! Have a good weekend.
tanti-mama-lu'-Nelutzu 2011.01.21 23:40:03
@riennevaplus: mivel fustolted a nyelved vazzeg? vagy intravenas? ha uj cucc biztos, hogy slager lesz! ekkora baromsagokat vizionalni...na azert volt Trianon...szomszedaitokhoz kepest nalatok nem csak a hazaarulok szama jelentos de a sheggfejeknek is...fakdaleftujng
Michael Knight Bepöccenve 2011.01.19 16:57:00
Legutóbb Hruscsov elvtársat láttam ennyire bepöccenve felszólalni, mint szerdán a mi szeretett miniszterelnökünket az Európai Parlamentben. Hruscsov akkor, 1960. október 12-én az ENSZ-ben a legendáriumok szerint miután egy vitában bírálni merték, magából kikelve…..
Tegnap valamelyik kertv híradójában láttam nyilatkozni a West Balkán-tragédia kapcsán az illetékes terézvárosi fideszes polgármestert. Hassay Zsófia elmondta az önkormányzat tudott arról, hogy West Balkán körül problémák vannak. Nincsen neki meg az engedélye, csak 10 óráig…..