Regisztráció Blogot indítok
Adatok
333Szilvi

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szuper kis (tan)mese ez a spanyol-angol-amerikai koprodukcióban készült mókás 3D-s animációs film. Hasonlóan a Battle for Terrához ez is az űrlények szemszögéből mutatja be a találkozást az emberiséggel, csak éppen sokkal-sokkal több humorral és idiótasággal. A vidéki, nyugis, az amcsi 50-es éveket…..
Folyékony Kenyér Sörfestészet 2011.01.12 09:56:00
Normális festő az, aki egész életében nem fest márst, mint konkrét sörösüvegeket? Mint festő talán nem teljesen, de üzletileg valószínüleg normális. Sörboltokban kocsmákban szívesen kirakják, és végülis tényleg nem csúnyák. És még az is lehet, hogy a végén a festészet…..
Ez most rövid bejegyzés: nesztek :) Budapest II..
Ha nem jutsz dűlőre a karácsonyi ajándékok terén, akkor van egy tippünk, amit akár karácsony napján is alkalmazhatsz. Ez nem más mint az FL Studio online letölthető verziói, melyekre most ráadásul egy kedvezmény is érvényes. További információért fáradj erre>>..
Ma meglehetősen negatív tapasztalat ért, amiről egyelőre nem tudom, hogy a magam figyelmetlenségének vagy a bankok hozzáállásának köszönhető, bár gyanú szerint a kettő együttjátszása vezetett a kellemetlen helyzethez. A gondok akkor kezdődtek, amikor az alacsony árfolyamon…..
we : web :: Tip'd az új digg klón 2008.10.14 17:43:13
Egy top digger segített megalapítani az új közösségi linkportált a Tip'd -et. Igen a név valószínűleg abból ered hogy tippeked adnak a felhasználók a többi felhasznólónak hogy mit olvassanak. Ellentétben a diggel a Tip'd csak pénzforgalommal kapcsolatos hírekre kíváncsi, tehát…..
Nagyon zizegek. Ma szénné médiaszocializáltam magam, ennek eredményeképpen létrehoztam a Helyesírás blog facebook lapját. Bár eszembe jutnak még posztnak alkalmas dolgok, én ezt a blogot így tartom végigolvashatónak, és hasznosnak. Továbbra is havonta 10.000-en fordulnak ide…..
Április legvégén jelent meg az új Ubuntu, immáron a 10.04-es verziószámmal ellátott Lucid Lynx. Ez egy LTS (Long Term Support), vagyis hosszú távon támogatott, ami persze nem azt jelenti, hogy a fél év múlva, októberben megjelnő verzióra ne lehetne frissíteni.  Az elmúlt 2…..
 "Ha hoztok egy üveg málnaszörpöt, akkor vendégeim vagytok egy-egy málnásfröccsre!"  Fogadott minket nem is olyan régen a csapos, aki estéről estére fáradhatatlan lelkesedéssel fogadja betérő szomjas vendégeit a budavári Székely utcában található…..
Kedves Rajongók!A zene és a ti szeretetetek a mai napon újra összehozta a bandát!Ideje volt már, hogy az október végi koncert után újra(!) próbáljunk, mert bizony azóta nem jártunk a budapesti próbatermek mélyén.Erre a legjobb bizonyíték (?) hogy Andris gitárjáról a port…..
Grafikus Játékok Jegybeírás 2008.12.22 12:46:25
Az eddig megszerzett osztályzatokat beírtuk a Neptunba (mai vizsgadátummal). Akinél ez szükséges volt, azt a későbbi vizsgaidőpontról lehúztuk...
333Szilvi 2011.01.12 14:20:39
Ez egy live interju lesz amin Sq2 és jómagam (Patrikstar) fogunk részt venni. Ha szeretnétek ti is kérdést intézni hozzánk akkor az interju házigazdájának: Torrentboynak (torrents91@gmail.com) tudtok üzenetet írni és ő ezek közül is felfog olvansi jó párat...
333Szilvi 2011.01.12 14:19:23
Rengeteg startégiai játékra bukkantam ezért gondoltam írok róluk egy rövidke bejegyzést, hogy ne maradjatok játék nélkül így az ünnepekre. Ezek gondolkodást és technikázást igénylő játékok de mindenki hamar megszereti őket. A legjobb stratégiai játékokat a jatekfan oldalon…..
Freeware Játékok Sorozat Sorry... 2010.01.20 13:23:00
 Üdv!Igazán sajnálom, hogy még mindig nem sikerült új videóval szolgálnom annak ellenére, hogy megigértem. Egyszerüen nincs időm ezzel foglalkozni és nem csak idő, de ötlethiányban is szenvedek. Őszinte leszek, kedvem sincs játszani. Úgy meg nehéz játékokról bemutatókat…..
Mario Space Age 2 Hiába haladni kell a korral a népszerű vízvezeték szerelő Márió mostanra már az űrben dolgozik ebben a környezetben kell legyőznie az akadályokat és végigmenni vele az összes pályán ebben a Máriós játékban: ..
333Szilvi 2011.01.12 13:52:26
A Black Rock csapata alig 20 hónap alatt rakott össze egy minden ízében profi, az ínyencek számára is abszolúte kiváló arcade autós játékot. Az alaphelyzet egy TV-showban szereplő város, melynek minden szegletében azt teljesen romba döntő versenyek zajlanak: célunk…..
Állítólag a láma (mármint nem a Dalai, hanem az állat) csak fekete-fehérben lát. Kevesen tudják, hogy ez nem igaz: valójában minél gyorsabban szalad, annál jobban látja a színeket. Ez a Fade tanulsága, ami erre a szuper ötletre épül, viszont sokkal többet ki lehetett volna hozni…..
Holnap lesz megint egy bejegyzés a második villám nyereményjátékról, de a tényleges videó Szerda este 20:30-kor lesz látható abban a bejegyzésben.És jó nehéz részletet fogok kiválasztani! (Mondjuk ezt hittem múltkor is)Ja és az előzőnek a nyerteseit a hétvégén fogom tudni…..