Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nora

265 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Augusztustól kéthetente Baló György vezeti majd az MR1 180 perc című reggeli műsorát, írja a Kreatív. Baló ennek ellenére az MTV alkalmazottja marad, bár a Szólás szabadságából februárban kiszállt. Az Indexnek korábban azt nyilatkozta, hogy a tévénél nemzetközi projektekkel…..
Az eredeti főszereplők közül már csak Damu Roland marad a TV2 sorozatában, miután Létay Dórától és a Csillagvirág klinika gazdasági igazgatóját játszó Sághy Tamástól is megválnak, írja a Blikk. A Bors emellett úgy tudja, hogy Létay csak jövő márciustól tűnik…..
A Született lúzer után újabb magyar tévéműsort gyárt az HBO, az In Treatment című pszichológusos sorozatból készítenek a magyar mellett román, cseh és lengyel verziót is. Az eredeti sorozat izraeli, és már a második évadnál jár az amerikai változat, ami nyert két Emmyt és…..
Bár az elmúlt három évben folyamatosan csökkent az American Idol nézettsége, a gyártók és a vetélkedőt játszó Fox egyre vaskosabb bevételeket tehet zsebre. Ebben többek között a jogdíjaknak és a merchandisingnak jut főszerep. A dvd-k ugyan nem mennek jól, de az iTunes-számok,…..
A hetvenezer példányban kinyomott OKÉ című lappal először Pécsen teszteli a bulvárpiacot az Exit Communications Kft., ami egy helyi mutációjú, ingyenes lapcsaládban gondolkozik. Boronkai Gábor ügyvezető szerint minden megye elbírna egy helyi mutációjú, ingyenes terjesztésű havi…..
Csöken a vezetői testület létszáma, miután Alexander Theobald, a vállalat Magyarországért és Romániáért felelős regionális vezetője, otthagyja a céget. Új szakembert nem neveznek ki a helyére, így Mihók Attila, a Ringier Magyarország ügyvezető igazgatója ezentúl…..
Nyolcvanhét munkahelyet szüntethet meg az RTL csoport alá tartozó brit Channel 5, az átszervezésre a válság miatt van szükség. A csatornánál összesen 354-en dolgoznak, azaz a teljes munkaerő negyedétől válnának meg. Még több, összesen hatszáz dolgozót küldenek el a legnagyobb…..
Nem játszik a Vészhelyzet új évadjában Julianne Margulies, írja a BBC. A színésznő 94 és 2000 között alakította a sorozatban a göndör Carol Hathaway főnővért, aki végül Ross doktor oldalán költözött el a sorozat helyszínéről. A Vészhelyzet idén ősszel utoljára tér…..
William Shatner megint nekiment George Takeinek, és egy ötperces videót szentelt az újabb kirohanásnak. „Valami pszichés problémája lehet, teljesen elvesztette a kapcsolatát a valósággal” – mondja. Kirk kapitány és Sulu azóta balhézgatnak, hogy Takei júniusban nem…..
Geekblog Filmbemutató: HELLBOY 2 2008.04.04 08:36:00
Korda Stúdió + Rammstein. ..
A Homár ritkán iszik csapvizet, így nem tud érdemben válaszolni DKone kérdésére, aki szerint valami változott a budapesti csapvízben. En egy nagyon egyszeru dologrol szeretnek irni, ami neked letelemed elvileg, de szerintem mar te is inkabb a palackozottat valasztod: szoval kozpontban a…..