Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nature83

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lehet, hogy már többször szembejött velem, de tegnap éjjel, lefekvés előtt villantott bennem fel egy piros lámpát a Kőbányainak a Nagy Ferós reklámja. (Mondjuk mikor máskor lenne gondolat tolulásom, mint éjjel, hadd forgolódjak még pár órát álmatlanul, agyalva valamin) Kicsit fájdalmas volt a…..
nature83 2018.06.02 15:10:21
Megírtuk, hogy a TV2 egy új őszi műsorral jelentkeztitk majd, a The Bravest című skandináv formátum hazai kiadásával, ami kicsit Surviror, kicsit Rettegés foka, kicsit meg Big Brother, hogy legalább egy TV2-s produkció is legyen benne, de nyomokban Nyerő párost és Celeb vagyok...-ot is tartalmaz,…..
Egy külföldről visszatelepült olvasónk fordult hozzánk levélben, hogy saját horrorisztikus történetének megosztásával járuljon hozzá, hogy mások ne kerüljenek hasonló helyzetbe. Mivel félt, hogy esetleg további kellemetlenségek is érhetik, neve elhallgatását kérte. A szövegben előkerülő név tehát…..
  Nekem állandó parám, hogy egyszer rossz számlaszámra utalok valamit, ezért aztán kényszeresen ellenőrzök mindent, sokszor, miközben azt mantrázom, hogy ha nem stimmel a szám a névvel, úgyis visszadobják. De vajon tényleg így van? Olvasónk téves utalálos sztorija apropóján megkérdeztük, és olyan…..
nature83 2018.02.24 00:55:02
@room303:

Legalabb az email cimhez tartozo jelszavatok megvan, megnyugodtam.. biztos ami biztos azert kerjetek egy jelszoemlekeztetot.. es irjatok fel.. :D
Subba Ke Tal? 2011.08.15 08:25:00
Lakatos Márk performansz...
nature83 2011.08.15 12:53:02
Szokták mondani jó nőkre, hogy elérhetetlenek, de eheti játékcsajunkra, Cortanára ez szó szerint is igaz. A hölgynek ugyanis nincs teste, csak egy kékes színben játszó hologram, akit a Bungie dizájnerei történetesen feminin jelenségnek mintáztak meg, nyilván azért, hogy…..