Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vezerfonal

12 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 A hétvégét Erdélyben töltöttem. Erdélyt nem véletlenül nevezik tündérországnak. Lenyűgöző tájak vannak. Igaz a távolságok is lenyűgözőek. Mindenesetre nagyon élveztem, hogy ott lehettem. Ez az oka, hogy nem írtam. Most viszont röviden megosztom élményeimet.Az Alföld…..
(Utánközlés a szerző engedélyével) A Harmat Kiadó, egy régi-új sajtóterméket igyekszik belopni a jóhiszemű magyar keresztyének olvasmányai közé. („Family, családi és párkapcsolati magazin”) A bemutató példány, a bulvárlapokból ismert ijesztő reklámszöveg…..
vezerfonal 2011.03.09 08:57:19
@Kéry Zsuzsanna: A blogomban használtam a cikket mint hivatkozást, remélem nem gond!
Beszélnünk kell! A viskó 2011.03.09 08:53:10
Nem túl rég bementem egy könyvesboltba és meglepetésemre, ez a könyv még mindig ott van a legjobban fogyó könyvek között. Viták kereszttüzében áll, ahol sokan az új hangvétel miatt dicsérik, sokan meg épp amiatt eretneknek tekintik. A viskó című könyv, mindenesetre páratlan…..
A magyarországi keresztény/keresztyén közösségek és a Billy Graham Evangelizációs Társaság eggyüttműködésében 2012. jún.1-3. a Papp László Sportarénában megrendezésre kerül a Reménység fesztivál.Ezt a hírt nemrég kaptam, gondoltam megosztom az olvasóimmal. Már érdemes…..
 Miért írjak blogot? Tettem fel a kérdést, már a kezdésnél. Most, egy hónappal bölcsebben, némi gyakorlattal a hátam mögött, több tucat blogot átnézve, valami hasonló a kérdés újra.Temérdek ember ír blogot. Sokan életük eseményeit percről- percre leírják, ha érdekel…..
Ez a roppant érdekes kérdés ott feszül férfiban és nőben. Amikor elkezdenek járni, amikor összeházasodnak mindannyian a saját ideáljukat akarják megvalósítani. A nagy kérdés, hogy honnan merítenek egy ilyen idea felépítéséhez? A saját környezetükből, hangzik a válasz.…..
Sok a válás, kevés a házasság, egyre több a szingli és egyre több az élettársi kapcsolat. A házasság egy alternatíva? Vagy a házasságnak vannak alternatívái?Ma Magyarországon a házasságok fele válással végződik. Ez elszomorító adat. Azonban az élettársi kapcsolatok és az…..
vezerfonal 2011.02.12 13:34:04
@mErzsébet: Kedves Erzsébet! Nagyon megtisztelő, hogy ilyen kedvesen nyilatkoztál rólam. KÖSZÖNÖM! Emberekkel foglalkozom a munkám során és a tapasztalatokat onnan merítem!
Napjainkban bombáznak bennünket az információk. Ha a weben nézelődünk már sok figyelmet érdemlő dologra akadunk. Ráadásul az olyan emberek mint én, akik egyszerre több dologgal foglalkoznak csak egymás után írják be, az őket érdeklő kulcsszavakat, a különböző kereső…..
Üdvözlök mindenkit!Blogot ír ma a fél világ a másik fele meg olvassa. Valami olyasmiről szeretnék itt beszélgetni, ami nemcsak engem, hanem mindenkit foglalkoztat. Poltika, botrány, sport, kultúra, vallás minden minden érdekel. Megpróbálok beszélni róla úgy, ahogy látom.…..
vezerfonal 2011.02.09 22:51:11
Beszélnünk kell! Febr. 9. 2011.02.09 09:37:00
Isten, akitõl a kitartást és a bátorítást kapjátok, adja meg nektek, hogy Krisztus Jézus akarata szerint egyetértésben éljetek egymással,  és mindnyájan egy szívvel-lélekkel dicsõítsétek Istent, a mi Urunk, Jézus Krisztus Atyját!  Róma 15,5-6Ma arra szeretnélek…..
vezerfonal 2011.02.09 16:36:06
@Szimpla: Ezzel teljesen egyet értek!
Beszélnünk kell! Fireproof 2011.02.09 16:35:00
Ez a film arról szól, hogy egy házasság hogyan megy tönkre és aztán mit lehet tenni!Sokan feladják és azt mondják, nincs értelme, mert úgysem lesz már jó. Elválnak! Nagy fájdalmat okozva ezzel maguknak és a másiknak is. Ez a film bemutatja, hogy talán sohasem késő újat kezdeni.…..
Ez a könyv humoros és elgondolkodtató. Keresztény életünket veszi górcső alá, egy picit másképp, mint eddig bárki. Olyan igazságokat olvashatsz ebben a könyvben, ami könnyen lehet, hogy hamar kijózanít egy-két téves elképzelésből. Az ember ősi ellenségével szemben a szatíra…..
Beszélnünk kell! Gondolatok 2011.01.13 05:10:53
Jó reggelt!Egy gondolat C.S. Lewis-tól:"Ha bármit is szeretünk és csodálunk saját magunkon kívül, az egy lépéssel távolabb visz bennünket a teljes szellemi romlástól, bár addig sohasem leszünk egészen rendben, amíg bármit is jobban szeretünk és csodálunk, mint…..
Már hajnal van. Az aranylabda általam mindig sokra tartott díj volt, ma is az, főleg mivel a FIFA és a France Football közösen adja át. Nem kérdéses, hogy megérdemli e Messi. A kérdése csak az, hogy tényleg ő érdemli meg a legjobban? Ahogy a híreket olvasom nem mindenkinek…..