Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Le_Penseur

0 bejegyzést írt és 1082 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Érdekes felfordulásra lettem figyelmes tegnap a Miskolc Pláza mozi melletti folyosóján: három fiatalkorút állított a falhoz és vett körbe 5-6 hölgy, egy egyenruhás közeg meg két férfi. A kápós hangnemben záporozó kérdésekre a kölykök csak kapkodták a fejüket és riadtan…..
Le_Penseur 2014.02.02 12:07:20
@enpera:

Buta troll, fizetett hozzászólás.
Sok minden fog még történni Felcsúton - olvasom a sokunk számára akár egy kiadós fenyegetéssel is felérő miniszterelnöki üzenetről szóló hírt. Az a helyzet, hogy Felcsúton nem volt még faluház, úgyhogy én a magam részéről örülök, hogy most már ebben sem szenved hiányt a…..
Le_Penseur 2014.02.02 11:55:42
@Kuruc ezredes, @Buday András:

Vajon honnan veszitek ezt a pökhendi, kioktató, felsőbbrendű stílust? Aztán honnan veszitek a bátorságot, hogy bárkinek, aki nem tapsol örömében, hanem esetleg kritizálni meri a jelenlegi kormányt annak azt mondjátok, hogy hagyja el a szülőhazáját?

Ha valakinek esetleg nem tetszik, hogy épül szépen a szocializmus 2, az még nem feltétlen idegenszívű, libsibolsi, stb, stb.

@poszt:
Ez a karaván haladásos szöveg a trolloktól is gyenge, a miniszterelnöktől pedig kimondottan gagyi!
Rogán Antal lendületes rezsifórumáról az Index írt egy részletes riportot, az ember már csak legyint (vagy esetleg kiköp egyet oldalra) a sok hülyeség, hazugság és manipuláció láttán-hallatán, de ennél a képnél azért álljunk meg egy pillanatra:Szerencsére az Eurostaton minden…..
Jippiájé! Megint győztünk, az Alt Cash nem lesz már az online pénztárgéppiac farkasa! Báránykák, meg vagytok mentve, immár nem állhat semmi az útjába annak, hogy a megfelelő helyről a megfelelő előfizuval rendelkező gépetek legyen, aminek kasszanyitó hangját maga a Vezér…..
Le_Penseur 2014.01.24 20:24:18
@Gyurcsány egy mocskos közokirathamisító adócsaló !:

Mivel egy troll bot vagy, így biztosan nem igaz az állításod, miszerint "Konkrétan ismerem azt a céget, amely a forgalomba helyezett pénztárgépek 90%-át installálta."
Gyorsan átfutottam a ma megjelent heti politikai-gazdasági újságokat (a címlapokat összeszedte a 444), a legnagyobbat természetes a Demokrata gurította: Bencsik András vezércikk + Szakály "Veritas" Sándor interjú.Bencsik András az új amerikai nagykövet kinevezését kapcsolja összes…..
Le_Penseur 2014.01.23 20:35:33
@Vidéki:

Horizont olyan szépen leírta mit gondolok, olvasd el!

Különösen jól fog mutatni a "Nem leszünk gyarmat" molinó a tavaszi meneten!
Remélem lesz néhány szeretünk Putyin tábla...
Le_Penseur 2014.01.23 21:08:43
Teljesen OFF:
Visszavonták két online pénztárgép engedélyét
www.napi.hu/magyar_vallalatok/visszavontak_ket_online_penztargep_engedelyet.574581.html

Csak egyetlen egy alkalommal előfordulna, hogy bármit rendesen, tisztességesen megcsinálna a kormány! Bármit, csak a legapróbb dolgot, csak egyetlen alkalommal!
Vastagbőr Váratlan látogatás 2014.01.13 11:06:00
Még a bankrobbantást is elhomályosítja a legújabb Orbán-videó, aki ezzel a mesterművel tér vissza a hó és árvízkatasztrófa alatt kiforrott videós stílusához. Hiába, amíg a baloldalon egymás torkát harapják át egy-egy választókörzetért, addig Habony Árpád írja az újabb…..
Ha az egyszeri orbánváltó szemével közelebbről szemléljük, akkor az újranyitott tárgyalással végre megtörténhet "a csoda", vagyis a sokfelé kétségtelenül óhajként megfogalmazott teljes összefogás is létrejöhet. Ha egy kicsit távolabbról akkor meg azt látjuk, újra…..
Kerényi Imre - nem túlzás nagy szavakat használni - de az Év Levelét kiküldte legalább száz jobboldali értelmiséginek, újságírónak, politikusnak, de egyikük sem gondolt arra, hogy ennek hírértéke lenne, és a nyilvánosságra tartozna, hogy állami pénzen valami elképesztő…..
Le_Penseur 2014.01.07 16:52:59
@Buta belpesti balliberális biboldó barmok!:
"Akkor miért nem lehet hallani erről a Kormányoldali médiából? Hírtv, mno, MH, HetiVálasz, PestiSrácok...na mondjátok, miért nem?!! "
Erről szól a poszt.
Ja, hogy nem olvastad?
Így jártál!
Január elsejével bezárt a régió egyetlen anyatejgyűjtő állomása Debrecenben. Az állomás bezárása mindenféle egyeztetés nélkül történt, mondják az orvosok. Az RTL riportot forgatott erről, és csodák csodája, de a forgatás után Kósa Lajos sajtótájékoztatót tartott, ahol…..
Le_Penseur 2014.01.06 21:42:52
@Amadeus62:
Hirtelen nem jutott az eszembe, mint ahogyan buta belpesti sem. Szerencsére ő már itt is van!
Tegye fel a kezét aki nem szokott szarás közben magvas gondolatokat megfogalmazni a csempemagányban. Most meg az tegye föl, akinek ezt az alkalmat emléktáblán örökíti meg a családja.  Tudom, hogy ezzel a vérmókusok elé vetem magam, de iszonyúan kell röhögni mikor…..
Drága magyar testvéreim! Remélem mostanra mindannyian kijózanodtatok, mert olvasom, hogy feladat van, hív a haza. Meg kell védeni ismét. Persze, hogy a hazát. De ahhoz, hogy a ránk virradt új esztendőben egyáltalán a közelébe kerülhessünk eme nagyszerű ideál megvalósításának,…..
Le_Penseur 2014.01.04 17:18:59
Kérem, egyfelől átadjuk "az élet fonalát nemzedékről nemzedékre", másfelől "tiszta, fehér lapot" nyitunk az életünkben. A nyilvánvalóan ellentmondó kettő hogyan is lehetne egyszerre? Hogyan kezeljük Áder János szimbolikus államfő újévi üzenetét, ha már az első percében…..
Le_Penseur 2014.01.01 20:30:15
@Kobakos:
"üdítően kedves, érdekes, emberi beszéd volt, fölösleges és unalmas sallangok nélkül."
Biztos, hogy mindketten ugyan azt láttuk?
Nagyjából a semmiről beszélt fa hangon fa arccal ÁJ. Semmi kedves, vagy üdítően emberi nem volt benne szerintem. Annak viszont örülök, hogy volt akinek tetszett!
Mindig is sejtettem, hogy Bear Grylls egy rohadék. Nem azért, mert élve falja fel a a pondrókat, és élvezi, ahogy a soha szárnyat nem bontó pillangók szétfröccsennek a fogai alatt. És nem is csak azért, mert úgy belez ki egy tatut, mintha csak a zsebeit fordítaná ki, miközben aprót…..
De most nem? Kicsit elvont, de birom. Megérte az időt és pénzt. innen: 444.hu..
Az a helyzet, hogy fizethet a Fidesz bármennyit az IMG-nek reklámkampányokért, és Kumin Ferenc is kézzel-lábbal gépelve védheti a kormányt a tumbliján, az országimázsért ezerszer hatékonyabban tesznek - pro és kontra - az önkéntesek. Most például a "Nemzeti Érzelmű Motorosok",…..
Egy, csak egy legény van talpon a vidéken. Úgy látszik a ner megfáradt harcosai nehezen ébrednek a mézeskalács és házipálinka illatú mámorból, de szerencsére itt van nekünk a barlangi troll házmester, aki tartja a frontot és megnyilvánulásaival kiszínezi az év…..
"A Mikulás aranyos, közvetlen,adogat csokikat önzetlen.A gyerekek azért is éljenzik,mer' a Mikulás sohase vérengzik.Sohasem iszogat gyermekvért,mert a csemeték szülei megvernék.Babahúscafatot nem rágcsál,csecsemőbefőttben nem vájkál. A Mikulás szimpatikus,nem mondja neked, hogy…..
Le_Penseur 2013.12.27 15:50:04
@Pirospöttyös seggű félázsiai The Lonewolf:
Egy képviselő elvezetéséhez két őr kell. Így érthető és jogos a létszámbővítés! Valahogyan el kell bírniuk a 199 képviselővel!
Ha valami igazán jellemző volt az idei karácsonyra, az sajnos nem más, mint a magyar politikai, gazdasági és klerikális luxuselit mérhetetlenül képmutató, zavarodott ünnepi zavarodottsága. A közszereplők ünnepi ámokfutása talán Balog Zoltán akciójával kezdődött, aki - hóna…..
Le_Penseur 2013.12.27 15:28:13
Valami rossz viccnek gondoltam, mikor olvastam a HVG-n a Református Szeretetszolgálat közleményét, miszerint „Felejthetetlen estét” szerveznek hátrányos helyzetű gyerekeknek Balog Zoltánnal és „más közéleti személyiségekkel”, sajtónyilvánosan egy budapesti…..
Le_Penseur 2013.12.23 18:52:36
@Buta belpesti balliberális biboldó barmok!:
Bár nem fogadtam be csövest, ugyanis a lakásomban a családom él, azért rendszeresen kiveszem a részem azoknak a segítésében, akik nálam nehezebb helyzetben vannak. Mindezt sajtó és egyéb hajcihő nélkül.

" Örüljetek neki, hogy legalább ennyit megtettek a szegényekért, hogy néhányuk ilyen joságban részesülhettek."

Mondom én, hogy nem érted, nincs ezzel semmi gond. Ez az esemény a te kedvedért jött létre, hogy lásd, hogy a tekintetes miniszter milyen nagy jóságban részesíti a gyerekeket!

"Úgy hogy húzd meg magad amíg szépen kérem...áprilisban legyen nagy pofátok, amikor a Fidesz-KDNP úgy huzza be megint a 2/3-t mint a huzat, a ballibek meg addigra sem tudják eldönteni, hogy lopcsány, libaynau vagy szarházy legyen a miniszterelnök jelölt, nyeheheh :DDDD"

Húzzam meg magam? Mert ellenkező esetben lerajzolsz egy papírra? :D A fideszkdnp simán hozza a következő választást, de nem tudom, hogy jön ez a témához?!

Maradjunk egyelőre a képmutató farizeus miniszternél!
(A farizeus szó jelentését Máté Evangéliuma 23 részében találod!)
Le_Penseur 2013.12.23 19:14:05
@Sha Dow:
A google a barátod, de ha bemész egy zsinagógába, ott is biztosan tudnak neked segíteni ez ügyben!

(A napi zsidózásod megvolt, most még libsizned és cigányoznod kell egy kicsit és megkapod a napi ajándékodat!)
Le_Penseur 2013.12.23 19:53:33
@Sha Dow:
Nem gond, ha nem tudsz keresni a keresővel, szívesen segítek!

Magyarországi alapítvány:
www.mazs.hu/magyar_zsido_szocialis_segely_alapitvany/a_mazs_alapitvanyrol.html

Ez pedig a magyarországi alapítvány anya alapítványa:
www.jdc.org/

Lehet adakozni!
Polgárda Stadionokat, de kinek? :( 2013.12.22 17:12:21
Balliberális körökben örök kérdés, hogy kiknek építi vajon a stadionokat ez a szemét kormány. Nos, szeretnénk válasz gyanánt egy kis csokrot átnyújtani ennek az egyáltalán beszűkült, tájékozott, sokat látott, tapasztalt és rendkívül okos rétegnek. Durván egyharmad…..
Le_Penseur 2013.12.22 20:35:49
@Kuruc ezredes:
Hagyd már ezt a szóvivős hanghordozást a fenébe!
"elkötelezett a minél több és minél jobb magyar sportoló mellett" Az előző kormányok a Dunába lőtték a sportolókat, vagy mi?
A súlyánál, jelentőségénél és eredményeinél 100 x többet elverünk foci stadionokra, mint egyéb sportokra.
Ha már sport, akkor mondjuk legyen minden iskolának tornaterme öltözővel.
Le_Penseur 2013.12.22 20:57:24
@Kuruc ezredes:

"Ezek a stadiontöltelékek például hatalmas magyarok, imádnak magyarkodni, és jövőre közül 0 fő fogja támogatni az MSZP-SZDSZ koalíciótokat."

Rossz hírem van: nem csak fideszkdnp szavazók járnak meccsre! :)

Ja, és persze egy szemmel sem magyarabb a magyarnál az, aki kimegy egy meccsre, mint az, akit egyáltalán nem izgat a foci.
Le_Penseur 2013.12.22 21:43:20
@Buday András:
"Zseniális poszt, drága Kuruc úr!"

Ne már!
Tényleg beléptél a kollégád nickjével és megdicsérted magad? :D

Na én lépek, holnap a munkahelyemen frissnek kell lennem, hogy GDP termeléséhez hozzá tudjak járulni! További kellemes zsidózást, libsizést, cigányozást, gyurcsányozást (bocs, ha kihagytam valamit!)!
Az Index lehozta a legújabb Tarlós-Vitézy levelet, hiába, nagy levelezőpajtások ők ketten. Ebben Tarlós tök őszintén megírja Vitézynek, hogy kurvára nem érti a a leveleket, beszámolókat, amiket Vitézy ír neki, így legyen szíves redukálja le a mondanivalóját, sőt, előbb a…..
Tudta Ön, hogy az ezeréves Magyarország csupán mese, és egy királyunk sem volt magyar? Hogy a népvándorlás valójában „csavargók fosztogatása” volt, és a teljes magyar kultúrát a szlávoknak, németeknek, olaszoknak és legújabban a zsidóknak köszönhetjük? Hogy a szlovákok…..
Hoffmann Rózsa megtartotta a kommunikációs panelben előírt egy darab sajtótájékoztatót a tankönyvkiadás államosításáról.  158 mélysötét másodperc, páratlan élmény. "A kevesebb választék olcsóbbságot is eredményez" és ehhez hasonló aranyköpések, de ha valaki…..
Olvasom, hogy Balogh Emmi megint a nyakába ránt némi perhadat, miközben rendkívüli sürgősséggel igyekszik tiporni a "megfelelni" pedált az orbanizáció taposómalmában. Meg persze olvasom a Tótavét, nézem a Pokorni elkámpicsorodott arcát, amint az oktatási bizottság elnökeként…..
Le_Penseur 2013.12.17 18:49:39
@J.László:

Kérlek meséld el nekem, hogy mit hoztál létre 100 éve! Aztán arról is mesélhetsz, hogy jövök én a képbe!

Orbán Viktor a munka alapú társadalom létrehozásában látja nemzetünk jövőjét. A munka alapú társadalom az a tudás alapú társadalomból, vagy helyette fog létrejönni?
Le_Penseur 2013.12.17 19:51:43
@J.László:

Messzire jutottál a poszt eredeti témájától! Maradjunk ott, hogy érvelsz az államosítás és az egyen tankönyv mellett!

Segítségül elmesélem, hogy milyen problémákat láttam az előző rendszerben:

- túl sokféle tankönyv volt a piacon. Találkoztam olyannal, hogy egy iskola azonos évfolyamában mind a három osztályban eltérő könyvekből tanították a matekot.
- a profit érdekében olyan stikliket is bevetettek a kiadók, hogy ugyan azt a könyvet kiadták gyakorlatilag változtatás nélkül, de eltérő cikkszámmal, így a „régi” könyvet nem örökölhette a gyerek, hiszen eltérő volt a cikkszám és a tanár nem fogadta el.

Az új állami rendszer lehet, hogy kiküszöböli ezeket a problémákat.
Le_Penseur 2013.12.17 20:17:50
@J.László: Az oktatás ma is túlnyomóan állami, vagy egyházi iskolákban folyik, és ez ezután is így lesz.

Az állami iskola remekül tudja oktatni Átlag Ákost.

Diszlexiás Dénest, Diszgráfiás Diannát, Túlmozgásos Hiperaktív Tamást, Beszédhibás Bélát, Fogyatékos Ferencet és a többi, nem átlagos gyereket speciális eszközökkel és módszerekkel lehet oktatni, ott pedig jól teljesítenek a nem állami sulik.

Ezért szerintem semmi gond nincs abban, ha privát sulik is oktatnak. A működésükre kell nagyon odafigyelni, hogy ne nyúlják le a pénzt.
A tegnapi hétfő híreire még Rákosi Mátyás is büszke lehetne. A tankönyvkiadás államosítására sürgősséggel akar pontot tenni a Főnök. És a tankönyveken kívül a mérnököket is állami kezelésbe vennék: Államosításként fogják fel a magyar mérnökök a kormánynak…..