Regisztráció Blogot indítok
Adatok
idivine

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Folytatódnak a lemez munkálatai, de közben bevállaltunk egy kis túrát!..
Heyy!Már a basszusgitárt rögzítjük a készülő bemutatkozó albumhoz. Kezdésként hangzásokkal kísérleteztünk de estére két dal el is készült! A munkát hétfőn folytatjuk. Addig is, hogy ne unatkozzatok, itt egy videó a Mayhem-mel közös turné legjobb pillanataiból, néhány…..
Hallo, hallo!Márciusban az alábbi helyszíneken találkozhattok velünk:03. 11. Pécs Inferno (ex-toxic) | Chain Reaction (PL), Checkpoint Charlie, I Divine03. 18. Kolozsvár | Gambrinus Live Stage | 1349, Ragnarok, I Divine Gyertek! ..
Végre sikerült összehoznunk egy próbát múlt hétvégén, ami a lakóhelyeink távolsága miatt elég ritka és nehéz dolog. A klasszikus zajongás helyett inkább amolyan műhelymunkát végeztünk...Véglegesítettük, hogy melyik dalok kerülnek majd fel a készülő lemezre. Bőven van…..
p { margin-bottom: 0.21cm; } Egészen pontosan március 4-én kaptuk a felkérést a portugál Icon Music Agencytől egy 13 állomásos(nak induló) turnéra a szingapúri Impiety és a svéd Setherial társaságában. Mindösszesen pár óránk volt arra, hogy eldöntsük, elvállaljuk-e.…..
Hell és BUÉK!Haladunk a korral, ezért nyitottunk egy ilyet. Hamarosan felkerülnek ide a tavalyi turnék videói, turnénaplói. Már folynak a bemutatkozó album előkészületei, hamarosan nekilátunk a felvételeknek, erről is hírt adunk majd!..