Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FVM

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Precízen és óriási határozottsággal építette fel Szigetvári Viktor volt MSZP-s stratéga (aki jelenleg is az MSZP tagja) Bajnai Gordon kultuszát a 2010-es választás utáni szétszóródott baloldali erőtérben. Lehet azon morfondírozni, hogy csináltak-e mást, minthogy betöltötték…..
Akár negyedik fokozatból is rajtolhat, az 5600 newtonméter mindenre elég. A kanyarsebesség félelmetes, ehhez a teszthez gyúrni kellett volna még. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
FVM 2012.05.17 08:05:52
@protézisesh:
Hehe ez vicces, én épp az ellenkezőjét akartam írni. Szerintem teljesen értelmetlen, tonnaszámra égetik az üzemanyagot a sokezer köbcentis mtorokban, és nyomják a gázpedált ennyi... Még váltani is alig kell, számomra ez annyira buta hogy hihetetlen. Ahogy Jeremy Clarkson mondta a Nascarra, de itt is igaz: ha motorsportban az F1 olyan mintha egy Stradivari hegedűn játszanának, ez olyan mintha egy fakanállal döngetnénk egy vaslábost. Kinek mit tetszik...
FVM 2012.05.17 08:34:05
@EddieCivic4g: Hát tökönszúrom magam ha egy ilyen tíz literes négytonnás (amúgy lövésem sincs hány literesek és hány tonnásak) cucc kevesebbet fogyaszt mint WRC vagy F1. Amúgy még ha így is van, a véleményemet akkor is tartom. Szerintem pl a veteránrallizás sokkal jobb technikai soport, ott aztán kell bütykölni is, vezetni is.
FVM 2012.05.17 14:14:57
@Szkotti: Az űrkutatás és az hogy mi hasznunk belőle valóban eléggé vitatott téma, de ezt a szkeptikusok majdnem bármelyik tudományterületről elmondhatnák, és ötletem sincs hogy keverted ide. Én nem azt mondtam hogy ez szar mert nincs belőle hasznunk (bár kétségtelenül igaznak találom :D Én csak azt mondtam, hogy számomra ez a motorsport kicsit bugyutának tűnik. Ahogyan a Nascar is, meg az amikor az ostoba amerikaiak kibaszottnagy traktorokkal vontatnaka homokban nagy nemtommicsodákat. De van akinek ez jön be... Olyan vajon van, hogy tankokat tuningolnak szarrá és lánctalpasokkal probálnak driftelni? Biztos az is tökpoén!

Amúgy nem tudtam hogy egy F1es megiszik 75 lityót százon, de végülis reális ha belegondolok mennyit pörög... majdhogynem reális, de azért mégiscsak mellbevágó.