Regisztráció Blogot indítok
Adatok
stinkbug

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A gyerehaza.org jelentősége, pontosabban jelentéktelensége távolról sem indokolná, hogy újabb bejegyzésben foglalkozzak vele, de a csütörtöki posztra érkezett komment mégis arra sarkall, hogy megpróbáljam olyan lassan és tagoltan elmagyarázni, mi okozta a felháborodást a 10…..
stinkbug 2011.03.28 07:53:03
Sziasztok!

Vegigolvastam a kommenteket es orommel latom, hogy a trollkoncentracio rendkivul alacsony. Akik ezt a blogot olvassak, azok vagy mar leleptek, vagy egyelore meg csak tervezik - a lenyeg, hogy "kinyilt a csipajuk" es keszek arra, hogy a sajat kezukbe vegyek a sorsukat.

Tavaly marcius ota az Egyesult Allamokban elek, legalisan, jo allassal, ket ev mulva akar allapolgar is lehetek. Hogy lenne barmi is, ami miatt hazakoltoznek? Aligha, pedig szeretem a turo rudit...

Nem a penzrol van szo, meg az otthoni letbizonytalansagrol, a nevetseges politikai legkorrol nem is beszelve. A magyar tarsadalommal van a baj; az egesz belulrol rohad, es ezt a legnehezebb javitani. Minden egyeb csak tunet. Egeszen addig, amig a hozzaallason, a mentalitason nem valtoztatnak, addig ez az orszag halalra van itelve. Lehet uj alkotmanyt irni, meg uj torvenyeket hozni, de sajnos a fejeket nem lehet lecserelni.

Engem foleg ez uldozott el otthonrol. A kisstilu, mutyizos, urambatyam rendszer. Az, hogy becsulets emberkent nem lehet megelni, ha a szabalyok szerint jatsszol, korberohognek es eltaposnak. Ki vagy teve a hivatali burokratak folytonos power tripjeinek, ha nem vagy szimpatikus, elgancsolnak, akadalyoznak, ellehetetlenitenek. Magyarorszag nem komoly embernek valo.

Amerika sem a proverbialis tejjel mezzel folyo kanaan, de itt legalabb ha valaki akar, es van tehetsege, akkor tud ervenyesulni. En is ezt teszem, egyelore sikeresen. Ha meglesz az amerikai allampolgarsagom, akkor egyszer majd talan hazamegyek, latogatoba. Es melegseggel tolt majd el az a gondolat, hogy uveg mogul nezhetem a cirkuszt tudva, hogy mindig lesz egy biztonsagos hatorszag, ahova visszaterhetek.

Johetnek itt barmilyen reformok, meg gazadasagi kiigazitas, Magyarorszagnak lealdozott. A felemelkedes legnagyobb gatja maga a nep. Ezt fejtsd meg Magyarorszag!