Regisztráció Blogot indítok
Adatok
benedek bence

319 bejegyzést írt és 266 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jobbegyenes A szégyen napja 2013.09.07 08:49:24
Az első szó a szégyené. Aztán a második és a harmadik is. Mert, ami tegnap este Bukarestben történt, az 90 perc tömény, vegytiszta szégyen volt. A magyar válogatott két félidőn keresztül asszisztált a románok jutalomjátékához. Ilyen nyomorult teljesítmény után a megye…..
benedek bence 2013.09.07 20:34:39
LifeTILT A LifeT!lt elköltözött 2012.12.10 20:25:43
A T!lt a www.lifetilt.hu oldalra költözött 2012 December 10.-én egy korszak véget ért. Életem legmeghatározóbb és legszebb 2 évét hagyom most itt, de tovább kellett lépnem mert ez az élet rendje és a fejlődés elengedhetetlen velejárója. Egy új fejezet nyílik a LifeT!lt…..
by: Pupek Bianca ..
December 20.-án rendhagyó RunT!lt szerveződik. De nem csak azért, mert most először nem a Margitszigeten, hanem a városligetben lesz megrendezve a LifeT!lt futás, hanem mert karácsony közeledtével egy jótékonysági megmozdulást szeretnék meghirdetni. A Magyar Vöröskereszt…..
Nekem is van egy történetem. Picit ellentétben áll azokkal a lányokkal, akik a párkapcsolatukban engedték el magukat. Én nagyon jó nő voltam, amíg volt egy barátom. De szakítottunk. Bánatomban ekkor kezdtem bele a nagy-nagy evészetekbe, süti, szendvicsek, pizza, az esti romantikus…..
"Kedves zugolvasó menyasszonyok, és lányok, akik mindig a „jövő hétfőtől” kezditek el a diétát, tartsatok velem és mutassuk meg, mire vagyunk képesek a Lifetilttel" Ezekkel a sorokkal kezdte meg Zsanett március 27.-én a 70 napos programját. Zsani a Slim3 második évadában a…..
LifeTILT Az IR és a nők 2012.11.30 12:14:38
A következő történet egy nőről szól, akivel személyesen foglalkozom. A programosaimnál már egy ideje, de az új LifeT!lten különösen nagy hangsúlyt fektetek a női betegségek kiszűrésére és azok megelőzésére. Így aki hozzám jelentkezik, annak részt kell vennie egy teljes…..
benedek bence 2012.11.30 13:21:58
@Bollinár: írj egy email nekem erről légyszi bence@lifetilt.hu és felveszem veled a kapcsolatot
LifeTILT Fenékformálás Reload 2012.11.29 15:23:44
A 2012-es Lifetilt őrület után, mi sem kellett több, nekem is be kellett lépnem a Lifetilt immár népes táborába, az ezernyi "hogyan fogyjunk 2 hét alatt 8 kg" sikertelen diétáim után. Ha számot vetnék próbálkozásaimról: 90 napos diéta, Atkins diéta, francia diéta,…..
LifeTilt Light Don't Judge 2012.11.29 10:17:41
..
LifeTILT 90 T!lt nap -21kg 2012.11.27 00:33:02
Igyekszem rövid és lényegre törő lenni. A múlt héten kivégeztem a 90 napos Lifetilt diétámat. Egy hónapig toltam az endomorf étrendet, aztán a sok futás és edzés miatt átnyergeltem az 1200 kalóriás étrendre, és nagyon bevált. Félidőben posztoltam a Lifetilt falára az akkori…..
Dani még az ősrobbanás előtti időkben szerepelt a blogon azaz még az előtt, hogy megírtam volna a kurva járatos cikket, és akkor amikor az emberek még az arcukat nem vállalva szerepeltek a blogon. 2011 áprilisáról beszélünk, a T!lten még csak pár százan lézengtek naponta, még…..
Slim3 Generációk December 10 ..
benedek bence 2012.11.24 01:27:08
@futbol: januárban lesz a döntő.
Folytatódik a Mi lett velük azóta sorozat, amiben a LifeT!lten nyilvánosan átalakult embereket keresem fel és arról kérdezem őket sikerült-e életmódot váltaniuk, és úgy egyébként is hogyan alakult a sorsuk azóta, hogy kiléptek a reflektor fényből. Aztán időközben rájöttem…..
Az új LifeT!lten hamarosan beindul a gépezet, de addig is amolyan felvezető jelleggel egy új sorozat indul, melyben felkeresem a LifeT!lten eddig nyilvánosan lefogyott embereket, és arról kérdezem őket, mi történt velük azóta, hogy véget ért a programjuk. Elsőként a Slim3 első…..
LifeTILT Életmód Mother Fucker 2012.11.10 20:02:06
El kéne kezdenem egy programot, de meg mondom őszintén a faszomnak sincs hozzá kedve. Ha jól veszem ki a hiéna morajokból, akkor nekem most vissza kellene szereznem a hitelességemet, vagy mit. Elgondolkoztam ezen a hitelesség kérdésen tegnap két vodka szóda között Ötkertben, hogy…..
LifeTILT A Múlt 2012.10.30 23:27:53
Eddig magamnak sem akartam beismerni, de a LifeT!lt romantuikus blogolós időszakának vége. Még idén teljesen átalakul itt minden és egy teljesen új alapra helyezem ezt az egészet, de előtte lenne még itt egy kis dolgom, mert a múlt lezárása nélkül nem építhetek jövőt. Ez a poszt…..
LifeTILT RunT!lt Futás Október 28 2012.10.26 12:01:48
3 különböző táv lesz. 2 km, 4 km, és 5.3 km ami a teljes szigetkört jelenti. Mindenki a saját erőállapotának és fizikai szintjének megfelelő távot válassza. Ja és -3 fok és hóesés várható, úgyhogy ajánlom Kristóf, Téli edzések c. cikkének alaposabb…..
LifeTILT Kudarcok 2012.10.18 20:44:41
Steve Jobs mostanra már történelmivé érett Stanford-i beszéde nagy hatással volt rám, de különösen az a rész, amikor a dolgok összekapcsolódásáról beszélt. Érdemes odafigyelni az olyan kaliberű emberekre mint Jobs, és úgy általában azokra, akik maradandót alkottak, valami…..
..
Az egyént felülírja a közösség, a közösséget a nemzeti érdek, de a nemzet nem élhet utánpótlás nélkül, így mindent felülír a jövő, a jövő pedig nem más, mint a fejlődés, az innováció, és a jövő generációjának megfelelő kinevelése. Ez a blog régen rólam szólt…..
Egy sztori Las Vegásból, az Aria Casino egyik asztalától.    Richievel pókerezünk, elbukik egy nagyobb kasszát és felszólít, hogy kísérjem el rulettezni, mert már csak abban látja ma este a feltámadás esélyét. Nem kellett kétszer mondani, szeretem az ilyesfajta…..
3 héten keresztül zajlik a LifeTilt által inspirált, és lefogyott emberek versenye az Awards, és az, hogy végül ki nyeri meg a 2012-es LifeTilt átalakulása címet, azt kizárólag az olvasók döntik el Facebookon szavazataikkal.  Ha ránézek a D csoport résztvevőire mindig az jut…..
LifeTILT Buli Utáni SMS-ek... 2012.09.29 18:26:40
Leszarom, hogy hol vagyok, gyere értem!!!Jajaja itt is nagyon durva a buli...épp az elöbb hánytam tarkónvalakit...szerencsére nem látták h ki volt:D..és most mindenki engem keres..köztük vagyok én is:DPedig itthon még megvolt az elhatározás, hogy szakítok vele. Aztán mikor…..
3 héten keresztül zajlik a LifeTilt által inspirált, és lefogyott emberek versenye az Awards, és az, hogy végül ki nyeri meg a 2012-es LifeTilt átalakulása címet, azt kizárólag az olvasók döntik el Facebookon szavazataikkal.  Nagyon durván összezártak a nők a Tilten. Túl…..
3 héten keresztül zajlik a LifeTilt által inspirált, és lefogyott emberek versenye az Awards, és az, hogy végül ki nyeri meg a 2012-es LifeTilt átalakulása címet, azt kizárólag az olvasók döntik el Facebookon szavazataikkal.  Lezajlott az első forduló, amit az olvasók,…..