Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dan da Man

0 bejegyzést írt és 863 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A BKV csütörtökig húzhatja a fővárostól kapott támogatásból és az eddig befolyt jegyárbevételből, de azután kiürül a kassza  – mondta a Népszavának Kiss Ambrus főpolgármester-helyettes. Felmerült az is, hogy megállítják az egész fővárosi tömegközlekedést. Figyelünk a…..
Dan da Man 2021.11.27 11:46:46
@tiltsál ki te gyökér: Hmmmm.

Nézzük akkor, hogy hány karaktert írtál ide kommentként. Vegyük azt, hogy egy gyors- és gépíró 5-öt üt le másodpercenként, és mondjuk, hogy te az vagy. (Szellemi színvonalad alapján úgy tűnik, hogy nem, beállítottságodat tekintve ugyanakkor mínuszban.)
Osszunk-szorozzunk. Hány órát is tettél bele, hogy itt kommentelgess?
Vagy nézzük azt, hogy hány NAPON keresztül jártál vissza IDE válaszolgatni. (A többi blogot most jóindulatúan nem nézem) És milyen napszakokban...
Vagy nézzük azt, hogy mennyi idő megírnod egy-egy kommentet, és adjuk össze.
És rögtön két választási lehetőség van:
A) te ezért pénzt kapsz. (Felkészültséged alapján valószínűbb, hisz az általad előtárt adatok nem képezik az általános műveltség szoros részét.)
B) neked valójában nincs életed, és egy arcoskodó orángután vagy, aki nyomorult életét a klaviatúra előtt tölti, hogy ellenzéki blogokra járjon opponálni (nyersfordításban: fröcsögni), mert semmi sem okoz neked örömet ezen kívül. (Értsd: nincs csajod, a családod kitagadott vagy már nem is él, nincsenek barátaid, nem tudsz sportolni, nincs egy életképes hobbid - ez az egyetlen időtöltés, amiben kiteljesedni érzed magad.) (Ja, és a nickneved alapján nem zárható ki ez az opció...)

Ha utóbbi, akkor sajnos nem tudlak sajnálni, mert egy önsorsrontó vagy, pont annyira, mint az oltástagadók.
Ha előbbi, akkor szomorú, hogy ilyen munkával kell összeszedned a kenyérre (vagy bármi másra valót), de szintén nem sajnállak, hiszen te vállaltad be. Ha még meggyőződéses is vagy, annál rosszabb, mert tényleg nem látod a fától az erdőt.

De a lényeg az egészből az, hogy: tényleg nem látod, hogy nem az ellenoldal van bajban, hanem te? Vagy továbbra is szeretnéd magadnak azt hazudni, hogy te boldog ember vagy?
Az elmúlt tíz esztendőben közel ezer milliárd forint adó vesztette el közpénz jellegét úgy, hogy azt a cégek nem az államkasszába fizették, hanem sportegyesületeknek. Talán nem csoda, hogy a támogatásoknél tarolt Felcsút, és a foci. Nem hiányzik senkinek sem ez a pénz? Kétlem... Mielőtt bárki…..
Dan da Man 2021.11.23 23:56:43
@CSOKKI MÁLNA: Éééértem. Tehát ha máshol rosszul csinálják, akkor nekünk is szabad. Sőt, kell. Mi több, muszáj.
Logikus érvelés, mely az érvelőt minősíti.
Annyira örülnék, ha csak egy troll lennél. De te meggyőződéses buta vagy. Alapjáraton veszélytelen, arcoskodó senki, akinek életében a legnagyobb boldogság, hogy talált egy meleg akolt, és a másik akol lakóira köpködhet onnan. Önszorgalomból.
Egészségedre!
Vigasztal, hogy ennél soha nem lesz nagyobb örömed...
Dan da Man 2021.11.24 00:01:00
@midnight coder: Sajnos megint igazad van.

De orbán valóságtól való elrugaszkodottságát mutatja, hogy már ezt a kockázatot sem akarja vállalni. Ő nem akar még egyszer kikerülni a hatalomból. És ezért mindenre hajlandó. Arra is, hogy kiüríti a pénztárat, majd nyer - és akkor majd improvizál. Hiszen "Gyurcsány is megúszta". És hát a kukagyújtogatók az ő haverjai, tehát nem kell utcai lázadástól tartania.
Pedig egy normális demokráciában néha el kell engedni a kormányrudat.
Csakhogy ez nem az.
Itt kapaszkodni kell bele. Pláne neki, mert az elmúlt években sok olyan dolgot tett, sok olyan határt lépett át, ami miatt az ellenzék nem lenne vele kíméletes, és nem tartaná be az "élni és élni hagyni" konszenzusát. Ahogy ő sem tette. És ettől jobban tart, mint hogy ügyesen taktikázzon.
Hiába. Már ő sem a régi.
Schmidt Mária nyílt levele Sólyom Lászlóhoz „…és odahelyezte az Éden kertjének keleti oldala felől a kerúbokat és a villogó lángpallost, hogy őrizzék az élet fájához vezető utat” (Ter. 3,24) és Schmidt Máriát a Terror Háza elé… Az örökérvényű igazságok időszerűségbe áthajló mulandóságai…..
Dan da Man 2021.11.22 08:00:56
@FILTOL: Remélem is, hogy nem leszel tétlen, és a bolsi csürhe államcsínnyel beleveteti az Alkotmányba, hogy ki kell lövetni a szemedet. Vagy eltörni az összes ujjadat, hogy ne tudj gépelni. Vagy csak betiltatja a szólásszabadságot, hogy az ilyen retardok, mint te ne kommentelhessenek sehova. Még az elvtársad, a Lenin is értelmesebben és konstruktívabban szólt hozzá.

De a lényeg, hogy te majd jól "nem hagyod".

Ne hagyd. Pont le vagy szarva a véleményeddel együtt. Ami egyébként egy 0. De a panelban biztos te vagy a helyi megmondóember... Kívánom, hogy legalább ebből származzon valami kis boldogságod a nyomorúságos életedben.

És nekem tetszett a bejegyzés. Jól szórakoztam és maximálisan egyetértek. Mária anyánk valóban Ikaruszként száguld Hunnia egén, és beszól a Napnak. A Nap pedig jobban teszi, ha ignorálja, és csak süt tovább. De azért nem bánnám, ha egy kósza koronakivetődés kicsit megolvasztaná a dőre némber szárnyait...
Filmszakértő Titán 2021.11.15 16:40:00
„Annyi szépség és érzelem rejlik abban, amit nem lehet beskatulyázni. Köszönjük a zsűrinek, hogy az elismeréssel a sokszínűségre szólított fel a filmélményeinkben és az életünkben. Köszönjük azt is, hogy beengedte a szörnyeket.” – Julia Ducournau ezekkel a mondatokkal köszönte meg a Cannes-i…..
Egyre több szakember mondja, bár minden bizonnyal egyelőre nem elég hangosan, hogy az oltás, csak az oltás, amibe Orbán folyamatosan kapaszkodik, immáron kevés a negyedik hullám ellen. Vajon mikor világosodnak meg végre a döntéshozók? Az Orbán kormány folyamatosan azt hangoztatja, a Covid-ból való…..
Dan da Man 2021.11.13 23:51:15
@Kurt úrfi teutonordikus vezértroll: Senkinek se kívánok rosszat, de egyik se hiányozna, ha nem kerülne elő többé...
Dan da Man 2021.11.13 23:55:38
@ulpius66: Én az oxigént is sajnálom tőled, amit bármelyik kínainak odaadnék ingyen, csak ne nálad kössön ki.
Rendkívül arrogáns figura vagy a szellemi kapacitásaid látványos hiányához képest.
Oltás-kérdésben speciel egyetértünk, de ettől még szomorú vagyok, hogy rendes munka híján ennyi időd van kommentelni. Te vagy a szólásszabadság árnyoldala.
A járvány kezdete óta a matekból és matematikai logikából nagy átlagban nem különösebben kiművelt lakosságnak rendszeresen meg kell birkóznia különböző statisztikai, vagy logikai járványügyi bejelentésekkel, kijelentésekkel, tájékoztatásokkal. Ezekből próbálok szemezgetni, hogy felhívjam a figyelmet…..
A minap Berki Krisztián (tudjátok, a vasalt herés) on line közvetítette második lánygyermekének születését a kórházból. Mindössze alig 1500 forint ellenében bárki bemehetett virtuálisan a szülőszobába... Az Index számításai szerint a celebpár (vagyis immáron celeb trió) legalább 47,6 millió…..
 Félresikerült megtévesztési manőverek, stratégiai balfogások és rossz döntések. A Harmadik Birodalom jó pár titkosszolgálati akciója látványosan megbukott. A szövetségesek valós szándékait és terveit a német hírszerzés nem nagyon tudta feltárni. A zátonyra futott akciók miatt többnyire maga Hitler…..
Dan da Man 2021.11.13 10:30:22
@apro_marosan_petergabor: Hmmmm. Mondod ezt pont te.

Miért is lenne magyarország nagy ország, amikor a vezetője egy olyan figura, akinek kedvenc időtöltése a foci, és alapvetően nem érdekelte őt a politika, csak belekerült az események közepébe, és felfedeződött a tehetsége?
Vagy éppen olyan, akinek a családjában semmiféle ideológiai és vallási nevelés nem volt? (Kulturális meg aztán még kevésbé.)

És akkor még sorolhatnám a vezír múltjának olyan foltjait, amik predesztinálták őt arra, hogy olyan idióta legyen, amilyen. És a mogyorók mégis pajzsra emelik, és tisztelegnek előtte, miközben az általa fontosnak nem tartott részeit az országnak (oktatás, egészségügy, művészet, stb...) hagyja egyszerűen ledarálni.
Ő is egy pontosan ugyanolyan narcisztikus senki, mint az általad emlegetett.

Szóval köszi, hogy megadtad az alaphangot. Kivételesen igazad van...
Előbb olvastam: elindul hazánkban az állami könnyűzenei oktatás! Már előre látom magam előtt az Ákos popdaloda feliratot, a Pataki Attila rockakadémiát ... De szép is lesz a NER könnyűzene. Kb., mint Tóth Gabi nyári elhíresült dala... (Az én szívem) Tulajdonképpen igen, a láncolatból még ez a szem…..
Dan da Man 2021.11.13 09:48:53
@ulpius66: Nem kedvesem. Attól mert te turbómagyar vagy, akinek a neandervölgyi őse is magyar volt már, attól szilárdka egy román bevándorló marad. Ott született, ott kellett volna a magyar kultúrát képviselnie és felvirágoztatnia, és nem itt HATTTTALMAS ARCCAL elmagyarázni, hogy mi a tuti. Nem érdekel, hogy ő mennyire magyar, a szerénytelensége tenyérbemászó. Legyen hálás, hogy itt lehet, de ne akarja azt a kultúrát, amiben ő nem nőtt fel a saját képére formálni.

2-es ostobaság: ha csak egymásra lennének veszélyesek az oltatlanok, azt mondanám, hogy legyenek oltatlan-bárok. De sajnos a korlátaidat mutatja, hogy nem érted, hogy miért nem az a cél, hogy suba a subával legyen.

3. Nem az EU finanszírozza a fővárost. Stadionépítésre bezzeg mindig volt átutalható pénz. Tehát ha onnan nem jött, akkor át kéne csoportosítani, ahogy most is elő tudtak kapni 6milliárdot valamilyen alapból sportra.

Persze tudom, hogy nem etetjük a trollt.
Én csak azt akarom mutatni, hogy nem mindenki körül olyan magasak a falak, mint körülötted.
Namármost: ha az oltás megvéd, akkor miért csak oltásival mehetnek a hozzátartozók a szalagavatókra (a kitétel a diákokra nem vonatkozik), az oltatlanok, betegségen nem átesettek nem. Hiszen ha találkoznak oltatlannal, akkor mi lesz? De ha az oltások megvédenek, akkor miért 45% az oltottak aránya a…..
Most nem térnék ki remekbe szabott, tudományos és jól kiterjedt ismertetésre, mert erről rendegeteket lehet olvasni szerte az interneten, halálosan unalmas megfogalmazásokban. De mi az infláció az egyszerű ember szemével nézve? Az nem más, mint az életünkből eladott idő értékének…..
Dan da Man 2021.11.07 09:28:21
@s: Niiiice! Ez jó! És sajnos jogos.
Forrás: bunosvaros.hu   Ha már Kálomista Gábor nem intézte el Szíjjártó Péter barátjánál, hogy a kommunista németországi mozik is vetítsék az ElkXrtuk című műremeket, így nem tudjuk igazán megtapasztalni az élményt, legalábbis a legális csatornákon. Mondjuk a lányok szombaton megnézték a…..
Dan da Man 2021.11.03 07:31:58
@apro_marosan_petergabor: Nem engedem, hogy bántsanak. Aki ennyire korlátolt, mint te vagy, annak minden csak bővülés lehet. És egy nap talán majd arra is rájössz, hogy te valójában buta vagy. De addig is légy szorgalmas, hiszen, ahogy a mondás tartja: "Tanulj tinó..."

A filmet is nézd meg még kétszer, hogy biztos értsd és teljesen kibővítse a látókörödet a maga maximális 11 fokos hatósugarára.

Elvégre is jobb egy széles látókörű retardált, mint egy szimpla. És te még jobboldali troll-kommentelőnek is szimpla vagy jelenleg...
Hála annak a jó Atyaúristennek, vége az X faktor válogatónak. Mert a 4 mentornak nevezett, szombat este igazi bohócként, és/vagy sértett kisgyerekként viselkedő valaki az egész műsört értékelhetetlenné tette. Én sem a műsort fogom teljes terjedelmében górcső alá venni. A műsor kezdetén még nem…..
Dan da Man 2021.11.02 07:36:42
@Trisi: Naaa! Naaa! Zsédenyi Adriennt tehetségnek nevezni azért tévedés. Ahogy Ákost is. Az első egy középszerű énekes, kábé 0 egy nemzetközi mércével. Ákos egy semmilyen énekes, még magyar viszonylatban is 0. Alkotóként sem szeretem őt, mert túlértékelt (leginkább maga által), de vannak eredményei. Charlie-nak van egy hangja, de ő is csak inkább egy intézmény, mint tehetség. Gerendás sem egy óriási énekes, de nagyszerű szerző. Presser meg... Na ővele nem tudok vitatkozni, azzal együtt, hogy ő sem egy mérföldkő éneklés területén.
Ezen túl, az amit mondasz, szerintem totálisan jogos és világos, csak a példáid nem demonstrálják megfelelően. Illetve azt, amit mondasz, azt igen, de nem jó példák arra, hogy milyen is egy valódi tehetség a XXI. században. Mert hogy ez is változik idővel.
De az semmiképp sem jó, hogy ez a változás valóban arra megy el, hogy "eladható" előadókat termeljen ki, aki tökmindegy mit énekel el, azt középszerűen, de szórakoztatóan tegye. Rohadjak meg, de ha otthon vagyok, hallgatom a Petőfi rádiót. Csobot Adél és Dallos Bogi EGYETLEN dalát sem hallottam soha. Pedig nem kerültem őket.
És ők most a sztárok, akik meghatározzák a közízlést...
Illetve nem. Ők csak a csatorna hangosbeszélői. És ez talán a nagyobb baj.
Van ez a bizonyos 'Push the feeling on' című klubhimnusz....nevezhető annak teljes joggal, hiszen már a '90-es években is nagyot ment. A története egészen 1975-ig nyúlik vissza, hiszen a  skót DJ, producer és vokalista által alapított Nightcrawlers együttes verzióját a Creative Source - Pass the…..
  A 10 legzseniálisabb üzleti és önsegítő könyvcím bizonyos mértékig egy szubjektív választás eredménye. Megnéztem jó néhány valamennyire hasonló válogatást angol nyelvű oldalakon, de azokon más-más szempont áll a fókuszban. Olyan könyveket választottam, amelyek magyarul jelentek meg az elmúlt…..
 A hírhedt (Gyurcsánymentes) Gyurcsány-film kapcsán az elmúlt napokban felpörgött a propagandagépezet: előbb a gyártó-forgalmazó Kálomista Gábor vádolta be nemzetközi összeesküvéssel a filmjét figyelmen kívül hagyó mozihálózatokat a tőle megszokott suttyó stílusban, majd a természetesen "semmit nem…..
Dan da Man 2021.10.12 00:11:51
@horrorpornó bábszínház: Még szerencse, hogy te ekkora turbómagyar vagy, főleg nyelvtani kérdésekben.

Más kérdés, hogy nincs igazad, és hogy alapvető nyelvtannal sem vagy tisztában, de úgy adod elő, mintha minimum te írtad volna a Magyar helyesírás szabályait.

Tiszta Brendel vagy. Ami felveti a kérdést...
Dan da Man 2021.10.12 00:15:14
@gigabursch: Így kell csúf vereség után hatalmas arccal távozni.

Objektíven szemlélve, egy kurva szót nem értettél abból, amit mondtak, csak a saját igazadat hajtogattad. A szövegértésed láthatón nulla. Felmosták veled a padlót. De azért te csak visszarúgsz még egyet az ajtóból. És komolyan fenyegetsz, hogy nem jössz többet ide.

Elmorzsolok egy könnycseppet.

Máshol nem tudnál ugyanígy megsértődni?
Dan da Man 2021.10.12 00:17:15
@tiltsál ki te gyökér: Köszönjük. Máshonnan is mehetnél. Kutyának nem hiányoznál. A véleményedet épp elég hülye szajkózza itt és máshol is.
Egy csütörtökön megjelent anyag szerint az ellenzék jelenlegi kommunikációja már-már kimeríti a zendülésre való felbújtás fogalmát, még júliusban nyilatkozott emígyen Kövér László: "gyakorlatilag nyílt zendülést hirdettek meg az alkotmányos renddel szemben.". Pedig akkor még az előválasztás sem volt…..
Dan da Man 2021.10.09 10:20:21
@CSOKKI MÁLNA: Hahahahahahahahahahaha!

És ezt te onnan tudod, hogy...
A) hallottam valahol
B) német TV-t nézek (amikor épp nem itt trollkodom)
C) természetesen Németországban élek, hogyne tudnám?

Hadd tippeljek!
C)

És szörnyű lehet neked, hogy nem a szép, szabad magyarországon kell napjaidat tengetned.

"Ha a Fidesz nyer ismét, akkor ahogy most szórja a pénzt, nem győzi majd megmagyarázni, miért nem jut a nyertes választások után semmire."
Ne aggódj, meg fogja magyarázni. És 2millióan el is fogják hinni, mert Brüsszel akkor is gonosz lesz. Sőt, akkor lesz csak igazán gonosz, mert nem adja oda, ami JÁR nekünk.
A baj az lesz, ha az ellenzék kerül kormányra, és azt látják, hogy nincs miből gazdálkodni. És akkor onnantól ők lesznek az impotensek, hiszen 12 évig volt, akkor most hogy nincs?
Szóval nem a 2/3-os dolgokat kell bántani, hanem egy olyan paradigmaváltást előkészíteni, ami totálisan kibillenti a fideszt a jelen előnyhelyzetéből, és amit 4 év után nem tud majd helyrehozni, ha visszakerül a hatalomba.
Ezen kéne elgondolkodni. Hogy hogy lehet TELJESEN másképp...
  Megjött a villamos, de azt is mondhatnánk; fuss Gergő fuss! Politikatörténeti tananyag lehet majd  a későbbiekben, hogy mi ment végbe az elmúlt másfél hétben Karácsony Gergely körül.  Közben nagyon egyszerű a képlet, az alkalmasabb jelöltet egy ideig vissza lehet tartani, de az alkalmasság előbb…..
Dan da Man 2021.10.09 09:59:07
@Ekrü: @tiltsál ki te gyökér: @CSOKKI MÁLNA: Érdekes, hogy itt vagytok ti, három ostoba gyökér, akinek folyik a szájából a trágya, és mégis kurvára értetek a gazdasághoz, és közben hívőként istenítitek a Fideszt.
És a három nem jön össze. Nem lehetsz gazdasági szakértő, paraszt is, meg hívő is egyszerre.
Illetve de. Egyféleképp. Ha fizetnek érte.
Egy mindenesetre biztos: önszántából ennyi időt másképp-gondolkozó blogokon csak olyan ember tölt, akinek nincs más tartalom az életében.
Szóval jobban jártok, ha fizetnek érte. Mert ha nem, akkor csak szánalmas senkik vagytok, akik ingyen magyarázzák a magyarázhatatlant - vagy mert nincs pénzetek egyéb tevékenységre, vagy mert nincs olyan ember, aki egyéb tevékenységre hajlandó lenne veletek, vagy mert semmilyen egyéb tevékenység nem szórakoztat annyira, mint másokat basztatni.
Bármi is legyen a megoldás, sajnállak titeket.

És ha fogadnom kéne, akkor azt mondanám, hogy parasztok vagytok...
Dan da Man 2021.10.09 10:04:11
@Ekrü: Pontosítanék. Te még nem láttál nőt közelről, ezért hiszed azt, hogy az vagy.

És örülök, hogy vidéken vannak kutak, ahol 500 alatt tankolsz, de ez azért van, mert a traktorod sültkrumplis sütőolajjal is elmegy.

Van otthon ismerősöm, akinek kicsit jobban megy nálad, és ő 100-ast kénytelen tankolni az autójába (tudod, jobb autó, biztos láttál már ilyet), és ő a legolcsóbban is 500 fölött tankol.

Persze értem én, hogy milyen úri huncutság, hogy jobban megy valakinek, és akkor az meg is érdemli ezt a benzinárat. Szóval ne is mondj semmit. Örülj, hogy olcsóbban tankolsz, és ha nőként nem dudálnak le az útról a férfiak, meg bárki, aki vezetni tud. Mert ha úgy vezetsz, ahogy ide írogatsz, akkor vagy egy agresszív tahó vagy, vagy pedig egy csicska, aki itt éli ki magát, mert az élet más területein szívóágon van.
2021. október 4-én magyar idő szerint 18 óra előtt pár perccel a Facebook minden szolgáltatása - köztük az Instagram, Messenger és Whatsup - elérhetetlenné vált. A Biztonság Akadémia CERT (Cumputer Emergency Response Team) pár perccel az esemény után kapott riasztást, hogy vizsgálja ki az…..
Dan da Man 2021.10.06 09:03:13
Nincs még elég öldöklős számítógépes játék, nincs elég brutalitás a való életben, Semjén Zsolt megnyilatkozása szerint a Vadászati Világkiállítás legfontosabb célközönsége: a gyerek. Csodás! Tulajdonképpen minden összefügg mindennel, mondhatnánk. Hiszen a magyar vezetés kimondott szándéka, hogy…..
Dan da Man 2021.10.04 07:50:33
@6.Lenin: Tehát?

Vagy csak önteni kellett egy kis savat a "másik oldalra"?
Írolvasgondol Cogito 21/9 – 2 2021.09.29 06:46:00
Közeli szupermarketünkben vettem egy mélyhűtött sóskakrémet, amelyet 450 grammosnak írtak. Már akkor gyanús volt, amikor kibontottam, mert szinte eltűnt a zacskóban. Aztán amikor feltettem főni, akár hogy ügyeskedtem, a korábbi mennyiségnek legfeljebb a fele jött ki belőle. No és persze az ára is…..
Előbb csak rövid hír, a miniszterelnök lányának, Tiborcz feleségének az insta bejegyzésének idézete jelent meg: Hello Spanyolország címmel, majd mára már bővebben is írt az Index, miszerint Orbán vejének spanyol ingatlanos terjeszkedése miatt: A család (Tiborcz/Orbán Ráhel) Spanyolhonba…..
Dan da Man 2021.09.28 07:59:12
@Ekrü: És még meg is tudod magyarázni. Hogy te milyen sötét vagy... Sőt, annyira sötét vagy, hogy észre se veszed, hogy mi a gond az ideológiáddal. Pedig világosan ellenérvelnek. De te a panelból elmagyarázod, hogy ő miért tudja rosszul. Mert NEKED a kezedben van a bölcsek köve.
Szóval nem az zavar, hogy sötét vagy, hanem hogy még arcoskodsz is a szerény képességeidre.

A posztot illetően nem tudok nem egyetérteni. Elgondolkodtató, hogy erre miért van szükség, és miért most. Eddig elég volt itthon "terjeszkedni". Most hirtelen fontos lett Spanyolországban is merni nagynak lenni. Ami azért is nagyszerű dolog, mert eddig legalább azt mondhatták, hogy az ellopott pénzekből magyarországon létesítettek munkahelyeket, és ide forgatták vissza a pénzt. Na innentől már ez SEM igaz. És ezzel végleg azt lehet mondani, hogy lopnak, mert eddig a "feltőkésítés" zajlott a hivatalos magyarázat szerint. Most már csak a vagyon biztosítása fontos. Tehát az ideológia - mint a fidesz fennállása során mindig - az igényhez alakult: a hatalom megtartására/visszaszerzésére.
Amíg orbán él, sajnos ez a rendszer ki fogja szipolyozni ezt az országot. És az elmúlt 12 évével ez a geci legitimálta, hogy az alternatív kormányok is ilyen mértékben lopjanak majd, hiszen ahogy ő az elmúltnyócévre hivatkozik, úgy hivatkozhat mindenki az elmúlt12-re majd. Ez az ember lezüllesztette a politikát. És ebből a szakadékból soha nem fogunk kimászni már...