Regisztráció Blogot indítok
Adatok
épelme

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A lakosság forrásainak eredete egyelőre homályban marad A végtörlesztők tavaly indított első hullámán túl a jósolt további százezrek helyett már csak 19 ezren jegyezték elő végtörlesztésüket január végéig. Bár az újév első hónapja azért felidézte a kampányzárást,…..
Egykori kollégám mondása, „hogy csak a káröröm az igazi öröm, mert nincs benne irigység.” Ennek ellenére nem szép dolog, még ha nehéz is önuralmat gyakorolva tárgyilagosan szemlélni azt, hogy valaki Hummerrel megy a balatonakarattyai jégre és az beszakad alatta.  A…..
Fékszárny In Memoriam Malév 1. 2012.02.04 16:34:00
Ti írtátok a Malévről: 1. Ami ma (vagy inkább már tegnap) történt a Malévval az egy rémséges folyamat vége. Növendékként láttam, ahogyan a pénztelenség fojtogatja kis repülőklubunkat, és ahogyan fogynak a sporttársak, mert már nem tudják megengedni maguknak a repülést.…..
Tisztelt Miniszterelnök úr!A minap Ön Jávor Benedek úrhoz címzett nyílt levelet tett közzé, amelyben egyebek mellett azt veti az Önökkel együttműködni nem kívánó frakcióvezető szemére, hogy erkölcsi alapon utasítja el az ellenzéki összefogást, s nyilvánvalóvá teszi, hogy…..
Lehet egyetlen paraszttól mattot kapni? Gólvonalról léc fölé bombázni? A cél helyett a box utcába finiselni? Lehet egy olyan pártnak, amelyik „Lehet Más a Politika” néven került bejegyzésre, nekifutásból tökön rúgni saját magát ÉS a választóit, és „Elvben…..
Egyszer volt, hol nem volt, itt a vége fuss el véle. Ezzel a mondattal el is intézhetjük az álmot, ami kétségtelenül jelen van ellenzéki oldalon, és a most pártot választani nem tudók körében is. Ki a hibás? Mindenki. Legfeljebb a mérték nem egyenlő. Ettől függetlenül a…..